Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 18
isabeluta spune:
Sa cresti mare si frumos Sasha Gabriel!!!!!!!!!
isabeluta38 fix-fix
bebita
AMR 14 zile
isabeluta spune:
Uite filozofia asta de viata imi place mie cel mai mult Annisia. Numa sa-mi iasa si mie asa bine cum iti iese tie. Plesnesti de optimism, indiferent de situatie. Bravo!!!!!
isabeluta38 fix-fix
bebita
AMR 14 zile
alinus_25 spune:
Am primit si eu acelasi mesaj de la Alice_.
Bine ai venit pe lume SASHA GABRIEL, puiut de mamica eroina!!
Sa fii sanatos, norocos si sa aduci multa fericire familiei tale!
Foto nashit
Alinus 36s cu Iulius
Am intrat in luna a9-a!!!
tomasa spune:
Azi mi-e mai bine, dar azi-noapte n-am dormit aproape deloc, sufocare+ nas infundat rau. Si nici sa citesc din urma n-am apucat...ma pun acum la curent cu noutatile.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria
tomasa spune:
Multumesc mult, sunteti niste scumpe toate, Andrrutza, Piciulika, Bee, ....ce mai, toate ati fost super mereu si n-as vrea sa uit pe nimeni. Multumesc pt. toate incurajarile.
Carpatina, eu nu cred ca e depresie, sincer. Cred ca e normal sa avem si astfel de griji, atata timp cat nu devin obsedante.
Slippers, ai un baiat frumoooos!
Piciulika, frumoase randuri ti-a scris prieteana ta, dar mai ales foarte adevarate. De cate ori o sa te apuce una-alta reciteste-le.
Cecilia, bine ai revenit! Imi pare tare rau ca a trebui sa induri asemenea chinuri, chiar a fost un mare ghinion. Dar te vei reface tu repede, sunt convinsa.
Teodora, multumesc ca te-ai gandit la noi cu iesitul la masa, ai fost o dulcica. Si eu vreau neaparat sa vin. Oricum eu nu nasc fara sa va anunt cand va fi exact, probabil la sf. de sept. inceputul lui oct, pe 24 cand merg la dr. stabilim data si va spun si voua.
Rox, eu sunt model de echilibru pt. tine, iar mie imi place temperamentul tau atat de mult incat ma gandeam sa o nasc pe Maria de ziua ta .
Rodica, ti-am vazut si tie pozele, esti o graviduta draguta foc si ai o burtica .
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria
carpatina spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Rox, eu sunt model de echilibru pt. tine, iar mie imi place temperamentul tau atat de mult incat ma gandeam sa o nasc pe Maria de ziua ta .
I-o si duci cadou?
36+ cu Ioana
irina.c. spune:
quote:Oana,eu am dioptrii -4,5 si -5 si am nascut normal de doua ori.Inainte de nasterea asta am fost la o dr. oftalmolog tanara, care mi-a zis ca neaparat sa fac cezariana, ca fundul de ochi nu stiu cum, ca dioptriile sunt mari,ca risc dezlipire de retina,etc..Sincer, ma ingrozea mai mult cezariana decat dezlipirea de retina (riscul de dezlipire ar fi fost 1 la milion, a zis ea).Nu m-am bazat doar pe ce a zis ea,am cerut o a doua opinie d-nului dr. Burloiu.Un medic foarte bun, m-a examinat foarte atent, mi-a dat si explicatii si mi-a spus ca nu e absolut nici o problema sa nasc normal, nu exista nici un risc.Si a avut dreptate.Eu iti recomand sa mergi la un oftalmolog bun. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by oanacris28
Neatza tuturor!
Va rog daca poate cineva sa-mi raspunda la o intrebare, ca sunt foarte ingrijorata. E cineva pe aici care poarta ochelari? Sau care cunoaste cate ceva despre nastere si dioptrii? Eu am o miopie de -3,5 la ambii ochi si, desi stiam ca nu e nici o problema pt o nastere normala, m-am pus sa caut asa, intr-o doara, pe net si m-am cam speriat, ca am vazut ca parerile sunt cam impartite. Aproape toata noaptea n-am dormit, m-am tot trezit din 2 in 2 ore si apoi mi-era greu sa adorm, tot gandindu-ma la chestia cu dioptriile. Si eu nu vreau cezariana
Pls help! Astept un raspuns.
Va pup
Cristina 35s cu Maria Diana
am blog
Andries spune:
Neata'
Frumoase povesti de nascut copiii!
Cecilia dragutza imi pare atat de rau de ghinionul avut, of cum naiba sa se rupa 3 ace, ce ghinion nenorocit... acum singura chestie pentru recuperare pe care o poti face este sa mentii o igiena locala impecabila si sa ai grija sa mananci bine, proteine mai ales, sa se poata reface perineul ca lumea. Si pe mine la prima nastere m-a capiat epiziotomia (desi cica pe vagin n-ar trebui sa te doara) aiurea, poate sunt eu o sensibila, dar imi venea sa plang din jumatate in jumatate de ora, asa ca te inteleg. Multa sanatate iti doresc!!
Tomasa lasa mama gandurile negre, ca si eu am cateodata o carutza de ganduri negre, dar am constatat ca sunt de la gynipral. Cel putin in prospect scrie clar ca da depresii, asa ca l-am schimbat pe nos-pa, seara exclus sa iau gynipral ca as avea cosmaruri toata noaptea!! Si pana la urma am atata treaba p-acilea incat sunt convinsa ca n-o sa dau coltul ca nu are cine sa le faca in locul meu.
Teo sarmale zici? Dar esti norocoasa daca ai sarmale facute, cine le-a confectionat? Mama? Bunica? Sau sunt catering? Ca as manca si eu, dar de unde?
Simona unde ti-ai luat casa? In Pipera, mai pe unde? Ma bate gandul si pe mine sa-mi schimb locatia. In sapte ani de casatorie ne-am mutat de cinci ori. abia i-am dat de gust. Cel putin tura asta a fost "lejera" n-am aruncat decat 60 kg de reviste, documentatii si carti "fumate" plus vreo cinci saci de haine dati de pomana ca de la 4 sifoniere am ajuns la 2.
Piciulika foarte frumos mesajul prietenei tale!!
Georgiana ai avut o nastere de vis, pe cuvantul meu!!
Annisia bravo pentru nastere, bine ca a fost usor, sa-ti traiasca!! Si eu am simtit aceeasi senzatie de pierdere de puteri din lipsa de aer/oxigen si mi s-a parut extrem de frustrant!! Nici acum dupa 3 ani nu-mi pot explica cum l-am scos pe Victor.
Oana eu am o miopie f pronuntata la ambii ochi si am nascut natural cu epidurala si nu am avut nici o problema cu ochii.
Irina imi place hotararea ta de a nu naste asa... pe nepusa masa.
Roxana cum e cu alaptatul la bb2 daca la bb1 nu ai putut? Ca parca suntem in aceeasi oala si tare sunt curioasa daca am vreo sansa de data asta.
Andries
Andries spune:
Sa fii sanatos Sasha Gabriel!! Sa-ti traiasca mamica si sa fie si ea sanatoasa!! Felicitari Alice!!
Andries