Sezatoarea canadiana (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

'Neata,

am scapat de pisic, dar si de 30 $, ca a trebuit sa il las la un centru de animale cu plata.

Ce bine stau in casa acuma nestresata, imi mai trebuie sa am cate un evenimnt din asta ca sa realizez ce importanta e linistea. Ieri ma mieunase incontinuuuuuuuuu.

Mai stie cineva unde sa gasesc o invitatie sa le chem pe mama si pe sora iarna asta ? E bine sa le chem simultan sau pe rand ? E vorba de 2 saptamani fiecare, in perioada sarbatorilor. Merci.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

http://www.cic.gc.ca/english/visit/letter.asp
Si aici gasesti informatii despre ce au nevoie ai tai daca vrei sa-i inviti
http://www.cic.gc.ca/english/visit/apply-who.asp

Mergi la inceput

Merci, Carmencita, mai invitasem asta iarna pe sora mea, dar era atunci in USA si cred ca era alta situatie. Da nu-mi mai aduceam aminte ce-am facut.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana-incaltzari de piele int+ext bune,pretz ok si sa tzina glezna-asta e f. important gasesti la: Shoe Company,walmart,olly-f.scump insa.Sears si altele ingeneral nu au piele si in interior si cand incep sa mearga e bina sa aiba piele in interior ca transpira rau altfel.
Ktrinel- pupici la frumoasa- mai vii la insule, eu sunt in dilema inca din cauza copiilor,scrie-mi pe pm te rog.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am si eu o veste buna. Are si fratele meu un job. Nu e chiar la nivelul lui da oricum are un job...Mi-am luat si eu o grija de pe cap.... Nu e la firma sotului tau, din pacate, ANA

INa
eu am luat invitatie de la primarie, Anjou, am assermentat-o( legalizat-o)la un notar acolo si m-a costat 5 cad. Era deja un formular acolo pe care l-am completat, am prezentat doua piese de identitate. Acum a ajuns deja prin posta normala in 6 zile la Bacau( nu da banii pe posta scumpa ca nu merita).
Si mama a trimis-o prin DHL ( am inteles ca e 23 euro) platit si retur. Asteptam acum sa vedem daca o suna cei de la ambasada daca mai trebuie acte si daca trebuie sa ajunga la interviu. Putea sa se duca si direct si rezolva intr-o zi dar am preferat sa o scutesc de un drum de 5 ore cu masina.....
Din cate am intles conditiile vostre....nu cred ca va fi vreo problema sa-i chemi pe amndoi. Nici nu cred ca ajung la interviu.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ira, toate actele pentru soacra-mea le-am trimis prin email. N-am legalizat nimic, am scanat letter of employment, fluturasul pe ultima luna si hartia primita de la impozitul de anul trecut (notice of assessment). In plus am completat invitatia de aici:
http://www.theromanians.ca/invitatie.pdf
Adica am printat-o, completat-o, scanat-o si trimis-o prin email.
Am mai scanat si emailat si cardurile noastre de rezident ca sa dovedim statutul nostru aici.
In Romania toate actele au fost printate si au fost puse la dosar impreuna cu inca doua formulare, aplicatia si inca unul cu info aditionale despre familie care se iau de aici:
http://geo.international.gc.ca/canada-europa/romania/right_nav/visa_apply-en.asp
Tot la adresa de mai sus scrie ce poze se fac si cat e taxa de procesare in functie de tipul de viza.
Acum facem exact aceiasi pasi pentru finii nostri.
Uite si aici pentru info:
http://www.theromanians.ca/info.php?page=vizaturistica

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza
Eu nu prea am fost in "mood" de scris pt ca de vreo 3 zile-ncoace prunca plange si jeleste de mama-focului la gradi "I miss my mummy!" Si eu plec de-acolo (gonita de catre d-na educatoare) cu inima indoita si plina de sentimentul de vinovatzie... Foarte incurajator - ieri seara la "sedintza cu parintzii" am fost consolata de alte mamici... ca aceasta etapa "trecatoare" va "trece" in vreo 6 luni
Asa ca, desi e soare afara (dar racoros si vantos) eu nu am chef, putere si dorintza de nimic... Umblu de nebuna, trista si abatuta, gandindu-ma la piticutza, fac poze in prostie... dar nici macar nu ma obosesc sa le pun pe I-net (cred ca o sa astept lunga noapte polara... si in loc de a coase golbleinuri voi piguli la poze). Si intre timp astept ora 12:30-amiaza sa-mi iau prunca de la gradi, s-o hranesc (ca nu vrea sa manance NIMIC la gradi) si sa mai bantuim inca vreo 3h prin parcurile din imprejurimi. Inca nu am scapt complet de muci, dar folosim cu incredere "batista bebelusului" care s-a dovedit a fii o achizitzie nesperat de utila.
No va tzuck si o zii faina va doresc!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Lorelei, capul sus ca trece. Si Matei a mai avut faze din astea, dar nu au durat 6 luni ... cand am vazut ca are o perioada din asta, am incercat doar sa petrec timp exclusiv cu el, dar voi deja faceti asta, deci parerea mea e ca o sa treaca. Si incearca sa ii explici ca gradinita e buna pentru ea, ca ai si tu nevoie de un pic de timp sa lucrezi, ei inteleg mai multe decat credem noi ...
Mult succes .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Saluty tuturor, Lorelai, incearca sa-ti gasesti poate si alte preocupari si o sa=ti treaca. Eu am observat ca atunci cand imi petrec f mult timp cu copilul si sotul ma apuca paranoile, visez ca fac accidente pe autostrada, ca se loveste Sofia, etc. Ca in povestea cu drobul de sare. Cand am de lucru sau am o alta preocupare gandurile se duc pe apa sambetei.

Eu sunt intr-o perioada f fericita, chiar ma gandeam ca mai mult de-atata nu se va putea in viata mea, totul e calm, ne-am intrat in programul normal de toamna. Stiu ca imi zicea mama ca perioada cea mai fericita a vietii ei a fost cand eram noi mici si mi se face putin pielea gainii cand ma gandesc la asta. Eu stau diminetile acasa, ca ai mei pleaca la ora 7, ma trezesc cu ei, luam micul dejun impreuna si dupa ce pleaca ei ma rasfat un pic, ma coafez, creia o pauzasc, pe net, apoi fac menajul, gatesc ceva scurt, ma mai culc vreo 2 ore si pe la 14h o tai la serviciu pe jos. La 8-9 seara ma intorc si ma joc cu ei, mancam.

Sunt f fericita ca dorm mult si ca nu mai sunt obosita. E atat de buna linistea de afara, pasarelele, soarele, mustele bazaind si sa adormi incet, incet pe canapele acoperita de razele de soare! Asta traiesc eu in fiecare dimineata pana pe la 2, aproape ma si simt vinovata fata de sotul meu care e la 8 pe autorute spre job.

La formatia no 2 n-am studiat mai deloc, noroc ca avem prima repetitie vinerea viitoare.

Astazi m-a sunat colegul meu care are ziua de nastere la 2 zile diferenta de mine si a zis ca face un party la el si pt. mine, si eu sa vin cu hamburgerii. La de care s-o fi referit, la din aia de la congelator ? Ca io n-am mancat asa ceva in veata mea. F curand va fi ziua mea, dar mai e ceva timp. Sa va arat ce test facui cu ocazia asta, l-am gasit pe celalalt forum unde mai citesc eu :

http://www.poodwaddle.com/realage.swf

Imi arata ca am vreo 11 ani in realitate. Sper ca nu se refera la minte

Va pupez.

Mergi la inceput

Sorry, acum vad ca mi-=au raspuns fetele, scuze, cateofdata mi se intampla sa nu mi se incarce toate ras^punsurile.

Mihaela, Donia, merci din suflet pt. informatii, o sa le salvez.

Girls, mi-am adus aminte, vineri seara avem un show la Ottawa, vreti sa veniti sa ne vedeti ?

La ora 9, in Nepean, in pub-ul D'Arcy McGee's, daca cinati acolo e cam 10$ inainte de taxe de persoana, berea nu stiu cat e, dar tre' sa fie in jur de 6-7$. Daca aveti chef va dau adresa.

Apoi sambata in St Jean sur Richelieu, unde-o mai fi si asta.

Mergi la inceput