Sezatoarea canadiana (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Helenutza-din experientza mea sub 2,5 anias lua bona sau homedaycare de romani care au max 3 copiii-emma incepe la 1 oct la ofosta profa romanca de 50ani cu gradi acasa si super conditzii si doar 3 copii.
NELIA- LA MULTZI ANI CU SANATATE SI REALIZARI! NU FII TRISTA CACI COPII NE FAC MAI TINERI-ESTI O MAMA DEOSEBITA!
DAIOPRI-IN PUNTA CANA RECOMAND GRAND PARADISE BAVARO,SIRENIS SI GRAND BAHIA-RESORTURI DE 5 STELEEXCELENTE! PERIOADA IUNIE-AUGUST!BAFTA!
VA PUPAM SI WEEKEND MINUNAT-NOI PLECAM LA COTTAGE!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

NELIA, la multi ani si din partea mea.
Clau07, au am autentificat certificatul de nastere, ca am inteles ca e obligatoriu pt. obtinerea cetateniei romane. Trimiti la Ottawa certificatul si o scrisoare in care specifici ce vrei, nume, adresa, si il primesti tot prin posta inapoi cam in 2 saptamani maxim. Adresa, daca nu o stii e:
Foreign Affairs and International Trade of Canada
Authentification and Service of Documents Section
125 Sussex Drive , Ottawa , Ontario , K1A 0G2
Bafta
Carmençita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Denisam Stiam eu ca aici gasesc ajutor.
O sa tin minte, da in caz de ma lasa memoria te mai deranjez. M-am uitat la Bahia ca tare mi-a placut in Mexic unde mi-ai recomandat, dar nu imi da nici un pret nimic pt iunie-aug. Cel mult pana in mai. Dar mai insist:) Voi luati last minute deals?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nelia, Bonne Anniversaire ...sa fii fericita si sa te bucuri de cele 2 fetite si de juniorul de pe drum... ce mai conteaza cifra?

Podeanu, mult succes in noul drum, rau nu are cum sa fie in nici un caz, don't look back

Ira, mai faci sa rad cu exemplul celei din Haiti .....n-ai auzit de familia Columbeanu din RO care voia musai servitori filipinezi? Parole, ma chère, te doare capu' nu alta...

Helenutza, ingrosam si noi randul celora care au optat tot pt. gradinita, nu am incredere in bone, dar asta sint eu.

Daiopri, noi am fost in Punta Cana acum vreo 3 ani, hotelul se numea Occidental Allegro Punta Cana, tin minte ca plaja si vacanta au meritat toti banii

Denisa, ce mai faceti voi? Am asteptat sa suni...Mai plecati in vacanta?

Chiar unde e Mimitete? Te asteptam sa revii

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Carmencita, merci mult pentru adresa. Cred ca o sa-l trimit prin posta, pentru ca nu avem in plan sa mergem la Ottawa pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Nelia,

La multi ani! In primul rind sarcina si nastere usoara, sanatate si numai fericire alaturi de familia ta!

Dana,

Multa bafta pe noul drum! Fac si eu ca seful tau:

Daiopri,

Noi am stat un an la hotelul "Casa del Mar" din statiunea La Romana (care este in sudul insulei) si a fost f.bine. Pe urma am fost 3 ani la acelasi hotel "Catalonia Bavaro" din Punta Cana, unde iarasi a fost super. Noi mergem in aprilie sau sfirsitul lui februarie, cind are fetita vacanta.

Helenutza,

In general in Quebec, numai oameni bogati iau bone la copii (de preferinta filipineze). Eu am biroul intr-un cartier super select (Mont-Royal), si cind ies la prinz sa mai fac o tura vad numai bone filipineze impingind la caruturi...Sint f.prost platite, in general sint interne, fac si curat si mincare si daca "stapinul" decide sa le concedieze trebuie sa plece inapoi (pentru ca vin cu contract temporar, prin agentii specializate). Toate astea le-am vazut la TV, a fost un reportaj extrem de trist despre situatia acestor femei, le-ma putea numi semi-sclave (multe au si copii acasa si nu ii vad cu anii).
Restul muritorilor de rind isi dau copiii la crese/gradinite, dupa buzunar.
Ceea ce este f.populat aici sint "baby-sitter-urile", tinere fete de preferinta, care pentru citiva dolari pe ora iti pazesc copilul seara sau la sfirsit de saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

La multi ani Nelia! ma bag si eu in seama pe aici , va citesc cu placere mereu dar nu rapsund asa de des pt ca sunt trecuta de faza cu bona .
Diaopri preturile pt Dominicana sunt bune last minute daca nu ai preferintza de hotel , in perioada pastelui sunt mai scumpe, apoi februarie cand au vacantza studentii si bineinteles in martie cand este vacanta la scoala generala, in general vacantele sunt pe durata de 7 zile sau 14 zile ramine la alegerea ta , de multe ori sa mai stai o saptamina in plus nu este o diferentza foarte mare de bani cel mult 300-500 de dolari. In Dominicana ai la alegere- La Romana, Punta Cana, Puerto Plata , Samana noua destinatie si Santo Domingo, cele mai populare sunt Puerto Plata si Punta Cana. Pt un buget mai mic Puerto Plata este pe prima lista .
http://www.redtag.ca aici poti gasi preturile pana in august am verificat si a mers. apoi mergi pe /www.tripadvisor.com/ si vezi ce spun cei care au vizitat hotelul daca le-a placut sau nu. Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Multumesc din suflet la toate fetele dragute care m-au felicitat.

Nelia, la multi ani fericiti alaturi de familia ta bogata.

Daiopri
, noi am fost doar in Punta Cana la Gran Bahia unde mi-a placut la nebunie. La anul ne intoarcem tot acolo. Plaja bavaro e e plaja cu nisip fin, plaja lata , apa turcoaz, multi palmieri, o frumusete...

Nelia, eu am schimbat citeva vorbe cu ange, i-am spus si ei de intilnirea noastra dar nu poate veni. Am inteles ca si-a terminat de construit casa noua, si avea f multe de pus la punct.

Am si eu o intrebare ptr voi... in ditamai Costco in Canada asta civilizata, chiar nu gasesc o solutie de a-ti preda marfa fara a-ti rupe miinile s-o cari? Mi-a pus unul azi o pleasca de cutie ,lata exact cit carutul si mi-a aruncat acolo cam tot ce cumparasem..ajunsa la masina nu numai ca nu am reusit s-o urnesc din cos dar era cutia fix cit cosul,cum doamne s-o scot? Am injurat in parcare pe limba mea pina m-am linistit. Voi cum procedati acolo?

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

nelia, La multi ani !!! si felicitari pentru baietelul din burtica...nu cred ca am apucat sa te felicit inca...ai vazut ca pana la urma a iesit si un baietel in ciuda presimtirilor tale? Ce nume ati hotarat pentru el?

Felicitari si succes fetelor care au job nou si totodata adaptare usoara!!!

Un weekend placut tuturor fetelor, in ciuda faptului ca intru foarte rar, va citesc din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana,

eu mi-am cumparat citeva sacose din acelea de 1$ de la Metro si le las in portbagaj de obicei, nu pun cutiile lor in masina;
saptamina trecuta am cumparat de acolo doua cutii de lapte bio 2% si in ambele era stricat laptele; barbatu-meu aruncase deja factura, altfel as fi mers inapoi, asa am s-o mai raresc cu ei la produse alimentare.

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput