Colectia de toamna-iarna 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

TANIUTA sunt "bine". ce sa zic...mi-este rau dar daca ma asez la orizontala pe partea dreapta imi revin cat de cat.
sper numai sa nu fie afectat bb-ul de tensiunea asta mica.
curios lucru e ca dupaamiaza imi revin. ma simt muuuult mai bine, dar spre seara la culcare iara ma ia cu lesin si tot tacamul.

Joy 39 & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

JOY si eu m-am luptat cu tensiune mica, dar cu puls ridicat, mi-a ajuns si la 130. Doctorita mi-a recomandat sa beau ceai de sunatoare, in combinatie cu ceai de codite de cirese, sa elimin apa. M-am simtit mai bine. Ai grija de tine!

Tania 38+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Da, mai Tania ... m-am "virusat"!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Fetele, si eu tot cu nasul scos din niste asa-zise "acte".

Dar ziceti-mi care-s pasii principali de virusare cu LR. Stiu ca este topic lung si lat dar cine poate face o introducere scurta pentru neinitiati?

Pusei mai multe intrebari cand am mai scris, reiau una singura: Nu vreti link cu poze la fiecare nume pe prima pagina?

Ma ia cu tremurici cand vad ce aproape de soroc sunt Joy si Tania.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Alexandrina, cu LR cel mai simplu e sa citesti ghidul de pe prima pagina a subiectului, acolo am incercat cu toatele sa sintetizam know-how-ul pentru cumparaturile respective Spor la shopping!
Cu link-ul la albumele individuale de poze, cred ca multa lume (inclusiv subsemnata) nu e de acord, caci asta inseamna implicit sa facem albumele publice.
Eu chiar te citesc, dar nu retinusem intrebari . Daca apuc o sa mai citesc din urma, daca e ceva urgent reia, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Cand am pus intrebarea originala, propuneam aditional sa trecem pe prima pagina link-ul/link-urile la site-urile comune pentru ca acolo sa fie doar pozele care se vor private si cele de la intalniri.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Aha, inteleg...
Singura problema e ca deocamdata nu exista nici un cont comun de poze. De fapt exista prea multe (picassa, shutterfly, snapfish), niciunul folosit.
EDIT: Scuze, pischi a pus poze pe shutterfly!! Asta sa ramana oficial, il trec pe prima pagina!!!
Plus photobucket unde am migrat ce era pe yahoo de l-am umplut si nu-l mai putem folosi...

Am pus link pe prima pagina la Fotografii de colectie si la Colectia noua
Pozele sunt protejate, trebuie sa va logati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Am citit jumatate de raport, l-am umplut de sange.Deci si azi am scapat de demitere. Partea proasta e ca e atata de prost raportul ca trebuie sa fac nota la stapanire, si deci iar am de munca...Mai bine nu munceam nimic azi.
Xandra cum stai? Te reclama sau nu clientii?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fai Ando daca vine vorba de disputat titlul de "proprietara de mutulic" io te iau de departe.Al meu tot "apa" si atit are in vocabular.Aviz Miri!Si apoi daca tot l-ai laudat de T,sa stii ca si ieri si azi a ramas lipit cu "Picatura" de mine.Numa cu smiorcaieli si pacalali ne-am separat.Cred ca al meu e de-ala de incepe cu plingocelile dupa ce a inteles cu ce se maninca gradinitza.
Mandy precum iti zisei si io m-am lasat pagubasa.
Mada,daaa, sa pui filmulet cu vaicareala.
Dordia vrem intilneala la tine acas ca tre sa dai de baut pt noul apartament.
Pumba ,Ina a uitat sa mentioneze conditia de baza pt a te inscrie ca membru cu drepturi depline in colectie.Nr de orgasme/an/partener.
Alina tu pe care cont comun ai pus pozele de la gradi.Ca is total dezorientata.La cite aveeem...
Tania deci Che merge spre bine,in timp ce T (mindria lu mama ) bag sama ca face regrese.
Miha cred ca te-a luat gura pe dinainte.Ca nu prea te vad cu Tania in circa.Ramai pitica.

Io si masina. Dupa ce m-o chinuit toata lumea 3 zile ca trebe sa schimb tot blocul de lumini pt ca nu merg stergatoarele,chestie care costa 9-10 mil,azi m-am dus la reprezentanta.Vedeta fiind,m-au recunoscut domnii de-acolo si zzzzz,imediat au fost citib=va pe linga masina cu scule,chestii,calculatoare etc.Dupa o ora de pus diagnostice,s-a descoperit minunea.Era un contact imperfect.Pfuaai ce i-am injurat pe anteriorii.Nenorocitii m-au sunat dimineata sa-mi spuna ca imi comanda blocul de lumini si costa 10 mil+ manopera.Le trebuia lor probabil unul.Asa a fost totul 500 de mii.Trazni-i-ar focul iadului si baga-si-ar dracu coada cea neagra ca de smoala in stiinta cu care-o fost inzestrati.Si mai ales sa le cada cucutzu cind si-or dori mai tare sa nu cada.Zis.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Leea era vorba de Madau, m-am orientat inainte, doar v-am spus ca sunt fata desteapta si frumoasa.
in ceea ce priveste urarile tale de bine la adresa mecanicilor auto, nu pot sa zic decat Amin!
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput