Sezatoarea canadiana (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ana Stroe, felicitari ptr cetatenie si job...
Si tie la fel Ktrinel... si tot mai sper sa te vad la 1000 insule.
Sia-o sa-ti traiasca baietelul.

Si eu va multumesc in continuare de toate incurajarile....se pare ca totul se misca repede ,parca prea repede si nu ma asteptam la asa ceva. Oficial imi dau demisia saptamina asta, deja de luni am un mandat de vreo 3 saptamini cel putin, si alte promisiuni...si inima cit un purice.

Ne-am cumparat in final dormitorul de la Mobilia si mai avem de inspectat piata ptr saltea.

Fug acum la masa.....

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sia- felicitari, sa fie sanatos baietzelul si refacere rapida!
Ira-scapa de pisic, e mai bine,nu par, nu curat dupa el, nu criza de ale sotului
Carmen-sarcina usoara!
Nelia- parca m-ai descris pe mine cu facut totul perfect si fara timp suficient si ai mei copii au 2 si resp. 20 de luni.
Ma cheama datoria,o saptamina buna sa avetzi!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumim ca ne-ati admirat.

pitilache, scaunul vostru buburuza (l=am vazut si eu la sears) de la cate kg e valabil? ca scrie ceva de 18 kg...pot sa il iau pt Julia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ktrinel www.sears.ca/gp/product/B000LQP5XA/sr=1-0/qid=1190068358/ref=sr_1_0/103-1107430-7803066?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=16340361" target="_blank">buburuza este de la nou nascuti pana la 100 lbs. Noi suntem multumiti de ea si numai zic de Isa. A stat in el 6.5 ore pana la Boston si nu a avut nici o treaba! Ti-am admirat si eu fata! Ce s-a schimbat si ce mare s-a facut!!! Cate kg are acum? Mai are un pic si ii faceti prima aniversare. Eu ma tot uit sa-i cumpar incaltari si nu prea stiu ce sa iau. I-am luat niste Robeez dar ma gadesc pentru cand se face mai frig, ce sa fac? Astept sugestii de la veterane!

Sia_o felicitari pentru baietel!!!

Dana mult succes in continuare!

Denisa o saptamana linistita!

Va pup,
Rx

Mergi la inceput

roxana, mersi. o sa il iau si eu ca e singurul care mi=a placut.
julia are acum 10,5 kg. se mentine asa de cel putin o luna...nu a mai pus mare lucru pe ea..cred ca a mai crescut si in lungime, asta daca ma iau dupa pantaloni.dar daca ai vedea cat merge...efectiv jucam fotbal in fatza casei! incearca la Sears pt pantofi , mi s-au parut mai ieftini...cica sunt si la Yellow, dar eu inca nu am ajuns acolo . Magazinul Panda e f bine dotat...dar are preturi astronomice...in rest nu stiu, si eu caut ...daca Isa inca nu merge, vezi si la H&M ca aveau ceva dragutz pe fetite, dar nu chiar de mers ...si la MExx Kids au .

Mergi la inceput

sia_o, felicitari pt baietel. ce zice Tudor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Mama, dar ce rapida ai fost, Sia draga.
M-am tot tinut saptamana asta sa te sun, dar n-am reusit, stii, mi-a plecat soacra si am ramas cu toate pe cap, bebelul, casa, curatenie, mancare, spalat, calcat, facut teme cu cel mare. Eram sigura ca mai ai de asteptat putin si reusesc si eu sa te sun, dar se vede ca ai fost mai rapida ca mine. Sper din suflet ca nasterea sa fi fost si ea rapida si iti doresc sa ai un bebe fara colici, mancacios si sanatos iar tu sa te refaci repede. Daca ai nevoie de ceva, chiar si un sfat, suna-ma.
Carmençita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

carmen77, scrie-mi si mie adresa stomatologului evreu din west island ca eu nu prea ma omor dupa al meu.
Legat de papucei eu le iau de la un magazin de incaltaminte, si nu numai, care e al unui bulgar si aduce incaltaminte din Italia. Nu e ieftin, dar mie imi plac ca sunt comozi si nu transpira piciorul. Pentru cine e interesat magazinul e in complexul pointe-claire de la intersectia 20 cu st-jean, e un complex acolo unde e si un Metro. Magazinul se numeste ole-ole.(mie imi place tot complexul ala, acolo e ginecoloaga mea si m-am plimbat mult prin zona si cu Tudor si cu Petra).

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Nelia, ti-am trimis un mesaj privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

neliaiti scriu zilele astea. La mine la UdeM se abandoneaza fara sa platesti pana maine si dupa ce platesti pana pe 8 noi.

dar de Globo nu stiti? Au ghetute facute in Rom si la jumate de pret decat la panda
http://www.globoshoes.com/eng/storeSection/redirect.cfm?sectionID=b2c/search/productSearchResults.cfm&itemCategoryLevel1=3454&itemCategoryLevel2=3458&itemCategoryLevel0=3453::pipe::3454

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput