Colectia de toamna-iarna 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Ati observat ca s-a schimbat forumul in ultimele cateva minute? La unele subiecte sunt si 30 si ceva de pagini. Mai putine subiecte pe prima pagina a temelor... Gata, back to work, ca a plecat si sora-mea la distractie, asa ca am in grija si catelul, plus toate florile din curte si ghivece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ina multumesc pntru informatie.
Pumba m-ai omorit.Pai io pt zice ca-s fata mare inseamna.Mai fata,tie-ti facem cont separat in contul comun ca ai intrecut toate baremele.Buni cum se mai simte?

Mai o prietena de-a mea a nascut azi,prematur.La 36 de sapt.Are o fetita sanatoasa generic vorbind.Insa la fiecare deget mic de la minutze are atasata cite inca o falanga.E asa suparata saraca.Dar cred ca se rezolva chirurgical,nu

T n-a dormit la gradi decit o juma de ora.I-au lasat in curte in nisip.Se jucau de mama focului cu un milion de jucarii p-acolo.Dar de la gradi pin acasa a adormit in masina.Acu rupe patul.So,la nopte,noapte alba.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Gandacico, noi am trecut testele deja, sintem 'senioare" deci ne putem face de cap nu mai trebuie sa impresionam,deja ne stim de ceva vreme.

Leea da, este operabil, dar mi se pare ca trebuie sa astepte cind fetitza va fi mai maricica. Of, Doamne, ce nasol. Citi ani are mama? ce situatie pentru parinti, pe de o parte bucuria de-a avea un copilas si pe de alta tristetea ca nu este in regula.

Pumba, deci vei fii in concediu motivat timp de-o saptamina

Fetelro, intilnire si betiveala placuta !

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

leea - daca e bine in rest fetita atunci eu zic ca se rezolva cu degetele in timp.sanatate fetitei si mamei toate gandurile bune!
miha - stii cumva cum e bunica lui noki?cum a iesit operatia?

A mea bunica mai sta o sapt in spital ca nu cumva sa apara vreun hematom intre timp ,dar e bine pana acum ,foarte speriata ....cu timpul o sa-i treaca speram.

leagat de intalnirea de maine chiar veniti ,vorbiti serios?eu am uitat ca am ceva, fix la 8 , dar pot mai devreme sau dupa 10 la voi.

pe ce fel de perna, dorm copii vostri? stiam ca pt cei mici nu se recomanda perna ,mai e valabil? a mea are o perna subtire si nu stiu daca trebuie sa o schimb sau nu.

Adeline( 16.12.2006)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pumba, adeline nu e in 2005 nascuta?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda -

Adeline( 16.12.2006)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

eu,verific semnatura

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am observat si eu ca s-a schimbat look-ul forumului, paginile cu subiectele dintr-un thread sunt mai mici, de-acum probabil o sa ne gasim tot la pag. 2 Si tot de-acum se pare ca vor fi doar cate 10 raspunsuri pe pagina fiecarui subiect, o sa avem mai mult de rasfoit. Scrie aici.

Deci ramane intalneala online pe maine seara?
Eu votez pentru ora 22, ora Ro, dar daca nu se poate o sa ma straduiesc sa fiu prezenta si la ora 20, cu pitic in brate cu tot...

Mergi la inceput

maria - vin si eu dupa 10 .

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Vin si eu maine dupa 10 ... Acuma, daca o fi sa intarzii putin din motiv de adormit pitik, nu va suparati, nu??? Pup!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput