Colectia de toamna-iarna 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
Ina869 spune:
Neata' fetelor,
Deci, ca sa revenim la intrebarea Pumbei de aseara, sinteti de acord sa-i dam parola de la conturile comune ( cite ori fi ele, ca s-au cam, adunat in ultimul timp) se abtine/opune cineva?
Poftiti la vot, va rog!
editez:Leea, le-a pus pe yahoo ( nu pe cel de poze)
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Xandra cum stai? Te reclama sau nu clientii?
Mihaela
vai, dar te rog! abia ma refac dupa ditai portia de tortelini quatro formagi! dupa tone de regimuri, mi-e rau de-a binelea... mai imping un pic munca pentru mai pe dupa amiaza...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by Ina869
Deci, ca sa revenim la intrebarea Pumbei de aseara, sinteti de acord sa-i dam parola de la conturile comune ( cite ori fi ele, ca s-au cam, adunat in ultimul timp) se abtine/opune cineva?
Poftiti la vot, va rog!
sa i se dea, sa i se dea [emoticon plin de intelegere mamicoasa]
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
xandra28 spune:
hai ca vad c-am inceput sa raspund numai prin qoute-uri!
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
bb_alinus spune:
Pupam si noi rapid fetele ca doar nu o sa ratam o asa minunatie de zi! macar acum, inainte de a pleca....tot e bine!
Am aflat ca Lavi a ajuns cu bine la destinatie, primul hotel e bun, cu camera mare si curata. Vremea frumoasa.
Mai vroiam sa zic ceva, dar nu mai stiu, va pup si cred ca ne mai auzim din Olanda!
Mi-am amintit: super ideea de intalnit pe webcam!
Ina votez of course sa ii dam parola Pumbei....doar e de-a noastra!
Leea am pus pozicile cu gradi pe webshot dar le-am facut private, invitatia am trimis-o in contul comun!
fetele!
Inca ceva: rog frumos fetele din Bucuresti sa imi spuna cum e vremea pe acolo, ca sa stiu ce haine scot de la geamantan, mai e de fustitza si tricou?
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
madau spune:
quote:
Originally posted by xandra28quote:
Originally posted by Mihaelutat
Xandra cum stai? Te reclama sau nu clientii?
Mihaela
vai, dar te rog! abia ma refac dupa ditai portia de tortelini quatro formagi! dupa tone de regimuri, mi-e rau de-a binelea... mai imping un pic munca pentru mai pe dupa amiaza...
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Sa-ti fie rusine...adicatelea unii mananca salata orinetala si altii tortelini..bla, bla.....of, of, mai, mai
Mihaela hai ca daca zici ca ma duci in carca mai bag o cura de slabire...dar la cele 54 kg ale mele..cred ca nu e prea mare efortul oricum
Dordia hai sa stapanesti sanatoasa ap!!!
Pumba nu prea ai trecut tu testul ptr parola de la contul comun..dar fie..vb Mihaelutei.."din sufletul meu de mama de copil", sunt de acord
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Madau draga mea nu ai tu atata kg. cate pot eu duce.
Sper sa poate veni si Noki, operatia lui buni a ei a iesit bine, dar era inca la terapie intensiva, cateva zile situatia nu e clara, pana trece de faza naspa. Insa operatia a iesit bine.
Ma duc sa mai lucrez la raport, ca mi-am facut o cafea ca sa mai dezmortesc un pic creierii.
mihaela
album dn Titi
dordia2000 spune:
Fetelor...va multumesc mult de urari, si sper ca pana in Oct. sa ma si mut. Luni Dimineata semnez actele pt noul ap. si cand e gata aranjat...va invit la o cafea &co la noul meu apartament. Va poop si abia astept sa ma mut!
Joy iti trimit pe Pm detaliile tranzactiei!
Abia acu' am reusit sa adorm copilul care...azi ca niciodata nu vroia neam sa se culce...asa ca...m-am facut ca dorm si eu in patul mare...si pana la urma a dormit. Parca m-as duce si eu langa el....
Va poop!
Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz