Sezatoarea canadiana (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut la romancutele de Canada. Am intrat aici mai demult sa intreb de dr. care fac cezariene. Acum pot spune pe pielea mea ca se fac si cezariene la cerere in Canada daca stii sa insisti. Anyway, intre timp ne-am ales si noi cu o papusa de fetita, care are acum 5 luniwww.facebook.com/album.php?aid=49028&l=8ca66&id=665330245" target="_blank">Alexia Sara

Denisam, spui ca Emma merge la o romanca la daycare, cum ai gasit, poate imi spui si mie te rog. Eu ma intorc la servici la 1 an si trebuie sa incep sa caut. Ne gandim tot la un homedaycare, ca gradinitele care le-am vazut sunt cam murdare si sunt si tare scumpe pt infants.

Chestia cu bonele, cred ca daca ai 2-3 copii merita, iesi mai bine la bani decat sa dai copiii la daycare ($1000 x 3 copii...). Despre filipineze stiu ca sunt f. bune si curate.

Sa-mi dau si eu cu parerea pt vacante in Caraibe, noi de obicei comparam preturile intre selloffvacations.com si redtag.ca. Noi preferam Cuba (Varadero sau Cayo Coco)pt. ca ne-am simtit mai bine acolo decat in Dominicana.

Numai bine tuturor mamicilor si viitoarelor mamici.

Sori1980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

rocs02, ce faci???????????? tot am vrut sa intreb de tine pe aici...cum sunteti? v-ati acomodat? pupam pe Luca si Julia!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, LA MULTI ANI !!!, sa fii sanatoasa, si sa te bucuri de cei dragi mereu. Daca te intereseaza un ajutor in casa iti pot da mai multe detalii.

Dana, si eu ca si Ana pun in sacose din carucior; am avut indrazneala sa cer o alta cutie la Costco si mi-au raspuns sec ca n-au altele. Ce ma enerveaza pe mine si mai tare este ca nu poti intra daca nu esti membru, dar poate ca vreau sa vad inainte de a ma decide daca vreau sa fiu membru sau nu. La anul inainte de a reinnoi leg di membru o sa ma gandesc daca merita sau nu.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus dragi canadience
Wow! cat atzi scris! de-abia prididesc sa citesc :-) In primul rand Carmen77 (am vazut pozele - aratzi SUPER!), Ira, Roxana (Pitilache), Selena - multzumesc frumos pt gandurile bune si incurajari! Selena ce mai face micutza Isabella? E mai bine? Multa sanatate ii doresc
Laura - La Multzi Ani cu mult noroc, sanatate si numai bucurii Ioanei!
Ana - felicitari pt cetatzenie!
Dana - bafta pe noul drum! Sa fie cu noroc si bani si mai putzin stress! BTW: apropo de Costco - eu, dupa ce achitam marfa la casa, imi puneam toate cele cumparate in sacose de MAXI/Loblaws :-) (spre amuzamentul baiatului care ajuta la impachetat) si apoi in shopping-cart pana la masina unde luam sacosele frumos si le puneam in port-bagaj. Intotdeauna am facut aceasta operatziune imediat ce le-am achitat si nu afara deoarece Costco nu are parking acoperit si aveam oroare sa stau afara (iarna si toamna mai ales) si sa le transfer din cutia aia uriasa in plase.
Mikiion - felicitari pt fratele tau! Obtzinerea primului job e mai grez - dar dupa aceea, cand are experientza va fii mult mai usor sa-shi gaseasca ceva mai bun.
Denisa - ce mai fac bobocutzii tai? Parca ultima data erau bolnaviori :-( Multa sanatate!
Nelia - La Multzi Ani cu sanatate, noroc si bucurii! Sarcina usoara in continuare.
Gabisor a stat acasa joi si vineri pt ca ne-a sunat educatoarea joi dim sa ne spuna ca toata gradi boleste - jale mare - din 6 edu titulare - 3 sunt bolnave acasa cu febra si vor fii inlocuite de suplinitoare. Am trecut joi pe la gradi sa iau cizmulitzele de tzopait in balta si intr-adevar am cunoscut-o pe una dintre d-nele suplinitoare (pe cea de la grupa lui Gabisor)... care nu stia o boaba engleza... asa ca doar ne-am zambit amical :-) Sa speram ca luni va fii ok. Gabisor tot mai are mucishori - da' asta e. Cand a fost 2 luni la gradi in Montreal (intre 14 si 16 luni) - a avut apoi muci toata iarna (6 luni)... asa ca... noroc cu "batista belelushului". Doamne ajuta sa nu se complice mai mult de-atat... ca aici nu am pediatru... In rest la noi e vreme rece (max 12 grade), f vantos, mai mult inorat... da' mai scapa si cate 1h de soare plin de "coltzi" :-)
Un weekend fain va doresc!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Lorelai, numai bine si we placut si voua; multumesc pentru poze, imi clatesc ochii.

aici e frumos, soare, azi eram pe afara si lumea era in sort, tricou si slapi, si e sfirsit de septembrie; frunzele copacilor au inceput sa se inroseasca, e o splendoare de toamna canadiana.

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

lorelaim, ma bucur ca sunteti oarecum mai bine, sa dea Dumnezeu sa nu aveti nevoie sa ajungeti la pediatru. Nostima Gabita, am citit ce-ai scris domnisoarei cu personalitate

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna tuturor,

n-am nimic interesant sa va spun, decat ca mi-a fost dor de voi.

Sunt f obosita insa fericita pt. ca astazi stau toata ziua cu Sofelul meu. Dupa amiaza avem un party in La Plaine si de maine incepem iar scolile, gradinitele si serviciile.

Va pup pe toate, Irina

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nelia, La multi ani multa sanatate si tot ce iti doresti. Si eu sunt balanta, dar deocamdata prefer sa nu ma gandesc ca vine ziua mea ca sunt in depresie. M-a lovit un dor de casa direct in cap, astept sa-mi revin.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Lorelaim ma bucur ca ai mai aparut, chiar ma gandeam ce mai faceti? Cred ca a fost tare bucuroasa Gabisor ca a stat acasa cu tine. Isabela este bine acum, dupa doua nopti nedormite in care a avut 40 de grade si am stat numai cu comprese reci acum nu a mai facut febra, dar nici nu stiu ce a avut. Rezultatul la gatulet il aflu abia luni dar parca vad ca iar i-am dat antibiotic degeaba si nu a avut decat un virus nenorocit care se manifesta doar cu febra mare. Acuma stau numai cu ochii pe Dennis sa nu faca si el.

Cristina, ce mai faceti voi? De cateva zile incerc sa va sun si nu reusesc. Sper ca sunteti bine.

Va doresc o saptamana usoara la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Selena, ce a fost cu Isabela de a avut asa mare febra? Stii ca noi sintem precauti cu febra... De cand incepe gradinita? Noi sintem relativ bine, in afara faptului ca ne plangem de timp tot mai des...azi Yasmine a inceput cursurile de dans, si a venit teribil de incantata de acolo , maine le continua pe cele de inot, iar poimaine avem patinaj , asa ca printre activitatile astea, incercam sa respiram cat putem Sanatate multa la finuti

Irina, sa aveti fun la petrecere

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput