Colectia de toamna-iarna 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 10
tania-z spune:
MIHAELA, da Rinonef sunt picaturi (subst. activa clorhidrat de efedrina). Administrat pe perioada mai lunga irita mucoasa si poate da depedenta de aceea sunt precautiila administrare si la copii se da in dilutie.
La indicatii terapeutice sunt trecute: rinite acute si cronice, rinite alergice si inca niste chestii.
Poate mai intra Silviuk pe aici si mai lamureste si ea .
Tania 38+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Mihaelutat spune:
Ok Tania, merci mult. Daca e pentru rinite alergice ne bagam si noi. Din toate calitatile mele, multe,enorm de multe, si foarte putinele mele defecte, copilul meu le-a mostenit intr-o proportie covarsitoare, numai pe cele din urma. Adica a luat de la mine rinitele alergige si stomacul sensibil. Eu mai am o singura problema, si anume rinicii, dar pe asta o are si tac-su, deci daca o avea probleme cu rinichii este clar ca este numai vina tatalui lui si nu a mea.
In schimb imi place sa cred ca va fi inteligent si frumos ca ma-sa, gospodar ca tac-su nu are de ce, ca Anda in astrograma a zis ca va avea o sotie gospodina, deci nu va avea ghinionul taticului sau sa trebuiasca sa se ingrijeasca de hrana zilnica.
Sper ca ati realizat ca am citit la raportul ala de care vb de m-am spart.Numai cu ochii pe forum am stat de dimineata; cred ca ma dau astia afara.
mihaela
album dn Titi
tania-z spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Ok Tania, merci mult. Daca e pentru rinite alergice ne bagam si noi. Din toate calitatile mele, multe,enorm de multe, si foarte putinele mele defecte, copilul meu le-a mostenit intr-o proportie covarsitoare, numai pe cele din urma. Adica a luat de la mine rinitele alergige si stomacul sensibil. Eu mai am o singura problema, si anume rinicii, dar pe asta o are si tac-su, deci daca o avea probleme cu rinichii este clar ca este numai vina tatalui lui si nu a mea.
In schimb imi place sa cred ca va fi inteligent si frumos ca ma-sa, gospodar ca tac-su nu are de ce, ca Anda in astrograma a zis ca va avea o sotie gospodina, deci nu va avea ghinionul taticului sau sa trebuiasca sa se ingrijeasca de hrana zilnica.
Sper ca ati realizat ca am citit la raportul ala de care vb de m-am spart.Numai cu ochii pe forum am stat de dimineata; cred ca ma dau astia afara.
mihaela
album dn Titi
m-ai facut sa scot nasul din acte si sa rad de nebuna!
Hai baga mare la raportul ala, ca va asteapta cafelele prin baruri, plimbaretzelor!
Tania 38+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Neata fetili
Inainte de a pleca afara, vreau sa va multumesc ptr aprecierile la adresa Mirunicii...ei nu va inchipuiti ca spune singura poeziile..eu le incep si ea le continua..le condimenteaza cu gesturi (de ex arata cum face piticul baie in ibric), cum s-a innecat (aici e super tare ca incepe si tuseste de nu mai poate)...e distractie maxima. Incerc sa-i fac filmuletul, am incercat si azi dar cum vede aparatul fuge dupa el sa-l ia si s-a dus poezia
Intalnirea eu pe 18 sept am programare la terapeut, acum mi-am dat seama, la ora 18..cabinetul e pe la Polona, deci as fi in zona sa zicem, destul de aproape de Romana, Univeristate, etc. Nu cred ca scap de acolo inainte de ora 19, dar ma poate lasa tati direct la cafenea. Dar sa vedem cu ce ajung acasa...ca nu ma bag la metrou. In fine...ma gandesc.
Tania sa te faci bine rapid! Bb Anna ce zice, mai sta, mai sta?
Joy cand ma uit la tine la semnatura cum scad zilele deja am emotii eu...cum stai cu moralul?
Fee
Fug afara ca joaca asta tontoroiul pe langa mine. Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
xandra28 spune:
quote:
Ok Tania, merci mult.
mihaela
Bineinteles ca sunt in aceeasi situatie, sper sa nu ma reclame clientii...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Mihaelutat spune:
Madau ma angajez solemn ca te duc acasa, chiar de ar fi sa te duc in carca.
Cum vi se pare Zerillos?
Mihaela
album dn Titi
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by xandra28quote:
Ok Tania, merci mult.
mihaela
Bineinteles ca sunt in aceeasi situatie, sper sa nu ma reclame clientii...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Si eu la fel Si am un ochi si pe LR ... vag comanda cum !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
xandra28 spune:
quote:
Madau ma angajez solemn ca te duc acasa, chiar de ar fi sa te duc in carca.
Cum vi se pare Zerillos?
Mihaela
mama lu' don' titi, io merg oriunde cu voi, doar sa ne-ntalnim!
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
tania-z spune:
Alooooooooo, toata lumea trage chiulul, numai eu muncesc aici?? Pai e corect? Ia treceti la treaba! Ca eu mai am putin si dau foc unui teanc de facturi, sa nu le mai vad.
XANDRA ce ma bucur sa te mai "vad" pe forum.
CAMELIA te-ai dat cu redoutistele? Vezi ca e boala curata!
MADAU, Anna trebuie sa stea la locul ei macar pana luni, cand vine nenea dr. din conzed. Asa i-am dat instructiuni, sper ca e fetita cuminte si asculta. Sa ne pui film cu Miruniciul-actrita.
JOY, ce faci, mama, cum te mai simti?
Tania 38+ &
bebe Anna
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by tania-z
XANDRA ce ma bucur sa te mai "vad" pe forum.
si io ma bucur, mami de anna miscacioasa si de che nazdravan!
nu mai ai mult, ai vazut?
abia astept sa ne dai vestea!!!
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut