Durerea unei pierderi de sarcina ( 37 )
Raspunsuri - Pagina 9
IreneCAM spune:
Fetelor dragi, am fost plecata zilele acestea si azi dimineata primul lucru dupa cafea a fost sa vad ce ati mai scris. DANA,parca m-a durut pe mine ce ai scris, imi inchipui cum trebuie sa te simti tu. Cunosc atat de bine sentimentul asta de frustrare, cand faci totul sa iti iasa ceva si nu merge, iar altii obtin acelasi lucru extrem de usor! Poate e bine sa te detasezi un pic de cumnata, o vreme. Sper sa reusiti sa va luati casa pe care o doriti si asta sa va ajute sa iesiti din depresie. Nu te mai gandi la picaturi, te rog...ai trecut prin prea multe ca sa renunti acum, mai devreme sau mai tarziu lucrurile vor intra pe fagasul lor...eu chiar cred asta. Desi nu inteleg de ce trebuie sa suferim atat, de ce a trebuit sa mi-o iau asa de tare de la viata, eu cred ca totul se poate schimba si ca, intr-un fel sau altul, o sa reusesc, pentru ca nu am de gand sa las sa se intample altfel.
Si ce a scris MICHELLE m-a durut, ca plange singurica, dupa ce adoarme sotul. Nu am cuvinte suficient de puternice ca sa va incurajez, fetelor, parca toate suna ca un loc comun. In dimineata aceasta ma gandeam la nepotelul meu de o luna, ma gandeam ca abia astept sa creasca si sa ma pot juca cu el. Mi-am dat seama ca eu tot singura, fara copil, ma imaginam si peste cativa ani si m-a cuprins frica: daca va fi asa?? Pare imposibil uneori, dupa atata suferinta, sa se mai intample ceva bune, doar fetele care au reusit si pe care le cunosc de aici imi dau putina incredere.
CATTY, sper ca esti mai bine si ca ai inceput sa iei utrogestan sau duphaston. Eu chiar am constatat o schimbare atunci cand am luat, durerile de burtik sa atenuasera mult. Cu sanii, da, mi s-a intamplat si mie in sarcina, foloseam putin ulei pt copii...dupa nastere au revenit la normal.
FLAVIA, felicitari pt botez, abia astept sa vad poze.
Va pup pe toate, iertati-ma ca va nu scriu acum la fiecare, vreau sa merg si eu la biserica, ma duc sa ma pregatesc. Intru dupa-amiazaAaa, ca m-a intrebat Michelle, nu pun poze cu freza ca sunt ugly rau!!!
slimatei spune:
buna dimineata....va multumesc tuturor de urari...
dana capul sus te rog si nu-ti pierde speranta....te cred ca vezi totul in negru...dar totusi nu inceta sa speri...
la toate fetele ....
sa avem o duminica placuta!
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
IreneCAM spune:
ALINUSHCA, sper sa te ajute duphastonul si sa vina CM. Te cred ca esti tare ingrijorata...Ai reusit sa gasesti pe undeva sa faci eco?
danangie spune:
ALINUSHCA imi pare rau ca nu vine menstruatia.....naspa tare......eu nu ma pricep ce ar putea fi......dar daca e sinechie(d-ne ferste!) ce urmeaza sa faci?
IRENE da....viata mi-a rezervat surprize la care nici nu ma asteptam........mi-am revenit dupa saracia care am trait-o in tara, mi-am revenit dupa multe necazuri......dar vezi....cam greu imi revin dupa pierderea acestei sarcini. Citeam....ca nu conteaza cat de mica sau cat de mare era sarcina pierduta.............ci cu cata intensitate ai trait aceasta sarcina. La mine a fost exact asa: am trait gravidantza aia la maxima intensitate. Sper intr-adevar sa ma schimb.....ca sa se ia pozitivitatea si de mine....si asa poate vine bb si la mine.
STEFANIA multumesc mult de mesaj. Am sa incerc sa ma ridic.
MICHELLE ce faci? Sotul cum se mai simte?
FLAVIA scuza-ma....am pierdut si firul....deja ati facut botezul? Cum a fost? Acolo .....se baga in apa cu totul ca si aici? Cand il boteaza. Acolo aveti biserici ortodoxe? Multumesc tare mult de PM.
MYRY sa-ti traiasca nepotul. E foarte bine ca ai reusit sa-l vezi. Mai devreme sau mai tarziu....tot va trebui sa tinem in brate copilul nostru. Azi nu stiu cum m-am gandit.....dar as avea sansa sa fac IA? Oare trebuie sa indeplinesti ceva conditii ca sa-ti faca IA? Am citit ca ti se face IA numai daca femeia are probleme cu cervixul....sau barbatul are probleme cu spermatozoizii.....cine stie....
LAUam reusit sa fac si eu analizele alea pentru ziua a 2-a CM. Deci am facut FSH, LH, FT3, FT4, TSH. Nu am facut prolactina.....ca eram deja nervoasa si agitata la ora cand am facut recolatarea....bausem si un capucino.....Rezultatul peste o saptamana.Ce analize ar trebui sa fac acum pentru ziua a 14-a? Stiu ca una e progesteronul.......pe urma? Mai trebuie ceva?
Dana
noi
c.myry spune:
Buna!
danangie-din cate stiam eu, daca nu reusesti natural, adica fara ajutor, trebuie va faceti amandoi analizele sa descorepe cauza. Si mai stiu ca inainte de a recurge la IA trebuie sa te duci la monitorizare pt a vedea exact ziua ovulatiei – poate fi si asta o cauza. Si abia dupa aceea se recurge la IA. Poti intreba oricum care sunt acolo conditiile.
