Sezatoarea canadiana (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Ira spune:
Ana, pai mai da si altora joburi, nu le pastra numa' pt tine!
La asta concluzie am ajuns si eu cu medicina din ziua de azi...e arta doctorilor de-a amuza pacientii in timp ce natura singura isi face treaba.
Si mai iau si 100K pe an pt asta
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
columbiana spune:
vreau sa va intreb pe cele ce sunteti deja cetatene daca e greu examenul; eu il am miine si nu m-am prea pregatit, oi fi primul roman ce-l pica (puschea:)); m-am apucat mai inainte de citit si-am adormit fo dooo ore bustean...nu prea ma trage atza. e scris sau oral, ma pot inspira de la barbatu'meu ca el e genul constiincios si a invatat mai mult ca mine
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
columbiana spune:
Ira, pai io am zis din start, daca e vreo fata ce cauta in contabilitate sa dea pm, tipul ce m-a plasat a zis ca romancele sunt favorite la plasat pe joburi si se bucura daca-i recomand pe cineva (a, si repede, sa nu cumva sa fac io vreo figura proasta acolo sa se razgindeasca ala cu romancele:))http://www.floriinro.ro/
Ira spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe(a, si repede, sa nu cumva sa fac io vreo figura proasta acolo sa se razgindeasca ala cu romancele:))http://www.floriinro.ro/
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Selena2002 spune:
Ana examenul de cetatenie este foarte usor, daca ai citit de cateva ori cartea (2-3 ori in cazul meu, Dorin doar o data) eu cred ca nu ai probleme. Este scris, (cel putin asa a fost anul trecut la Toronto si banuiesc ca este peste tot la fel), intrebarile sunt grila si jumatate din raspuns este in intrebare. Nu mai stiu exact, dar sunt parca doua seturi de cate 2 sau 3 intrebari la care trebuie sa raspunzi corect. Trebuie sa fi insa foarte atenta cand alegi raspunsul corect deoarece toate raspunsurile le pui pe alta foaie intr-un tabel si acolo poti sa gresesti. Dupa sot nu cred ca poti sa te inspiri pentru ca nu o sa fi langa el, o sa-l mute la o distanta de o persoana fata de tine (fata, spate, stanga , dreapta).
Bafta multa!!
Simonna spune:
Ana, e un fissss examenul ala. Nu-ti complica capul cu cine-i deputat de cartier si de-astea, citeste cartea, eu am rasfoit-o seara, cind am primit'o, am ris de m-am indoit, pe urma am citit-o in dimineata examenului la vorba ceea aaa... tron, aveam atitea pe cap ca am urit sincer examenul ala de cetatenie si am trecut ca gisca prin apa. E important sa stii spanacurile cu anii si cite provincii, cifre. Ca altfel te intreaba daca indienii se dadeau cu barca sau cu autobuzul, cam asta e nivelul intrebarilor, iti insulta, literalmente, inteligenta.
Ah, nu-ti uita chemarea aia acasa, era una, saraca, acolo, o uitase pe chemarea aia, 'geaba a plins si s-a rugat ca are toate alelalte acte, nu si nu, n-a intrat in exam.
Si sa stii ca pe mine m-au certat tare ca i-am zimbit lu' colegu'! daca incercam sa ma inspir crez ca ma dadeau afara cu totu' si cica o iei de la zero cu dosaru'.
Bafta desi n-ai nevoie, decit poate la trafic, sa ajungi la timp, restul e o ciorba lunga si plictisitoare.
S.
khristin spune:
Ana, felicitari pt. job in primul rand Secundo, examenul de cetatenie nu e grande chose ca sa ma exprimez chebecoaz , fii sigura ca faci o trecere in revista capitolul politic. Nu prea poti sa tragi cu ochiul pe la nimeni din ce stiu eu, deoarece toata lumea are teste diferite . Eu personal nu am auzit de esecuri la cunoscuti la acest examen, desi auzisem povesti cum ca daca n-ai intruni punctajul, se gaseste solutia salvatoare de a fi chemat peste 6 luni in fata unui judecator care te ajuta la problema. Ne t'inquiète pas et bonne chance, asteptam sa ne spui cand depui juramantul care btw e in ambele limbi
Ira, cred ca toata natiunea asta merge dupa zicala ta Mey, pai daca directoarea e cea care te-a pictat, tu-ti dai seama ca onoarea e cu atat mai mare, tre sa-i intorci si tu complimentul in frun fel .... cum naiba nu m-am gandit pana acum la chestia asta sa-i sugerez si io la a mea - vorba Danei Podeanu O avea talent a mea la pictat oare? Gumim si noi Ira, nu e misto , on s'amuse juste un peu ensemble
Dana Podeanu, sfat de mobila din Montreal nu pot sa-ti dau ca nu stiu ....stiu doar ca Mobilia are lucruri faine, iar daca pretul e tot asa, tant mieux Cat despre schimbarea jobului, eu zic ca e directia cea mai buna ca freelancer, iar daca nu simti nevoia unei socializari teribile cu colectivul de la munca, atunci cu atat mai putin nu ai ce pierde, asta fiind singurul inconvenient.
Hai sa va spun ce am mai facut io la scoala azi interesant....la 10:15 dimineata am avut programata simularea asa-zisei lockdown procedure la clasa adicatelea in caz de un atac armat real - cum din pacate e destul de des auzit in ultima vreme in societatea nord-americana - sa stim ce sa facem. Deci ajung la clasa si incep sa revizuiesc ce stiu elevii de aceasta procedura si care sint masurile care trebuie luate. Stiu ca suna teribil de sinistru, dar ma asigur ca le spun elevilor ca trebuie sa fie tacere mormantala pe parcursul procedurii, deoarece acest lucru i-ar putea transforma volens-nolens in adevarate tinte ambulante. La 10:15 fix incepe sa sune o alarma asurzitoare si-n secunda urmatoare toti elevii in frunte cu mine sintem intinsi pe dusumea sub banci, departe de fereste, cu luminile stinse, geamurile acoperite, si usa inchisa cu cheia Nu stiu daca acum 10 ani mi-as fi putut imagina scena aceasta intr-o sala de clasa. Stiu ca suna ciudat, dar din pacate face parte dintr-o procedura rutinala din orice scoala, si asta spune mai mult decat orice. Am vrut doar sa impartasesc asta cu voi, azi se implineste un an de la incidentul Colegiului Dawson, traim din pacate pt. generatia actuala si implicit pt. cea de maine intr-o lume extrem de violenta Incep sa le dau dreptate celor care sugerau introducerea detectoarelor de arma in scoala, similare cu cele din aeroport. Ce vremuri...
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris
columbiana spune:
mersi fetelor, am reusit sa citesc odata cartulia, acum mai arunc o privire peste intrebari. Simonna, ma sperii pentru ca noi am primit o singura hirtie pe numele meu si cind sotul a sunat au zis ca poate sa mearga si fara hirtie, ca trimit doar una pe familie (doar ca acolo nu scrie nimic de familie, e doar numele meu) in fine....
Khristin,
au fost reportaje in seara asta despre Dawson, si m-a busit plinsul cind la un moment dat mama fetei moarte, Anastasia a spus ceva in genul ca a trecut anul asta, au tot fost declaratii, iesiri, dar in casa, in spatele usilor ramin doar ei cu durerea pierderii copilului....fereasca Dumnezeu....
aici n-am auzit de genul asta de exercitii in scoli, saracii copii..
Ana
http://www.floriinro.ro/
carmen77 spune:
Dana, incearca si la Prillo, au mobile f faine din lemn solid, si daca prinzi oferte iesi si bine ca pret ... au cateva sedii in Montreal, unul pe Jean Talon parca si unul pe Gouin (e cel la care mergem noi ca e aproape de noi).
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
clau07 spune:
Ana, felicitari pentru job. Si multa bafta maine la examen. O sa vezi ca nu e greu.
Kristin, ce spui tu pare de domeniul SF dar e lumea in care traim. Oare unde o sa ajungem...