Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 19
tomasa spune:
FELICITARI Alice!!! Bun venit Sasha Gabriel!
Oana, trebuie intrebat un oftalmolog, dar nu te speria, nu cred sa fie probleme la ce dioptrii ai tu. Uite ce au scris si fetele, Irina si Andries.
Andries, eu nu pot sa dau vina pe Gynipral ca n-am facut cunostinta cu el. De fapt nu e depresie sau ceva, e doar singurul gand care ma mai "bate" apropo de nastere. Altfel de durere nu mi-e teama, am un prag super ridicat si rabd orice. Multumesc insa pt. gandul bun.
Carpatinaaaaaaaaaaa, cum asa???? Nu-mi dau eu fata, mey!!!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria
Andries spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Bravos natiune!!!
Eu zilele astea am treaba multa. Coaforuri, cadouri, cumparaturi si distractie. Pai ce alta treaba am??? Sunt o doamna, ce pana mea??!!! Munca ioc, efort am sotz de scrificiu, bebe super cuminte.
Dar cu cine-l lasi acasa? Ca o fi el super cuminte, dar cum poti pleca la coafor si la cumparaturi? Ia zi-ne pontul sa stim si noi ca pe mine de exemplu ma apuca depresia numai cand ma gandesc cat de sechestrata in casa o sa fiu.
Andries
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by tomasa
Rox, eu sunt model de echilibru pt. tine, iar mie imi place temperamentul tau atat de mult incat ma gandeam sa o nasc pe Maria de ziua ta .
I-o si duci cadou?
36+ cu Ioana
Tomasa, ai grija, o duci pe Mariuca ta la trainning la Roxana, insa s-ar putea sa ramai fara ea, din cate imi amintesc Catalin parca mai vroia o printesa.
Danuta, Piciulika, si eu experimentez genul asta de dureri cand nu stau cuminte in patutz, si le-am avut si pe la 32 sapt cand dr. ma averizase clar ca bb a coborat, dar apoi a revenit pe pozitii.
Insa cred ca in ultima luna sunt normale, doar ca nimeni nu poate aprecia cat mai dureaza pana vine bebe-tirbuson, si de lucrul asta imi e cel mai frica... Br...
Abia astept controlul de luni, sa ma lamureasca dr ce si cum, poate de la 37s am si eu voie la un pic de shoping.
Annisia, vazut una bucatica poznas la cumparaturi! Ce scump! E o mogaldeata in brate la tati. Felicitari pt nr.1 pe tricou. Auzi, da' cati jucatori are echipa de rugby? Eu pariez de pe acum ca tu faci 3 copii la ce nastere fara simtaminte dureroase ai avut.
Foto nashit
Alinus 36s cu Iulius
Am intrat in luna a9-a!!!
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Andriesquote:
Originally posted by Annisia
Bravos natiune!!!
Eu zilele astea am treaba multa. Coaforuri, cadouri, cumparaturi si distractie. Pai ce alta treaba am??? Sunt o doamna, ce pana mea??!!! Munca ioc, efort am sotz de scrificiu, bebe super cuminte.
Dar cu cine-l lasi acasa? Ca o fi el super cuminte, dar cum poti pleca la coafor si la cumparaturi? Ia zi-ne pontul sa stim si noi ca pe mine de exemplu ma apuca depresia numai cand ma gandesc cat de sechestrata in casa o sa fiu.
Andries
Si eu as vrea sa stiu reteta...mai ales daca-l si alapteaza. Nu ma vad iesind nicaieri fara copil dupa mine pana la 4 luni cel putin...
Imi amintesc o nunta la care era musai sa merg cand avea Tudor 4 luni si jumatate si am facut ture de 2 ori noaptea dintr-un capat in altul al Bucurestiului pt. alaptat, iar la ora 3 noaptea oricum eram acasa. Numai distractie n-a fost aia, dar era vb. de un prieten foarte bun. Si tot ma rugam sa nu-l gasesc vanat de plans ca n-avea inca program, papa la cerere si oferta era depaaarte. La biserica am mers cu el, dar la restaurant ar fi fost imposibil.
37+Maria
carpatina spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Carpatinaaaaaaaaaaa, cum asa???? Nu-mi dau eu fata, mey!!!
Haide mai ca am glumittttt!
p.s. stiu ca stii
36+ cu Ioana
tomasa spune:
Gata, m-ati convins, nu mai nasc pe 27. Daca imi propune asa, refuz . Nu de alta dar la cat mi-am dorit fata nu risc sa raman fara ea.
37+Maria
tomasa spune:
Stiu, Carpatina, dar tot nu mai risc , mi-a intrat morcovelul
37+Maria
Edit: nu stiu daca v-am spus dar eu nu vreau sa aleg data nasterii. Vreau sa o aleaga el, ii voi spune ca mi-e indiferent, macar sa am pe cine da vina la o adica .
Terrapin spune:
Neata'
Annisia-Annisia am pus cap la cap postarile tale cu nasterea, si asa m-am delectat cu vreo 3 pagini de citit, de imi vine acusica sa-ti iau urma...catre CF2.
Doamne-ajuta sa se ia si la mine, ca uite, se poate!!!
O intrebare mai delicata am si eu, cu cat ai contribuit pe acolo? Doctor, anestezist, moasa, asistente? Esti prima dintre noi care a nascut natural la Cf2 si chiar am nevoie sa-mi fac o parere...Poti sa-mi trimiti PM daca vrei...
Bine ai venit pe lume Sasha Gabriel, inca o mamica fericita, Alice...
Tomasa, multa sanatate, sa te pui pe picioare repejor!!!
Andries, daca esti din Bucuresti, au niste sarmale asa bune in Cora...juri ca sunt facute de bunica...iti faci pofta si nu te chinui cu impletitul
Cecilia, ce ghinion cu acele alea...sa speram ca te vei reface repede...Cat despre hemoroizi eu i-am facut in avans...
Te sfatuiesc sa incerci Hemorzon, e ieftin si bun, eu ma tratam cu alifii scumpe si nici un efect, cum am dat cu hemorzon, in cateva zile s-au calmat simtitor de mult...
Georgi_ana, ce nastere usoara ai avut, bravo! Chiar nu cred ca se pune pb de a plictisi pe cineva, cu cat mai multe detalii cu atat mai bine…
Rox, cred ca incet-incet bebe Andrei se linisteste si devine un baietel model…
Yaia, iti tinem pumnii la spital si asteptam sa vii cu vesti bune. Nu pune nimeni nici o majoreta, mai ai de asteptat…
Piciulika, emotionante randurile prietenei tale, intr-adevar cred ca cel mai important e sa gandesti pozitiv, si sa privesti in fata cu optimism…
Ana, cat e de scumpic bebe Vlad…
38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
Annisia spune:
Il las cu fetele. Acum imi goleste buteliile si nu vor fi probleme. Si, oricum, e topit dupa picaturile de colici. Ii dau cu lingurita de plastic, cu ursuleti, si sta si o ora sa linga la ea. Basca, suzeta e prietena lui. Daca ii bag somoiogul in gurita si ii pun soarele sa cante langa el, e completamente fericit. Studiaza tot ce misca pe langa el. E un dulcic. Sa il vedeti cand doarme langa tati lui. Deci ii manac nu alta. Ii scol mereu de atatea pupaceli ce le trag. Iar tati nu il lasa sa doarma in leganus, ca sa stea numai cu el. Cata dragoste...
Bebe Yannis creste mare
Pozne