Flavia -abia astept sa ne pui poze. Cred ca va fi f. frumos. Distractie placuta!
Alinushca-eu nu prea ma pricep la asta. Dar dr. ce a spus? Poate totusi nu asta e cauza. Ma sa fii bine. Multa sanatate!
O zi buna si cu mult soare!
Pupici
myry
Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
L5845 spune:
Dragele mele,, sunt aici, putin in umbra, sunt bine sanatoasa, doar ca sunt putin ocupata, dar promit ca intru deseara si va scriu. la toate si aveti grija de voi.Duminica frumoasa si placuta sa aveti !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Pepsi spune:
fetelor va pup tare pe toate, multumesc ca va ginditi la mine!azi e botezul la ora 13 si la 16.30 la restaurant!am mari emotii!am sa va povestesc pe urma!si pun poze!
michelle, cum se mai simte sotul, vezi ca te-am visat cum ti-am spus!poate e semn bun, oricum nu uita sa repeti stii tu ce, si mai tare ca ieri parca nu te-am auzit asa bine!
lau, tin pumnii sa fie bine, imi place ce i-ai scris danei si va fi si la tine ai sa vezi intr-un fel sau altul, imi place ca esti plina de optimism
miresluh, am inceput din nou cu visele se pare, asa ca stai linistita ca esti pe lista mea
myri, calculul e asa, la anul nasterii femeii pui 3 ani si la barbat 4 ani, si vezi care schimba ultimul aia va iesi, deci daca schimbi tu ultima iese fata, daca el iese baiat. dar nu merge tot timpul metoda, nu stiu de ce, la mine a mers, la mama si la cumnata la fel, bafta
irina, cind vii cu vestea?
lianooooooo, ma auzi? ma gindesc tare de tot la tine
andreea, imi pare rau ca nu te-ai odihniti, sarcina usoara, si pofta mare la clatite
dana, sint alaturi de tine, vei reusi ai sa vezi, ia taurul de coarne, te va intepa si vei ramine gravida, lasa ca-ti vei lua si casa, numa bine si sotului
irene, multumim frumos, azi e botezul, pun poze
alinushca, imi pare tare rau ca nu se mai termina problemele
musette, cum esti, a venit ciclul ?
slimatei, bine te-ai intors, sarcina usoara in continuare
imi cer scuze ca sint pe fuga, dar tre sa mai fac ceva pregatiri ptr botez, e ora 8.3 dimineata la mine, multumesc din suflet ca va ginditi la mine, sa aveti grija de voi si sa va vad cu vesti bune cit mai curind si sa suferiti cit se poate de putin
va pup tare
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
mav spune:
Apropos de serviciile medicale oferite de Sp. Jud. Cta.....
Azi, Sebi a avut un mic accident, a cazut si si-a taiat buza de jos (a necesitat doua cusaturi!) si si-a strambat niste dintisori (bine ca-s doar cei "de lapte")...
La Urgenta-Chirurghie-Pediatrie, a primit ingrijiri bune (sper eu), acolo i s-a cusut buzica. Dar am fost trimisi la Urgenta-Stomatologie, sa vedem care-i situatia dintisorilor. Acolo, stupoare: usa incuiata si pe geamul usii, un bilet "Pauza de masa 13-15"!!!! Mi-a venit sa mor de nervi! Cum dracu isi permite un serviciu medical de urgenta sa ia "pauza de masa" si sa plece din garda (nu era absolut nimeni acolo)!?
...Traim in Tara lui Papura-Voda....
Suntem multumiti si recunoscatori lui DD ca Sebi n-a patit altceva mai rau (de genul scos ochii, sectionat limba sau alte rele la nivelul fetei si nu numai), dar daca am fi avut o urgenta mai urgenta decat situatia respectiva, ce ne-am fi facut?!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
catty spune:
Buna seara dragele mele,
Imi cer scuze ca ieri v-am tinut in suspans. Nu mi-a fost bine deloc, am avut dureri mari, dimineata parca am zarit si 2 dare subtiri de sange si am intrat in panica. In plus ieri am avut export la munca, si s-a terminat azi dimineata la ora 5. Noroc cu sotul care mi-a luat locul si am stat in pat cateva ore si ieri la pranz si pe seara. Azi ma simt mai bine, am dureri, dar mai suportabile. De vineri seara iau duphaston si sper sa fie ok. Maine e ziua cea mare si mi-e asa de frica.... Sper sa se vada sacul gestationar si sa ma linistesc din psihoza ca e sarcina "falsa". Acum va las ca ma duc in patut la caldurica. Pe maine
Pupici tuturor si o seara cat mai linistita.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
danangie spune:
CATTY ai sa vezi ca va fi bine. Ai incredere. D-zeu e cu tine.
MAV dar e groaznic ce povestesti. A parte ca nu am mai auzit in viata mea ca urgentzele sa aiba pauza de masa. E revoltator!! Cat despre dinti...mnu stiu.....nepoata mea...cam pe la un an jumate cazuse si ea in gura.....sange ..taoate cele.....nu a necesitat de copci. Dar acum ca-i maricica....dintii da....si-au modificat pozitia. Acum poarta aparat dentar.....doctorul zice ca e de lqa aceea cazatura....acum cine stie.....numai bine ii doresc lui Sebi. Saracutul...
FLAVIA distractie placuta!!
Dana
noi