Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxali spune:
Annisio esti o norocoasa , ai nasct repede si ai o mandrete de baiat.
Devylla , de ce tie frica sa iesi afara, mai ales ca-s 30 de grade...macar in orele mai putin sufocante.
Ali34si Enrico 7ani
poze
rodicamaries spune:
Buna dimineata burtici si mamici...
Ma bucur ca sunt si mamici care nasc usor, e o incurajare pentru noi, cine stie, poate avem si noi norocul asta... bine ca Annisia a povestit repede si bebe meu nu s-a grabit sa vina... O sa apelez si eu la epidurala, se pare ca e mai sigur asa...
Stresul musafirilor de dupa nastere ma apasa de pe-acum, stiu sigura ca o sa am una-ntr-una, dar asta e... va trece si perioada asta...
Asa creste puiul meu
Rodica 39+
AMR 2 zile
isabeluta spune:
Tomasa pai n-am vorbit ca te faci bine? Tu esti raza noastra de lumina, mereu gasesti un cuvant bun si o explicatie concisa si plina de diplomatie pentru fiecare dintre noi. Te rog sa lasi gandurile negre eu sunt sigura ca-ti vin de la raceala asta afurisita. Da?
Georgiana sper din tot sufletul sa nasc la fel de usor ca tine. Mi-am notat numele moasei...am sa-i zic ca musai trebuie sa nasc cu ea. Asa bine a fost la tine!!!
Annisia trebuia sa presupunem ca vei naste usor. Esti asa plina de viata si de optimista incat nici macar pacatoasele astea de dureri nu te puteau schimba.
Uite asa isi mai ridica omul moralul!!!
Cecilia offff cat chin si ghinion chiar de unde nu te asteptai!!! Bebe sigur iti va ridica moralul.
Piciulika scrisoarea prietenei tale m-a uns la suflet. Asa prieteni sa tot ai!
Tare vorbarete sunteti voi noaptea! Eu cum vine seara nu mai am chef de nica. As zace...la mine bebe sigur a inceput sa coboare. Da din picioare la greu da nu-i mai iese faza cu ficatu` si coastele nicicum. Am reusit si noi sa terminam ieri bagajul (doar ca nu l-am pus in geanta) si sa calcam toate lucrusoarele. Ma mai chinuie niste etichete si de aceea le-am pus gand rau!
Nush ce are bebita da l-au apucat nebunelile: parca si-ar suci bazinul in tirbuson si ma mai apasa si pe col. Sau o fi vreo contractie? Ar fi bine sa mai astepte putintel. Nu am papica pentru tati... si trebuie sa mai iau si ceai de chimen, ca nu am gasit.
isabeluta38 fix-fix
bebita
AMR 14 zile
Yaia spune:
Carpatina, Piciulika, !
O sa am grija sa nu faca astia ce vor cu mine, oricum, nu sunt genul de persoana care sa nu intrebe de 2 ori inainte, doar ca sa fie sigura ca nu e o neintelegere la mijloc!
Si ca sa vedeti ca nu am de gand sa nasc azi (desi aici e o zi frumoasa, senina), nu imi iau bagaj cu mine, nu iau nici vreun numar de telefon dintre ale voastre din listuta si, inainte de spital, merg cu sotul sa cumparam un televizor nou.
Va tin la curent cu ce va fi la spital cand ma intorc.
Irina 36+
isabeluta spune:
Si totusi...eliminarea unor parti din dop nu inseamna nastere, dar daca tot pierzi asa de o saptamana?
isabeluta38 fix-fix
bebita
AMR 14 zile
carpatina spune:
Yaia, succes!
Da' sa stii ca prea mai e cum ai tu de gand... acum e mai mult cum are bb de gand
36+ cu Ioana
oanacris28 spune:
Neatza tuturor!
Va rog daca poate cineva sa-mi raspunda la o intrebare, ca sunt foarte ingrijorata. E cineva pe aici care poarta ochelari? Sau care cunoaste cate ceva despre nastere si dioptrii? Eu am o miopie de -3,5 la ambii ochi si, desi stiam ca nu e nici o problema pt o nastere normala, m-am pus sa caut asa, intr-o doara, pe net si m-am cam speriat, ca am vazut ca parerile sunt cam impartite. Aproape toata noaptea n-am dormit, m-am tot trezit din 2 in 2 ore si apoi mi-era greu sa adorm, tot gandindu-ma la chestia cu dioptriile. Si eu nu vreau cezariana
Pls help! Astept un raspuns.
Va pup
Cristina 35s cu Maria Diana
rodicamaries spune:
Yaia... succes la control, te asteptam cu vesti... bune, bineinteles
Asa creste puiul meu
Rodica 39+
AMR 2 zile
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by oanacris28
Neatza tuturor!
Va rog daca poate cineva sa-mi raspunda la o intrebare, ca sunt foarte ingrijorata. E cineva pe aici care poarta ochelari? Sau care cunoaste cate ceva despre nastere si dioptrii? Eu am o miopie de -3,5 la ambii ochi si, desi stiam ca nu e nici o problema pt o nastere normala, m-am pus sa caut asa, intr-o doara, pe net si m-am cam speriat, ca am vazut ca parerile sunt cam impartite. Aproape toata noaptea n-am dormit, m-am tot trezit din 2 in 2 ore si apoi mi-era greu sa adorm, tot gandindu-ma la chestia cu dioptriile. Si eu nu vreau cezariana
Pls help! Astept un raspuns.
Va pup
Cristina 35s cu Maria Diana
Eu nu am decat -1,75 si -2..nu cred sa fie probleme..Dar medicul mi-a zis sa consult un oftalmolog, el e cel mai in masura sa iti spuna daca iti recomanda nasterea naturala sau nu..
Eu merg sapt urmat sa vad ce imi zice..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 34+ cu Alessia Stefana