Sezatoarea canadiana (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Noi in Canada suntem demuniti, bona noastra se cheama gradi sau buni. Eu nu mi-as lasa in veci copilul cu o bona, la gradi e transparenta, femeile au studii, sunt educate in acest sens.
Acum pe bune, e si chestie de mentalitate. Mai auzisem si din Haiti o tipa care zicea ca are menajera in casa. La salariile de acolo, va dati seama.

Nici femeie care face curat in casa n-avem. Chit ca suprafetele locuibile sunt de cel putin 3 ori mai mari decat apart. din Ro.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,

Nelia, La Multi Ani si nu fi trista. Ai doua fete frumoase si un baiat in curand, cu ei mai treci o data prin anii copilariei. Asa ca esti inca tanara.

Helenutza, Nici noi nu avem bona , tot la gradinita apelam. E mai ieftin si( cum zice si Ira) sunt peroane calificate cu reguli stricte. Acasa nu as avea incredere sa las o persoana necunoscuta cu copii o zi intreaga.

Dana, Mult succes in noul mandat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Am uitat sa va intreb daca a-ti autentificat certificatul de nastere al copiilor nascuti in Quebec, in vederea obtinerii certificatului de nastere romanesc. Am sunat azi la Consulat si mi-a spus ca trebuie autentificat la Ottawa. A facut-o cineva? Eu la Alexandra nu am avut nevoie de aceasta autentificare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nelia la multi ani si multa sanatate! Ai de ce sa te bucuri si sa fi mandra de anii tai pentru ce ai facut pana acum. In primul rand ai o familie frumoasa ce urmeaza sa se mai mareasca in curand!

Dana multa bafta la un nou inceput de drum!

Helenutza asa cum zicea si Ira, pe aici ne descurcam cu bunicii si gradinitele de la varste fragede!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia,

La Multi Ani si toate bune, bucura-te din plin de aniversarea asta, ca urmeaza alta muult mai nasoala;

eu inca nu mi-am revenit, dar m-m fixat pe 39 cind ma intreaba cineva neoficial si voi pendula vreo 5 ani aici:-)

Ana

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bona nici eu nu am si nici nu as lua, prefer clar gradinita. Dar menajera... ei, aici nu mai spun nu. Sincer, eu as cauta o femeie de incredere care sa vina macar de doua ori pe saptamina sau fie si o data, sa faca grosul (rufele ma omoara cel mai tare, as da orice sa mi le pregateasca altcineva, eu numai sa ma duc la dulap si sa le iau gata spalate, calcate si aranjate). Eu as ramine cu copiii si gatitul si cu... restul! Dar nu stiu de unde sa incep cu cautatul...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Nelia "la multi ani", sa fi sanatoasa, fericita si sa te bucuri de copilasii pe care ii ai si care urmeaza, ca eu zic ca asta este cea mai mare bucurie a unui parinte chair daca te mai supara sau obosesc cateodata.

Dana succes mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

pentru copil mic, sub doi ani a carui mama nu are concediu, eu vad bona solutia preferabila; la virsta respectiva ingrijirea 1-1 copil-bona are alta calitate decit atentia de care se bucura un copil intr-o grupa de sase....;
la curatenie, hm, in Romania aveam si bona, si femeie la curatenie (mai ales inainte sa ma marit-la un amarit de apartament, ulterior a preluat barbatu`meu aspiratul si alte sarcini , aici inca nu-mi permit, financiar. adica sunt alte prioritati...)

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Nelia un sincer La Multi Ani! Nu ai de ce sa fii trista caci toti anii care au trecut te-au facut un om mai bun, o mama deosebita, pe care cel putin eu o admir tare mult:)))
Dana (Podeanu) mult succesin noua afacere, sa dea DD sa fie totul asa cum iti propui.
As avea si eu o intrebare (bineinteles) pentru fetele care au fost in Punta Cana, unde ati stat? Ce imi recomandati?:) Apoi cam in ce perioada e mai ieftin din experienta voastra (ma gandesc dupa aprilie incolo)?
Parca ziceati candva ceva de La Romana, asta e resort in Punta Cana sau un alt loc? Ca il vad separat in listele de selectie pe site-uri.
Multumesc mult.
Si ca sa raspund si eu la intrebare: ce bona, ce femeie la curatenie?:))) Mama (adica eu) si tata (uneori) sa fie sanatoasi ca restul.....

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, LA MULTI ANI! Nu fi trista, esti tinara(sintem, ca si eu am 39), ai doua fetite minunate si un puiut pe drum! Astea-s cele mai mari realizari!
Sa fi sanatoasa si fericita!

Dana, mult succes pe noul drum! Bravo tie!

Mergi la inceput