Colectia de toamna-iarna 2005 (152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello

Fetele ,,ma bag'' la intilnire,sigur voi sti luni daca am cu cine lasa plodul ,tare bine mi-ar prinde ,,o birfa '' cu voi ,fara copii ,locul il alegeti voi ,vin oriunde dar vreau ceva linistit ...

Anda ,tu ceva pt imunitate i-ai dat ,mai ales ca incepe si gradi ??Eu te-as sfatui sai dau BronchVaxom ,e bun si-n timpul bolii ,trece mai repede .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, ma bucur ca ai putut intra pe forum si ca cea ai gasit acolo este peste asteptari! Concediu placut in continuare si sa vii cu poze multe si frumoase!
Anda, offfff, ce rau imi pare ! Daca nu are mucisori, continua cu antitermice si miere cu catina. Altceva nu prea stiu ... Daca apar si mucii, batista bebelusului - ser fiziologic, Vibrocil si karvol pe perna daca se infunda nasul. Sanatate infinita si pupici dulci!
Si noi mucim la greu de azi-dimineata! Stranuta si ii curg lumanarile de numa! Ai-noapte nu a vrut sa stea invelita si a scos si sosetele din picioare si nu le mai voia neam! Asa ca spre dimineatza deja se cam inneca cu mucii . Acum continui cu Septilin si am inceput nurofenul, si batista bebelusului de zor!Sper sa nu inceapa si cu febra ca o iau pe campii ... Oricum suntem in asteptarea rezultatului la urocultura! Treaba e ca eu i-am inceput IRS 19 (care cred ca e un fel de bronhovaxom, doar ca e sub forma de spray care se da in nasuc) acum vreo 3 zile; starea asta o fi reactie de la acest "vaccin"!?

Madutza
, ce zici de Bronhovaxom, se poate da si in timpul bolii? Eu am Ribomunyl, pe care nu l-am inceput ... Offf, greu mai e!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Da,Cami ,puiu' meu a luat BronchoVaxom 3 luni timp in care a racit iar dr mi-a zis sa-l continui ca ajuta ,amelioreaza cica ...

Avem o realizare mare ,dupa adormitul singur fara leganat pe picioare,am scapat si de suzy ,definitiv ,de 2 zile n-a mai ,,pupat'' dar daca nu o mai vede (le-am aruncat pe toate) nu o cere ,sint tare fericita ca evoluam:)

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

anda, posibil sa aiba rosu in gat care da febra fara alte simptome si pentru care eu i-am dat tantum verde de 2 ori pe zi si antitermice la 4 ore, mai poti sa ii faci ceai de musetel .Cu pofta de mancare cum sta, ce temperatura are?

madau, eu nu i l-am facut alexiei insa pediatra mi-a spus ca il facem inainte sa intre in colectivitate, voua cum v-a recomandat?

madutza, welcome in the club ...super, felicitari pentru desuzetare sa nu ii cedezi madalina, la noi a tinut fix vreo 5 -6 zile apoi nu a mai cerut-o.

Cammi, fetita bolnavioara..va doreesc multa sanatate sa se faca bine repejor.Bag-o in sac, camelia.Si la noi este foarte rece in casa si eu ii dau sosete si i le pun dupa ce adoarme.

pumba, frumoase zinele tale ....adeline seamana cu tine.

lavi...nu lasa nimic nevizitat, asteptam impresiile.

noki, un gand bun catre bunicuta ta ..ii doresc refacere usoara si multa sanatate

Fetelor unde faceti intalnirea pe YM sau aici? Incerc sa ajung si eu la ea, suntem invitati la un party ...abia astept sa vad cum se manifesta copilasii.

alina, drum bun, sa aveti un zbor usor

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madau - eu i-am facut vaccinul pt hepatita A.....i-am facut la 15 luni(mai)prima transa si in oct trebuie sa ma duc pt partea a2a. A fost ok , nici o reactie.
Bine ca nu a spart magneziu in gura , doamne fereste........poate te poti odihni mai mult in week-end cu tati acasa.

anda,cami - sanatate la pitici.

La noi ,Claire e racita, e aeru prea uscat si se trezeste noaptea ca nu poate respira, nu ma lasa sa-i pun saruri ......., trebuie sa caut chestia aia de umezit aerul din camera ,dar mie teama sa-l las peste noapte in priza.....

madutza - felicitari pt progrese! noi vom sta cu suzi pana la majorat

lavi -vacanta placuta in continuare!

ma bucur ca v-au placut pozele cu mandrele mele .

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ce matinala esti pumba! cat este ora la tine? cum ai facut sa apara mesajul dupa al meu, ca eu cand am postat era inainte!!!!
Multa sanatate lui Claire pe nasuc

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda oscilo nu se da in apa, ii dai juma de tub direct in gura, nu ai voie nici sa atingi bobitzele cu mana sau cu linguritza de metal. Iar inainte si dupa oscilo nu mananca si nu bea nimic. Altfel il dai degeaba. Asta e regula de aur ptr toate homeopatele. Pe de alta parte sunt destui care zic, ca ar fi apa de ploaie. Eu inca nu ma pronunt, astept sa termine Ili tot tratamentul dat de aia si apoi va zic ce am rezolvat.
Insa daca e viroza n-ai ce face, astepti sa treaca

Lavi vacanta placuta.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bine, dar asa scrie in prospect, ca pentru copii sa se dizolve bobitele in bibe cu apa. chiar si cuvantul biberon apare in prospect:) poate e prea tare direct in gura flaconul ala, io stiu de ce scrie asa...
incerc sa-i dau direct in gura acum, nu prea vrea...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

na, ca acum are si diaree. ce fericire. nu vrea nici apa, nici apa cu smecta, nicio hidratare si nicio solutie de constipare. si findca are diaree nu pot sa-i mai dau siropuri antitermice, nu? de-abia suplimentasem depozitele de panadol si nurofen. si ce pisici ii dau? ca supozitoare la diaree...plus ca urla ca din gura de sarpe.
ce e bine e ca desi are febra si diaree, zburda si rade...ce-o fi cu el...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, si eu am incercat sa-i dau bobitele direct in gura si nu le ia, le scuipa de numa!!! Offf, acum vazui... si diareee!! Putere multa iti doresc si sanatate poetului!!!

Roxi, Pumba, multumim de gandurile bune !!
Pumba sanatate lui Claire!

Roxi, cum mai e manuta Alexiei??? Cred ca bine, ca nu ai mai zis nimik de rau!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput