Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, am scapat de alt sir de musafiri. A fost ingrozitor azi. Prea multa aglomeratie. De acum incolo ii programez pe ore, ca nu se mai poate... Nu ma deranjeaza prezenta lor, dar am si eu nevoie de momente de linste. Mai ales cand ii dau lui bebe sa pape. Astia sunt bolunzi frate... Mai am cateva transe si scap de obligatii. Vor ramane fideli doar cei carora usa mea le este deschisa la orice ora din zi sau noapte. Offff, offff - mai, mai!!!

Ei bine, mai am cateva hopuri de trecut. Sambata ma duc la logodna fratiorului meu. Trebe sa ma duc la coafor si inca nu m-am hotarat ce sa imi mai fac pe chelie. Apoi nu stiu cu ce sa ma imbrac, caci nu arat chiar fotomodel.... In fine, ma descurc eu...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Asaaa, deci cam pe la zece noaptea a inceput si nasterea mea motata... Mi s-a facut epidurala lui peste prajit si m-au lasat sa astept efecte. Ma gandeam la niscaiva paratrasnete, tunete si tzunamiuri... Da, da... Iar vaca nesimtita. Pana la ora 23 am avut doar cateva contractii la misto. Tot neregulate. Nu simteam nimic, doar vedeam cum se face bebe guguloi si aparatul de monitorizare indica niste contractii din alea de travaliu dur nene.... Eu ma hlizeam cu al meu si ne faceam poze... La 23 suna Nayel sa mi se faca un control, ca sa stie cand sa-si mute fizicul la maternitate. Ma pun pe masa si doctorita zice stupefiata - are dilatatie completa, sa speram ca ajunge Nayel la timp... Deci intr-o ora am ajuns de la 4 la dilatatie completa... Marfa, este?

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliableau spune:

buna cecilia. felicitari si sanatate multa, tie si lui bb.(te-am urmarit pe forum de la 1 sept.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Si, si... nu ne lasa iarasi...

Foto nashit

Alinus 35s+ Iulius

Mergi la inceput

M-au tinut pe patul de travaliu doar ca sa ajunga nenea doctoru... Pai sa piarda marafetii? A venit ca o floare la taiatul tortului... La 23:30 apare si dansul... Am stat la palavre nitel si cand era gata costumat hop cu fata pe masa... Imi explica el ca atunci cand vine contractia sa trag aer adanc in pipt sa-l tin in mine si sa imping cu toata forta inspre fund. Si daca trag una sau fac niscaiva treaba pe aici, il intreb eu??? Ma asigura ca nu-i bai si nici rusine si, ete na, ca vine contractia... Trag aerul, imping, fara kk, dau aerul afara. Atunci a inceput distractia... Cand am zis ca e ok, dodtorul nuuuu, ca impinge iar, repede ca-i vad capul... Bineee, iar aer, iar scremut, gata aerul iar... Nayel stai asa ca nu a trecut contractia si mai impinge inca o data... Ma da ma lasi... Pai arat eu ca o balena, dar nu am si plamani la asa dimensiuni... Cer oxigen... Iar vine contractia si o iau de la capat. Nu ma durea nimic si nici nu simteam contractia. Problema mea era ca nu puteam sa fac ritualul de mai multe ori la rand. Imi pierdeam pur si simplu puterea, pentru ca ramaneam fara aer... Io ce sa fac acum? Pana sa-mi raspund la intrebare vine iar contractia si, desi il rugasem pe Nayel sa nu ma taie, a comis-o nitel ca sa scap. Sau ca sa poata pleca mai repede... A iesit bebe in doi timpi si trei miscari. Am vazut un fundulet dragut cu niste ditamai oualelele... A urmat scosul placentei, mana pana la cot in cautare de ramasite si cusutul. Apoi aranjatul machijului si toata lumea de pe hol la mine in jurul patului. Am dat un mic party loco si dupa doua ore de la plecarea lor ma plimbam pe culoar de plictiseala...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Pam-para-pam-pa-pam-pam... Outele alea frumoase le-am vazut la 23:50. Si cam asta fuse trebusoara. Deci nu va pot povesti cum e sa nasti, pentru ca nici eu nu stiu... Data viitoare am cerut o oglinda ca sa vad io tot...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Foarte tare!!! Tu parca nu ai nascut... taietura si bb Yannis sunt singurele lucruri care iti amintesc ca ai fost gravi si bb a trebuit sa iasa pe undeva.

Si totusi, bb Yannis cand s-a nascut?
Cred ca "07 septembrie- Yannis,39sapt+3zile,ora 16:30" nu mai e valabil...

Foto nashit

Alinus 36s cu Iulius
Am intrat in luna a9-a!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Bravos Annisia!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

GAta, pot sa ma culc linistita, am aflat cum se naste usor! Ufff si pe mine ma mai asteapta si taietura pe burta.
Si am aflat ca durerile de burta de ma chinuie sunt de la operatia veche. DAca n-am avut si eu rabdare sa o las sa se invecheasca si mai mult (cand o sa nasc va fi trecut abia 1 an si 10 luni si iara harsht).
Oricum ma bucur ca mai sunt si femei care nasc usor! Asa cred ca e si normal. Altfel, cred ca ne-am stinge ca specie.
si Noapte Buna!

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata mamici,burtici.

Am dormit bine azi noapte,doua treziri doar.Bebelina acum doarme.
Azi am cantarit-o,avem doua saptamani si o saptamana de la externare.A luat 450 grame in greutate.Eu zic ca este excelent.Arata si ea a bebelus...a pus sunculite de mor de dragul ei.
Vad ca deja voi iesiti cu bebeii la plimbarica.As iesi si eu cu gagica mea,voi cate minute iesiti?
Vad ca in tara e frig nene,la noi aici e inca de maneca scurta,la pranz sunt 30 grade.Vreau si eu nitica racoare.
Ieri am vrut sa vad daca papa din biberon,si i-am dat 40 ml lapte muls.L-a papat imediat si a mai cerut si san iar dupa o ora s-a trezit(mie imi doarme cel putin doua ore dupa san).Cred ca mananca mult mai mult.Azi am sa incerc cu 60 ml,sa vedem.
Nana mama si yo eram asa calma,poate pana la nesimtire cu contractii din 8 minute...si yo o tineam pe a mea ca nu nasc.Insa yo-ti doresc o nastere usoara ca a Annisiei
Annisia citit povestea nasterii,vazut poze cu Yannis.Sa traiti fericiti.Ce sa zic,ce zic si toate fetele,esti beton!!
TomitzaFelicitari mamico!

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput