Colectia de toamna-iarna 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello,

Am prins net gratis la unul din hostaluri . Sunem la Cordoba acum. N-am citit nimic din urma.
E super, mai frumos decat imi imaginam, bineinteles.
In prima seara la Sevilla am avut acelasi sentiment pe care l-a avut Leea prin Franta. Ce inseamna o mare putere economica si coloniala timp de sute de ani fata de o tara la intersectia imperiilor.

Imi place la culme, trai si viata prin Spania, pe la 8-9 seara se anima strazile, dimineata pe la 8 e pustiu, se mai grabeste cate unul catre servici. Ziua multi si-o incep la cafenea, cu un ziar in fata. (De localnici vorbesc, of course).

Organizatoric: low-cost-urile au fost absolut OK, cazarile de pana acum la fel, sa vedem ce mai urmeaza maine.

E plin de copii pe aici, in seara asta unde am mancat, la masa vecina era o fetita zvapa fix ca Silvia. Cand vad copii mi se face dor de ai mei dar nu regret ca nu-i avem cu noi, n-am fi putut merge atat de mult pe jos si vedea atatea.

Va pup.
Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am citit un pic pe diagonala din urma.

Asta e tastatura spaniola, are semne gen ¡ si ¿ asa ca ma descurc mai greu. O las mai moale cu emoticoanele.

Ina si joy si restul, va pup ca v'ati gandit la noi.

Alina, am prins legatura cu brio. Myair-ul a plecat cu vreo intarziere de 25 de minute din Bucuresti dar a ajuns doar cu vreo 5 la barcelona. S-au cacait cei de pe baneasa, cu transferul cu autobuzul, etc. A fost un Airbus 320 cu 180 de locuri, plin ochi, niciun scaun liber. Personalul vorbea italiana si engleza cu accent italian. :) Doar comandantul ne-a vorbit putin in romana. La 290 de euro 2 persoane dus intors n-am ce sa le reprosez.
Clickair-ul Barcelona-Sevilla a fost punctual, personalul vorbea spaniola clara :) tot Airbus 320 dar nu chiar asa plin, la 2 treimi sa zic.

La intoarcere avem 4h30 in Barcelona, ca a fost Virgil prevazator :) (el s-a ocupat de rezervarea zborurilor si a masinii de inchiriat :D eu de restul). Nush ce naiba facem atata in aeroport.

Intalneala placuta si nasteri usoare. Nu stiu daca mai intru pe net pana ne intoarcem, pe 23.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am pus poze in contul comun ,nu sunt foarte multe, sper sa va placa.
week-end placut!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Eu nu pot ajunge maine seara la intalnirea virtuala

Pumba, ai niste frumuseti de fetite! Nici cu tine nu mi-e rusine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

neatza fetele somnoroase.
am vazut si eu in sfarsit pozele de la gradi de Alinus. asa am constatat ca nici pe webshots nu am sonor,f frumoasa gradi, si tare bine se integreaza Amalia printre straini.lui David ii trebuie 10 min sa se apropie de altcineva.
Pumba am vazut si eu papusile tale frumoase.si cu tine 3.
Joy cum te simiti azi? vii sa ma ajuti la spalat geamuri?vad ca am postat inaintea ta azi. sper ca esti bine.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Neatza!

Si eu vreau la intanlirea din seara asta..macar la asta sa ajung

Azi plecam la mama la curte, dar mai stau sa se trezeasca pitica ca mi-e mila de ea sa o trezesc la ora asta...

Pumba , frumoase fetele tale, ma bucur de cunostinta.

Am uitat sa va spun...in seara asta pun poze de la munte, am reusit sa repatriez cablul usb

Va si va doresc un we placut

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai, avem probleme...
a racit nichita. si luni trebuie sa incepem gradinita. of. stranuta si are febra...bag si io cu nurofen. nasul inca nu curge, dar banuiesc ca e urmatorul la rand. daca aveti alta idee de doftoricre extrema urgenta, sunt deschisa la sfaturi.

i-am mai dat acum nite catina cu miere. altceva nu stiu sa-i dau.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda da-i niste Oscillo...si baga la greu cu Nurofenul, alternativ cu Panadol (la 4 ore)..daca incep mucii va recomand Sinupret. Altceva n-ai ce sa-i dai...poate ceva limonada, cu multa lamaie, sau suc de citrice.

Ieri Miruna a avut o zi horror..a facut numai si numai tampenii..a culminat cu furatul de la mine din geanta a unei fiole de magneziu pe care nu stiu cum a spart-o, cert e ca am gasit-o zgariata pe maini, cu nitel sange si cu fiola goala in mana...am crezut ca fac stop cradiac, da-i caut-o in gura, mi-era frica sa nu fi bagat vreun ciob sau ceva...dar nu avea nimic. Acum sunt in reorganizare...mut totul..pe unde, dracu' mai stie, ca mai avem nitel si ne mutam cu ele in masina. Si ca sa fie tacamul complet, ieri noapte iar a mai avut niste reprize de tipat...asa ca-s absolut bezmetica

Va pup si va doresc we placut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uitasem sa intreb a facut cineva la copil HAVRIX-ul...ptr hepatita A???????? Vroiam sa stiu daca au fost ceva reactii la el...eu ar trebui sa i-l fac Mirunei luni sau marti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am luat si oscilo, dar nu vrea nicio picatura din apa in care l-am dizolvat. i-am dat si panadol. tot are febra, desi e vesel si zburdalnic si nu curge nasul. poate e infectie urinara sau e de la vreun viitor dinte, daca ne-o ajuta Dumnezeu sa ne mai iasa si noua vreun dintisor pe lumea asta...sa nu mai pasam mancarea pana la scoala...

mdt, bella vacacion!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput