Sezatoarea canadiana (67)
Raspunsuri - Pagina 8
columbiana spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Ana bine spui chestia cu incetinitorul.Stii ca frate-miu e inca fara job pe meseria lui( ca camelot nu se pune ca meserie)? Macar are timp sa invete pt. ordin....A zis ca a devenit deja expert in interviuri la cate a dat....
Felicitari pt. cetatenie!!!!!!!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
Mihaela, imi pare rau pentru fratele tau...parca ma vad pe mine; am recomandari excelente de la toate joburile, si totusi am fost la multe interviuri; exista sablonul timpit si daca nu ne incadram in el, daca nu dam raspunsuri tip ca la carte...; am ajuns sa-i intervievezeu pe ei, adica imi dadeam seama ce gindesc (la inspec-sol am mers pentru un kkt de job si totul a fost ok pina tipa m-a intrebat ce tip de excel am folosit la jobul anterior si n-am stiut;tot ce cladisem aproape o ora s-a dus si m-a luat drept mincinoasa desi era simplu sa verifice recomandarile)
asta ce l-am luat a mers pentru ca recrutorul de la agentie a avut un interviu atipic, in care a amestecat intrebari despre carti citite, filosofie de viata, politica si job; al doilea am trecut ca prin urechile acului cu HR, unde am recitat poeziaiar la al treilea m-a salvat faptul ca controloarea, o italianca pe picioarele ei s-a dovedit meseriasa, si m-a tocat profesional; restul, timpenii filosofice gen slabiciuni si calitati n-au fost intrebate;
parerea mea e ca fratelui tau i-ar trebui un curs de recherche d'emploi; acolo asta te invata, sa minti frumos cu zimbetul pe buze si sa te faci placut de interlocutor....profesionalismul nu-l poti scoate din mineca decit dupa ce te-au angajat din pacate .
bafta,
Ana
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
mikiion spune:
Ai dreptate. Dar nu ma asculta. L-am trimis de cand a venit in Canada la asa ceva Eu am facut asa ceva , m-au si filmat...Si mi-a prins bine. Pt ca nu dadusem un interviu in viata mea. Eu intrasem in Rom in invatamant prin concurs!!!!
Si el nu stie sa minta. Il intreaba una daca a lucrat si partea electrica in Canada si el fraierul a spus nu, ca nu lucrase.....
Lucrase , logic, in afara Canadei...Dar el nu stie sa minta......Daca tata ne dadea bataie cand minteam.......Acum nu mai stim sa mintim..
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
carmen77 spune:
Ira, am pus cateva poze cu perfectul meu in albumul "Septembrie 2006", m-am invrednicit si eu dupa o luna sa fac poze copilului ... am fost in parcul Centre de Nature Laval, frumos, fetelor, multumesc frumos de feedback-uri, o sa mai mergem, mi-a placut ca au o gramada de activitati care se pot face cu copiii ...
O saptamana buna sa aveti!
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
nelia spune:
Mikiion, la virsta asta cred ca 200 ml de lapte ar fi suficient, cu conditia sa manince si alte lactate (iaurt, brinzica). Si bineinteles mincare: legume, carne, oua, fructe, cereale etc.
Te rog, daca poti sa-mi scrii pe PM cum e cu bursa si cu pretul daca abandonez cursurile, ar fi foarte bine. Lucrul nasol este ca eu am dreptul sa le abandonez pina pe 8 noiembrie cind nu cred sa aflu nici macar notele de la primele lucrari pe care le am si deci nu stiu cum stau, cum ma evalueaza profesorul, pentru ca daca la primele fac bine, as putea sa fac bine si la al doilea rind de lucrari, care trebuie predate pina pe 10 noiembrie si ar mai ramine doar examenele finale, unde chiar nu am de unde sa stiu ce voi face. E riscant si sa merg inainte, dar si sa abandonez fara sa stiu daca nu cumva pot sa iau note chiar bune... Asa am vrut sa abandonez si in prima sesiune, asta toamna, dar nu m-a lasat sotul si am terminat cu un A- si cu un B+!!! Acum sintem si cu casa in amenajari si curatenie, a schimbat si Agata scoala si are teme destul de multe zic eu, plus ca eu vreau sa lucrez zilnic suplimentar cu ea, macar o ora. Tudora se crizeaza cind ma vede cu Agata si trebuie sa stau si cu ea, plus ca la virsta asta cu Agata faceam din carticele tot felul de jocuri si se prinde... mai tirziu au ajutat-o, ma doare sufletul sa nu fac si cu Tudora la fel, ca nu am eu timp sau putere. Nu mai face activitati, ca s-a dovedit ca nu e inca pregatita, e clar ca nu e ca Agata si o mai las un an fara nimic, dar cartile sint pasiunea vietii ei... si puzzle-urile, si orice joc, de fapt. Sint tare curioasa cum vreau eu sa le fac pe toate... si bine pe deasupra.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Carmen, copilu' ca copilu' dar tu te-a facut tare frumu si ai slabit mai mult decat atunci cand nu erai insarcinata. Tu de obicei te micsore«i la sarcina?
Am vazut c-ai facut poza pt. gradi si mi-am amintit ca trebuie sa facem si noi...o poza de familie.
Dac-o pun pe photobucket pot s-o imprim pe undeva ? Sau cum se imprima, stiu ca am mai imprimat, dar nu mai vreau sa o pun pe CD ci direct s-o trimit undeva pe un site.
Merci.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
aska spune:
Ira, iti raspund eu pt poze ca am experienta proaspata: poti trimite pozele online direct din calculatorul tau la uniprix- in cazul meu sau la Wal-mart sau la costco sau...nu mai stiu altele.
La Uniprix (multumesc fetei care mi-a dat pontul acum vreo cateva sapt) sunt 10 centi bucata, este o oferta acum. Intra pe site-ul lor http://www.uniprix.com/bienvenue/photo/numerique.php
Tatiana
Ira spune:
Merci, Tatiana, asa o sa fac...mai ramane sa-i prind pe-ai mei laolalta, ca tare-s multi, 2. In seara asta am vrut sa fac poza si Sofia adormise.
Fetelor, dentistul nu mi-a dat nici un semn cu radiografiile, desi au trecut doar 3 zile lucratoare. Daca nu ma suna saptamana asta il sun eu. Sunt fericita doar ca Sofia are dintii perfecti, ma mandresc si cu ea c-am fost la dentist, cu cine-o fi semanand, ca eu la varsta ei aveam carii deja.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
carmen77 spune:
Mersi de complimente, Ira, de obicei in timpul sarcinilor manc sanatos (sau incerc oricum), sper sa scap "ieftin" la capitolul kilograme si de data asta, nu de alta, da tot eu tre sa ma chinui sa le dau jos dupa aia ... Cand am fost ieri la parcul ala in Laval am vazut indicator spre Terrebone si chiar ma gandeam: ia uite, i-as putea face o vizita Irei , poate alta data ... nu pare sa fie departe de vestul insulei. A, si daca iti trebuie coordonatele dentistului nostru de aici (in cheama dr Katz, e un evreu roman plecat din Oradea de 30 de ani), f misto si te poti intelege cu el pe problema asigurarii, let me know. E in west island, nu stiu daca nu e prea departe de tine. A, si mi-a mai venit o idee, nasul lui Matei a fost stomatolog in Romania (ff bine cotat si chiar lucra exceptional, el ne-a facut noua toate lucrarile si eu de 5 ani de cand ma duc la dentist numai controale am, nimic altceva), si aici colaboreaza cu 2 profesori de la McGill, care stiu ca mai accepta pacienti in cadrul studiilor pe care le fac, adica sa fii un pic folosita pe post de "mostra" pentru studenti, dar ai parte de reducere buna la lucrare, plus ca mai bine de atata (profesori la McGill), mai greu sa gasesti. Daca te intereseaza, da un PM si ii spun lui Ovidiu sa te puna in legatura cu "contactele" lui.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
nelia spune:
Woau, suna foarte interesant ce spui tu acolo, Carmen! Dupa ce nasc si termin cu alaptatul, m-ar interesa si pe mine asa ceva, ca la ce am eu in gura, sint un material complet de studiu. Poate pastram legatura si vedem daca mai e posibil si atunci... mie chiar imi suride aceasta idee, mai ales ca auzisem de asa ceva si chiar as fi vrut sa ma interesez, in principiu, ce si cum.
Imi permit eu sa va anunt, sper sa nu se supere... A nascut Sia_o, un baietel, sint bine, alte amanunte nu stiu. Felicitari, sa va traiasca si sa fie sanatos! Iar tie iti doresc refacere usoara!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Carmen, daca vreti puteti sa ne faceti vizita, va asteptam cu drag, si oricine vrea poate sa se inscrie pe lista numai ca eu nu sunt adepta maga-party-urilor in casa, ca asta cere organizare multa si munca imensa dupa aceea, asa ca prefer pe rand, si in felul asta profitam si mai mult unii de altii, cand suntem multi abia avem timp sa ne dam buna ziua.
Dupa luna octombrie va pot primi ca pana atunci am de invatat piesele acelea la grupul no 2, si sunt fff ocupata, ieri am avut musafiri si desi a fost super am pierdut toata ziua si sunt f in urma cu temele, mi-e frica ca o sa-si caute oamenii alt pianist.
Merci pt. idee, o s-o retin, e f interesanta.
Fetelor, sunt in culmea disperarii cu pisicul, va povestesc dupa ce scap de el, imi vine sa ma urc pe pereti de proasta ce sunt ca l-am acceptat. Io l-am luat s-o distrez pe Sofia, s=o responsabilizez, sa nu mai stea toata ziua calare pe mine, si Sibin a zis ca dac-o mai vede cu mana pe el (ca ea l-a strans de cateva ori de gat) suna la protectia animalelor. Sofia e alergica la puful lui, s-a umflat si s-a invinetit la fata, Sibin de cand e pisicul nu ne mai vede/cunoaste/iubeste, se pufoseste numai cu el, si eu is toata plina de draci ca n-am castigat nimic din afacerea asta, ba chiar am dimpotriva. In fine sper sa scap repede de el, basca ca am vreo 3 pipi bonus in parchetul meu perfect.
Sia-O, sa-ti traiasca si sa te refaci repedeeeeeeee!!!!!