Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna seara fetelor!

Hop si eu... Dupa o zi de curatenie, mancarica, si de ce sunt foarte mandra e ca am reusit sa fac curatenie in dulapul Laurei si sa pun deoparte hainele care i-au ramas mici si cele de vara..nu imi place sa fac chestia asta!
danangie – intr-adevar cand mi-am pus steriletul mi-au zis ca exista 10% sanse de infertilitate....dar eram prea tanara sa ma gandesc la asta. Am reusit de doua ori sa raman insarcinata dupa ce mi-am scos steriletul, foarte greu e adevarat, prima oara dupa doi ani de incercari, iar apoi la un an si jumatate...si prestam, vacante multe sa ne relaxam .

Acum astept verdictul a fi sau a nu fi mola! Oricum mi-au dat sa fac analizele pentru sindrom antifosfolipidic, mai este cineva care a facut analizele astea?
Daca eliminam si asta, cauzele infectiioase le-am eliminat deja, mai ramane insuficienta de corp galben. Ce stiti de asta?

catty – bafta maine si te asteptam cu vesti bune. Poate ar trebui sa iei niste no-spa pentru dureri, dar nu mai stiu erau 3 sau 4 max pe zi. Fetelor ajutati-ma...

MAV
– ce face Sebi, cum se simte? Este intr-adevar…no comment, asa ceva nu am mai auzit ! Dar o reclamatie, ceva... nu ai facut???...asta pentru ca eu sunt reclamagie sefa, nu iert nimic, desi multi amici imi spun ca nu rezolv nimic, ma face sa ma simt un picut mai bine...zic ca poate daca mai sunt inca cativa ca mine...poate, poate se schimba ceva.

Flavia- distractie placuta si sa fie intr-un ceas bun! Asteptam detalii.

Alinushca –la echo ce ti-a zis? Ramaii pozitiva, progesteronul nu face rau, ba chiar ajuta la fixarea sarcinii de luna viitoare. Si eu am cicluri dintr-astea lungi...si 60 de zile, cateodata nici nu imi aduceam aminte cand s-a intamplat ultima oara.

Apropos de asta, eu pentru a doua sarcina am facut vreo sase luni de zile un tratament cu vitamina E si duphaston. Adica: ziua 5- ziua 14 – vitamina E 1/zi, ziua 15- ziua 25 – duphaston, doua/zi...nu stiu daca asta m-a ajutat, cert e ca dupa ce imi vine ciclu am de gand sa ma apuc din nou de chestia asta, ca imi regla si ciclu. Mai stie cineva de asta?????

Va pup pe toate si va doresc o saptamina cat mai productiva si plina de de vesti bune!

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

miha 74,
despre nospa pot sa-ti zic ca eu faceam 3 fiole pe zi injectabil, intramuscular cand situatia era critica iar pt dureri mai usoare luam cate 3 pastilute pe zi, dar stiu si mamici care au luat mai multe comprimate pe zi
Acu cred ca dr e cel care stie cel mai bine, cred ca fiecare pacient are particularitatile lui asa ca .....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Danangie stiu cum e chestia asta cu cumnatele.A mea cum a renuntat la anticonceptionale (nu ptr ca ar fi vrut sa ramana ci ptr ca nu se simtea bine de la ele) a si ramas insarcinata la doar 2 luni dupa ce eu pierdusem sarcina. Din pacate si ea a pierdut sarcina chiar din aceeasi cauza ca si mine (mola hidatiforma).Intamplarea a facut sa ajunga la aceeasi doctora ca si mine. Doctora, avand in vedere ca sotii nostri sunt frati, s-a gandit sa nu cumva sa fie o chestie genetica si i-a spus ca ar fi bine sa mergem toti la un genetician sa vedem ce si cum. Insa ea, din dorinta ei "ciudata" de a nu afla nimeni nimik nu a vrut sa imi spuna. Daca era o chestie genetica si as fi avut iar probleme dupaia? Ea nu s-a gandit deloc la chestia asta.
Am aflat din intamplare, sau mai bine zis din cauza ca au avut nevoie de mine - dupa chiuretaj i-a fost cam rau, era in spital si nu avea ce sa manance sau sa bea si cumnatul meu era la serviciu fara sanse de a pleca de acolo prea curand, asa ca de nevoie m-au sunat pe mine sa ma duc sa ii duc niste apa si ceva de mancare. Bineinteles ca am ajutat-o cu mare drag (ca doar sunt rudele noastre) si desi eu mereu am incercat sa fiu foarte prietena cu ei, in schimb ea nu prea, a mai avut si tupeul sa imi zica ce mult ne-a apropiat chestia asta. ca sa nu mai zic ca la vreo luna si ceva dupa m-a sunat sa imi zica ca ii e cam rau si ca sa ii iau si ei un test de sarcina sa vada daca nu cumva e insarcinata. Mie doar ce imi venisera uratii atunci si eram cam ofticata asa ca nu mi-a picat prea bine chestia asta.
Asta nu inseamna ca nu imi mai place de ea sau ca nu as fi bucuroasa sa am un nepotel sau o nepotica, dar nu imi place la ei ca fac totul pe ascuns, ca sa zic asa.....
In fine, cred ca v-am cam plictisit cu povestirea mea, insa am si eu o stare cam nasoala si stiu ca la voi gasesc sprijin.
Din pacate nu va pot da o veste buna, asa cum mi-as fi dorit. Aseara mi-au venit uratii Deci z2 si o luam de la capat. Asta e....Cine stie, poate luna asta reusim...
Mai nasol e ca sotziorul meu, desi stiu ca sufera si el alaturi de mine, nu se exteriorizeaza. Si ma oftica chestia asta.
Cred ca am sa ma opresc aici ca am scris destul si numai chestii nasoale.
Sa aveti o zi buna si o saptamana si mai buna!ptr toate fetele si sa nu ma bateti prea tare daca v-am suparat sau intristat.

to be or not to be?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata tuturor! O saptamana frumoasa va doresc tuturor!
Sapatamana asta se implinesc 4 saptamani de la curetaj si astept si eu CM-ul. Imi e o frik de mor, k am auzit ca e cam nasol prima data. Week-endul asta deja am avut dureri de burta puternice si am crezut ca vine, dar nu a venit. Luna viitoare cred ca intru si eu in cursa pt bebe, daca medicul imi da OK-ul...M-am decis sa fac bebe inainte de a ma opera. Ma car acum stiu ca exisata o posibilitate, dupa operatie se poate intampla orice...
mai trebuie sa il conving pe Iubi, care se teme sa nu patesc ca prima data...

Va pup pe toate si sa fie cat mai usor la serviciu....

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata dragele mele. Clipa adevarului se apropie la mine. In mai putin ce 8 ore o sa aflu daca e bb sau nu. Dimineata am inceput-o cu o criza de plans pt ca, la fel ca sambata, am avut o scurgere rozalie cu cateva pete de sange. Am sufletul cat un purice si imi vine sa urlu de atata stres. Daca te apropii cu o bricheta de mine explodez instantaneu. In rest dureri de burta la greu si urinari frecvente.
Va tin la curent cu noutatile.
Pupici tuturor si o saptamana cat mai linistita

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata fete dragi!
Am tras chiulul de pe forum cum zicea Michelle dar am fost plecata din oras.Am avut un weekand f romantic si frumos!
Nu am apucat inca sa va citesc din urma dar sper ca sunteti bine toate!
Pepsi m-am gandit la tine ieri ca ai avut botezul...astept poze!!!!!!
Tin pumnii celor care azi merg la dr si celor care azi testeaza!
Ma duc sa citesc din urma si revin mai tarziu
Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CATTY dar de ce nu mergi la urgentze? Acolo ar trebui imediat sa-ti faca ecografie. Eu tin pumnii tare si ai sa vezi ca va fi bine. Cum zicea cineva daca e sa fie e. Daca nu, putem sta si-n cap ca nu se schimba nimic. De aceea stai linistita ca stresul nu face bine deloc. Dar nu ai ovule de alea de bagat in vagin? Nu stiu cum se numesc......e un progesteron......care ajuta la sustinerea sarcinii. Stai in pat cat mai mult, sa nu faci efort. D-ne ajutaaa!!!

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare dragelor
Felicitari Flavia pentru botezul micutului David
Abia astept sa vad pozici de la eveniment, sunt convinsa ca a iesit totul cum te asteptai.
Catty sa iei no-spa cand te doare burta. Si sa nu uiti sa pui progesteronul in fiecare zi. Bafta multa la eco si poate-ti face testul la sange si te lamuresti daca-i bine sau nu (eu sunt convinsa ca totul e bine).

24+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fete ce faceti?Am citit putin asa printre picaturi si am vazut ca aproape toate ati cazut in butoi.....nu e bine!
acum din pacate nu amtimp sa va raspund la fiecare dar maine dimineata va astept cu vesti bune!
Va pup pe toate si va ofer cate o !
Va pup pe toate si ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Si eu sunt in butoi din pacate...nici nu imi gasesc cuvintele sa va scriu...ma scuzati
Catty-iti tin pumnii sa fie totul bine.Te asteot cu vesti,ma gandesc la tine!

Mergi la inceput