Colectia de toamna-iarna 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 13
joy04 spune:
ALINA azi inca nu am iesit din casa si nu-ti pot spune cum este afara.
oricum nu este de fustita fara ciorapei. peste tricou musai o gecuta ceva...
zilele trecute a fost cam rece era uimita sa "aflu" ca-mi este frig si mie.
acum io daca numai ies cu copil afara....si cu hormonii mei razna e cam dificil sa fiu obiectiva.
DORDIA stii cum ma simt??? de parca mi-as fi luat eu apartamentul
imi dai asa o stare de euforie....serios, ma bucur de parca m-as muta eu.
Joy 39 & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 5 ZILE
xandra28 spune:
tocmai ii povesteam sefului meu ca saptamana viitoare sunt singura acasa si am planificata o iesire cu fetele, si stiti ce mi-a zis? pun pariu ca tot de plozi veti vorbi!
propun sa-l contrazicem si sa vorbim despre rochite, cosmetice, moda, pasiuni, eventual barbati... ce ziceti?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
mirabilis spune:
Fetele, care vine pe la 5.30 in ior? Eu sigur ies si sper sa nu fiu singura...Poate stam si la o terasa, ceva, dc ne lasa piticii...
mirabilis spune:
Alinushchiar in momentul acesta nu e de tricou. E de fustita cu ciorapei sau pantaloni lungi. Nu f grosi. Nici de tricou nu e. E cam de bluza. Acum, vezi si tu...Prognoza zice ca in w-e se face mai cald...Dar chiar ca vara nu cred ca o sa mai fie.
anda77 spune:
n-ati muncit nimik azi, sa va fie rusine, care mai de care va laudati cu "excelente" randamente azi. io am muncit pe branci la serviciu azi.
am facut lista cu comenzi ale colegilor la mancare, lista cu hoteluri de weekend, am platit online hotelul, am facut lista cu contributii financiare ale colectivului la cadoul pentru ziua de nastere a unei colege si inca alte nenumarate documente. astfel am folosit programele microsoft word, microsoft excel, m-am folosit de cunostiintele adanc fundamentate de online banking etc. nu stiu ce sa zic de voi, tztztz...
in 23 august la ora 18 vine cineva?
alinus, iti zic cum m-am imbracat io azi, sa-ti faci idee. pantalon lung din in, pantof decupat in fata, fara sosete, camasa bumbac cu maneca scurta si deasupra pulover din LANA cu anchior. io asa m-am simtit bine.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Anda io as veni in 23 august...dar nu pe la 18..pe la 18.30 asa, sa ajunga si tati acasa. Veniti la gonflabile?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Anda am propus Zerillos, din Piata lahovari, ora 19-19.30, marti 18.09. E ok? Haide zi ca sa plec si eu linistita acasa.
Fetele inscrise si neinscrise pe lista exprimati-va optiunile sa fac un summary al zilei.
Mihaela
album dn Titi
pumba spune:
fetelor ,multumesc pt increderea acordata Acum trebuie sa-mi i-au liber de la sot vreo saptamana sa vad pozele , daca nu raspund la tel, daca nu ma vedeti pe DC, daca -i auziti pe copii mei ca plang de foame ,stiti unde sunt.
miri-" you don't get older,you get better".
leea - pai 5/sapt ori 365...?
ma duc sa-mi duc copila la scoala,pa
Adeline( 16.12.2006)Claire(7.12.2001)
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Anda am propus Zerillos, din Piata lahovari, ora 19-19.30, marti 18.09. E ok? Haide zi ca sa plec si eu linistita acasa.
Fetele inscrise si neinscrise pe lista exprimati-va optiunile sa fac un summary al zilei.
di acord, di acord. nu stiu exact unde si cum e, ca n-am mai iesit de 100 de ani, da' sunt di acord!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Gandacel spune:
WOW!
Dragele mele, m-ati omorat pe ziua de astazi! Da' scrieti, nu va-ncurcati!
Ina, daca nu mai intrunim conditiile de acces la contul comun, ni se taie accesul? Ca eu sunt in urma la toate cele... Sa fac un hei-rup si sa ma prezint bine cateva zile, va trimit si poze ca sa vedeti in ce stare nemaipomenita sunt, apoi pot sa zac iar fara sa-mi tai macar unghiile?
Noi avem probleme cu somnul de dupa-amiaza, adica Bogdan are. De vorbit, vorbeste tot mai mult, dar stalcit! daca ne aude lumea pe strada cred ca se cocoseaza de ras! El imi zice ceva total aiurea, eu inteleg tot (ca de aia sunt mamica lui) si ii raspund foarte serios. Daca auziti dialogurile noastreeeee.
Tania, sper ca pana nasti toate cele s-au aranjat foarte bine la cresa!
Joy, incep sa fac galerie, sau mai ai ceva de pregatit? Ca deja am inceput sa tremur putin de emotie. Poate fi si acum, nu? sa nu fii politicoasa, sa o lasi pe Tania inainte, ok?
Va pupicesc, ma intorc la treaba!
Pe curand.