Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
alinus_25 spune:
Sa aveti toate o zi cat mai buna!!!
Noi trecem in bucatarie, poate ne mobilizam sa facem ceva bun de papa... inca nu am servit nici micu'dejun, am dat doar o raita pe la frigider dupa ceva laptic si cereale...si asta nu se pune... si stiu un bb mic care ma cearta ca ii e fomitza.
Foto nashit
Alinus 36s cu Iulius
Am intrat in luna a9-a!!!
luy spune:
Felicitari, Alice, mamica eroina !!!
Bine ai venit, Sasha Gabriel, sa fii sanatos si sa umpli de fericire viata parintilor tai !
Tomasa, daca acum e mai bine iar azi-noapte n-ai dormit, de ce nu incerci sa recuperezi acum somnul pierdut ?
Bravo, Annisia, pentru optimismul tau si pentru cel pe care-l induci fetelor cu povestea nasterii. De-acum cred ca toate-si vor dori sa nasca exact ca tine
Ah, tot voiam sa scriu: Piciulika, esti foarte foarte frumoasa, te prinde de minune starea de , iti da asa, un aer de femeie implinita Iar pozele sunt superbe, tati e cumva profesionist ? Sau fotografia este un hobby serios, ca se pricepe... Bravos !
Teodora, ce bine ca bebe Mihnutzu s-a gandit la tine si s-a intors... Uite tu ce baiat dragutz . Si bine ca ai terminat si tu cu serviciul. Gata, acu' plictiseste-te si tu un pic, ca dupa ce vine bebe... ioc odihna !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
tomasa spune:
Luy, as dormi dar am treaba, ajut la constructia unui bloc turn , eu sunt domnul cu macaraua.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria
Annisia spune:
Fetelor, eu chiar nu ma supar... Va rog din suflet sa ma copiati si sa nasteti identic. Va ofer toate detaliile, scriem scenariul si sa nu uitati nicio replica. Sunteti minunate si veti avea parte de nasteri excelente. Nu am niciun dubiu. Si, oricum, sa nu va puna dracu sa ma dezamagiti!!!!
Avem echipa, avem valoare si nici la pampersi nu ne doare!!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
luy spune:
Mamicilor, o intrebare: voi ati dat bebelusilor suzeta ? Si daca da, de care ? ( am vazut asa de multe forme si feluri, ca nu stiu ce sa aleg )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
cecilia L spune:
Buna, am intrat sa va salut, suntem bine, am pus cateva poze. Anisia nu ma certa, dar iar am pus carnatul ala lung, scuze.
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
Felicitari Alice, bun venit Sasha Gabriel.
Va multumesc, pt sustinere.
sa-mi spuneti daca se vad pozele
cecilia si bebe Cristian Matei
Annisia spune:
Luy, uitat-te la pozicile mele si o sa vezi ce suzi are Yannis... E foarte fericit cu ea...
Bebe Yannis creste mare
Pozne
tomasa spune:
Luy, Tudor a avut suzeta. Noi am mers pe incercate, ca sa vedem ce-i place. Cica cele mai bune din perspectiva deformarii dentitiei ar fi Nuk, ortodontica, din silicon. Am luat si noi din asta dar Tudor, bebelus alaptat exclusiv, nu a vrut decat una de la Chicco din cauciuc natural, cred ca era mai moale si mai asemanatoare tzatzei. Si pe asta am insistat sa o accepte.
Mie de altfel mi se par mai comode suzetele reversibile, cu forma regulata adica, cireasa, picatura, nu cele care au sus-jos fiindca la un moment dat si-o pune el singur si ii e mai usor sa nimereasca daca e cu forma regulata (astea de la Nuk sunt cu sus-jos si trebuie puse intr-o anumita pozitie, cea de la Chicco pe care a ales-o Tudor era indiferent cum i-o bagi in guritza, ca atare se servea singurel, o cauta prin patutz si o introducea).
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria
danielle02 spune:
felicitari alice si bun venit sasha gabriel !!!!!!!! sa fii sanatos si papacios !!!!!!
cecilia ce flacau aiiiiii...asa e de dulceeeeee...
am vazut atatea poze cu bebelini ca deja nu mai am rabdare pana o sa o tin si pe micuta mea in brate.off off tare grea si lunga asteptarea asta!
ma doare rau la dumneaiei si parca s-a umflat asa nus` cum iar bebelusha misca asa jos ca ma dor toate cand face cate o pirueta.
cel mai mult ma ingrijoreaza ca nu e asa activa,misca seara inainte sa ma bag la somn,de imi muta burta din loc si cred ca atunci o sa iasa si apoi pauza iar pana a doua zi cand se mai fatzaie putin si iar seara imi muta burta.la voi cum e???
danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
sim_stoian spune:
Carpatina,
Mandarinutza, nu cred ca e de la hainele mele pt ca de obicei imi dau jos bluza cand papa si sta pe piele. Dar am vazut ca incep sa ii treaca.
Cecilia, bine ai revenit acasa. Imi pare rau ca ai avut astfel de peripetii.
Sabina Y, eu l-am tinut cam o ora afara, duminica vrem sa stam mai mult.
Bine ai venit pe lume Sasha Gabriel! Felicitari, Alice!
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii