Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Teodora, esti o smekera si o dragutza!
Adimercedes - pai nu te dai de gol ca esti geamana - la Mai-Iunie canci persoana ta! Pai ma lasi asa, desperecheata pe acolo...?
Bun venit acasa, Cecilia! Draga de tine, ce ghinion! Recuperare rapida si sa scapi de uratzii aia iute!
Yaya, nu te lasa maine! E intr-adevar devreme si nu are rost sa risti! Vezi sa nu fie vreo confuzie si sa te trezesti ca "noi credeam ca..." S-au mai vazut cazuri...

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Bun venit Natalia Ioana! Sa fii sanatoasa si sa faci fericiti pe mami si tati!

Sim Vreau si eu la party cu cartofi copti pe gratar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Inainte sa ma retrag la depou, ca-s cam obo, vreau sa impart cu voi emotzia unui mail primit azi de la o mamica, prietena de-a mea (e din Africa de Sud, de aia e in engleza - scuze!).
Eu cred ca ne este adresat oricarei mamici de aici, mai ales celor care trecem pentru prima oara prin aventura asta a devenirii mama...
Sper sa va placa si voua. Pe mine tare m-au emotionat randurile ei.

"I'm so excited for you both I remember how we were feeling in these final stages. This is the most amazing thing you will ever do it is truly a miracle and as a women you will never feel that power again. Just try and relax and enjoy the labour ( I know you think I am crazy - but even that pain is part of Gods miracle) take deep breaths and when the pain is really intense think about your little angel to who you are giving life. (very soppy I know)

Just a word of warning: the transition from pregnant mommy to real "live" mommy can be very traumatic and hard work. Try and listen to your heart and remember that your are a perfect mom and whatever you do is perfect for Michael. You will be tired you will cry you will laugh you will doubt yourself you may want to put him back were he came from (well maybe not that) all these emotions are normal and all your friends who say they had it easy are lying. I always joke that only other people's children sleep through at 6 weeks and never cry but in reality this does not happen. If ever you feel overwhelmed by the enormity of the responsibility you can give me a call and I'll try and make you feel better. Enough about the hard work, I am so excited to hear how your heart will grow with the love for your little Michael. Hope you guys will send us some pictures as soon as possible!!
...
It was nice to hear from you and I wish we could pretend we had a desperate "business" need to get to Zurich so that we could be there for our friend but alas I could come up with nothing to convince our boss. We will be with you in spirit and in reality we are only a phone call away.

Good luck with your new journey into parenthood for both of you.

Message for Michael
Welcome to our world Michael may your life be filled with love, laughter, and compassion. May your childhood be fun, may your teenage years be hassle free and may your contribution to the world as an adult be a meaningful one.

Lots and lots of love
S..."

Sper sa nu va fi plictisit. Mie-mi pare foarte dulce si calda.
E o tipa foarte inteligenta; ultima oara am vorbit cu ea despre nastere, a fi mama, si mereu e atat de pozitiva si profunda si... Ufff, ce pacat ca e asa de departe.

Somn usor tuturor!

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, La multi ani!, sa fii sanatoasa, bebe Stefan sa-ti aduca bucurii. Cat despre casa, sa fie intr-un ceas bun si sa o stapaniti sanatosi.

Tomitza, refacere rapida mamico, sa traiasca bebe Natty, sa fie sanatoasa si frumoasa ca mami.

N-am avut prea mult timp azi, am citit doar pe sponci. Dupa cum stiti, eu mi-am mutat biroul acasa si deja mi-am inceput munca.

AM pus pozici cu Vladutz la semnatura.

Noapte buna!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ehh vroiam sa mai zic si eu ceva insa s-a trezit.

somn usor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

afibebe, parca nu aveai voie afara din casa 40 de zile... ?

Slippers, aveti niste copii tare frumosi... Sa va traiasca!

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

tomitza, felicitari!Bun venit Natalia Ioana!

Cecilia, felicitari pentru Cristian! Refacere rapida! Biata de tine prin ce a trebuit sa treci

Yaia, ai grija maine, te asteptam sa te intorci acasa 2 in 1.

tomasa, sa stii ca si pe mine ma trec ganduri din astea negre uneori. Stiu ca nu-si au rostul, ca suntem bine, ca totul va decurge normal, si cu toate astea ...

Annisia, haide mai cu povestea!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Maine ultima zi de serviciu pe anul asta... M-as mai fi dus inca o saptamana, dar nu am reusit inca sa termin cu aranjatul prin casa, n-am spalat haine de copil drag... si am si un deficit de somn.

Asa ca.. noapte buna!

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Sim, pana nu se face maine sa apuc si eu sa-ti urez LA MULTI ANI! Si sa stapaniti sanatosi casuta.
Tomitza, felicitari si sa-ti traiasca Natty!
Cecilia, bun venit acasa si refacere cat mai rapida dupa asa aventuri.
Tomasa, lasa gandurile negre pe alta data! Poate esti mai negativista si de la raceala. Si esti sigura ca apasarea aia in piept n-o fi de alta natura decat somatica? Poate prea te apasa toate acum si nu te mai lasa sa respiri. Spun asta fiindca eu asa patesc, dar poate la mine o fi burta mai jos si nu apasa pe diafragma. In afara de sufocarea asta pe care am avut-o ceva vreme, am avut si un soi de nevralgie intercostala cred care-mi cam limita capacitatea respiratorie.
Annisia, ne-ai lasat cu gura cascata si povestea neterminata (asta daca n-am eu un val pe ochi si am citit bine). Oricum esti tare! Si dupa poze nici nu s-ar zice c-ai fi nascut daca nu ai avea dovada palpabila langa tine (si mie mi se pare ca aduce cu sotul tau, ceea ce e de mirare la primul baietel). Macar niste cearcane acolo, ceva.......
fetele si noapte buna!
Bee 35+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

georgiana si annisia ptr. povestile voastre.(annisia,astept continuarea )
sa dea bunul Dumnezeu sa avem toate asa nasteri usoare ca ale vostre
cecilia bine ai revenit!refacere rapida sa ai

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput