Sezatoarea canadiana (67)
Raspunsuri - Pagina 11
pitilache spune:
Hello, hello!
Multumesc si eu fetelor pentru raspunsurile vis-a-vis de incaltaminte. O sa caut mai atenta!
Lorelai, nu pot decat sa te incurajez ca o sa fie mai bine cu timpul, nu chiar in 6 luni, don't give up!
Ira wow 11 ani! Esti in super forma! Si felicitari pentru dispozitia excelenta de toamna... la mine este pe minus... dar sper sa-mi revin in curand!
Va pup,
Rx
Ira spune:
Cred ca de la jumatatea de Nutella pe care tocmai am prestat-o mi se trage. Las' ca-mi trece euforia si ma apuca depresiile de grasa mintenas.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
maru spune:
am facut si eu testul si am iesit la 27 de ani, cu 10 ani mai putin decat am in realitate
nu e rau!
Doamne'ajuta!
Ira spune:
Da, si eu am iesit cu 10 ani mai tanara, mi-a iesit ca am 11 ani.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
maru spune:
quote:
Originally posted by Ira
Doamne'ajuta!
Ira spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by Ira
Doamne'ajuta!
Ok, recunosc, am iesit cu 20 de primaveri mai tanara da' am mintit ca nu beau.
Danaaaaaaaaa, cum mai e cu job-ul, cum te simti, ai demisionat ?
Selena2002 spune:
Dragut testul si ma bucur pentru tine Ira ca esti asa in forma. Ne luam de manuta ca eu sunt cu 4 anisori mai mare decat tine si cred ca o sa ne intelegem.
Lorelaim nu pot decat sa te incurajej. Nu vreau sa ma gandesc ca mai am un pic si ajung si eu la situatia asta, ca vad ca nimeni nu scapa de bazaiala, nemancare si alte probleme. Pentru maine era planificata o vizita la day care sa faca un pic cunostinta cu copiii dar din pacate amanam pentru ca are febra. Era asa de fericita mititica si abia astepta sa mergem si acum......Sper sa nu fie ceva grav si sa scape repede.
laurajr spune:
Intru pe fuga sa va spun ca mama mea a primit viza ( uraaaa) si ca vine pe 25 sa preia bebeul ca eu dupa Thanksgiving ma duc la serviciu .
E asa frumos afara, si cald, maine e ziua Ioanei, vrea sa serveasca colegii cu muffins cu inele ( sa vad ce va fi la baieti, sper sa nu-i apuce logodeala ), david se tarashte prin toata cassa, se catara, e de groaza...
nelia spune:
Ira, mie mi-a iesit ca am 24.1!
Laurajr, la multi ani Ioanei!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
columbiana spune:
n-am gasit testul ala, da'cred ca eu ies la fo'50 asa .
Mihaela/miikon, ma bucur ca s-a rezolvat intr-un fel cu fratele tau, oricum e bine ca a inceput undeva si ramine aproape de tine.
Ira, tu la townhouse ai noroc de vecini buni ca tot te lauzi cu linistea , ti-i trimit pe chinezii mei de linga, care taman luni spre marti noaptea mi-au pus muzica de mi se cutremura patul din dormitor, eu incepusem si o gripa, asa ca am facut noapte alba si marti am inceput jobul. care job e... auleu' ce-si face omul...cica-s a treia persoana, primul a plecat impuscat ca nu i-a placut, a doilea-o tipa, a clacat si au trimis-o ei la plimbare, si acum m-am procopsit eu cu job in productie care nu prea are in clin si mineca cu conta financiara (in prima zi m-am vazut dotata cu halat si ochelari de protectie ) eu care in viata mea n-am calcat printre sudura si vane matalice si alte bazaconii...uoof; m-au si urcat intr-un 4*4 si m-au plimbat prin toate fabricile lor ( ca-n aro in inspectie eram, mincatz'as:))
tre' sa ma hotarasc daca ramin si repede, firma-i misto tare, o gramada de avantaje si atmosfera foarte faina (vreo cinci ingineri rominasi ), da'jobu'i imputzit rau. asta e norocul meu
mai adaug la activ plodul cu doua bouche droite galbene in prima saptamina si cu reclamatii referitoare la disciplina, ca parca io nu stiam:))
saptamina buna,
Ana
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze