Colectia de toamna-iarna 2005 (152)
Raspunsuri - Pagina 9
fee spune:
quote:
A,da. Ca sa ai acces in contul nostru comun trebuie sa ne spui citi ani ani, cite kg., numarul contului din banca, cam la ce valoare se ridica valorile personale, daca detii ceva actiuni, ce tari ai vizitat pina acum si cite limbi vorbesti.
Mai era ceva, fetelor, ca nu-mi mai aduc aminte?
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
pumba spune:
mama ,ina ,nici daca ma angajam la FBI ,nu vroiau aia atatea informatii.
ma duc in pat sa fiu in forma maine cand imi prezint CV-ul in fata colectiei....
noapte buna Canada !noapte buna America! neata Romanie!
mersi mult ina si catutza
Adeline( 16.12.2006)Claire(7.12.2001)
Ina869 spune:
Pumba vezi ca trebuie sa fii neaparat coafata, pedichiurata, manechiurata si epilata ( asta din urma este importanta!) odihna placuta! hai, ca o sa treci examenul ca esti de gasca!
Fee, un si ptr. tine, care neurmaresti din umbra.
Alinusa, am vazut pozele cu missa, ce s-a inaltat, parca s-a mai "implinit" nitel si ce cumintica statea ea printre copilasi
Maria, superbe peisaje, ce minunatii! iar tu, numai gravi nu arati in pozele alea, atleto!
fug la nani.
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
joy04 spune:
buna dimineata
MIRI LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI!!! SA FII IUBITA, FERICITA SI NUMAI BUCURII SA-TI UMPLE VIATA!!!!
ANDA sarumana de oferta pt cadita. a ramas sa luam deocamdata numai suportul ala ce se pune in cada si daca nu ne vom descurca si mai este valabila oferta ta, ramane sa apelez.
sigur nu-mi incape in cada mare pt ca si eu am de acril plus intr-o parte este cu prea mult mai ingusta.
FEE ce mai faceti?????? sunteti bine?
INUTA mda, ai dreptate astea-s datele ce-i trebuiesc pt a avea acces la contul comun.
DORDIAAAA felicitari pt tranzactie. sa fiti sanatosi si fericiti si tot ce va doriti!! (daca nu-i cu suparare, sunt curioasa cu cat l-ai dat pe asta si cu cat il iei pe ala si ce dotari are fiecare. ca daca te duci in agentii te aburesc aia, asa stii la sigur cum merge piata de la cineva care vinde/cumpara)
PUMBA nu a prins cristi curaj la condus pt ca nici nu a mai scos din parcare.
faza misto a fost cand i-am zis ieri de oferta Andei si intrebarea lui a fost: unde sta? pai pe undeva pe la.....si el de acolo: si cu ce ma duc sa o iau???
am ras de nu am mai putut.
ANDA ....vezi, te plangeai ca nu vb Nichita si uite ca ramane Vlad codasul colectiei.
MADAU bravo pt Mirunici care stie deja 3 poezii!!!
ROXI este ok manuta Alexiei?
MIRABILIS tu ai rezultatele Iuliei?
trebuie sa ma duc in urma sa ma uit la pozele Mariei si ale Alinei.
Joy 39+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
AMR 5 ZILE
miri__b spune:
Neatza. sunt mahmura de parcaam baut toata noaptea, siam luat doar putina bere de la Sorin.cred ca de la varsta mi se trage!
Joy, Catutza merci de urari. pup
hai ca trage zuzu de mine.
Mirela si David - 23.12.2005
tania-z spune:
Neatza colectiei!
Miri la multi ani fericiti si sa ai parte numai de lucruri frumoase, de care sa-ti amintesti cu placere!
Dordia bravo pt apartament!!
Eu ieri am fost super-varza, am zacut toata ziua, m-am regasit in descrierea lui JOY asa ca nu am avut stare sa scriu ceva, practic am lancezit la greu. Nici Che nu a fost in apele lui, a chirair de acasa, ca nu vrea la copii, la cresa nu a papat felul 2, iar cand a venit cu tati, mi-am dat seama si de cauza: mucii cu care se pricopsise de la cresa devenisera din transparenti-galbui si nici stare generala nu era f buna. Am sunat-o pe dr. si ea mi-a dat un tratament usor (picaturi nas+solutie Mandl) si mi-a spus ca daca nu tuseste si nu face febra la noapte pot sa-l duc la cresa. Se pare ca tratamentul da roade, azi noapte a dormit f bine, fara nas infundat si s-a trezit bine-dispus. Pt prima oara a intrat in sala de la cresa pe piciorusele lui si nu smuls din brate, bine, cu tati de mana, dar tot e ceva!!! Sa vedem cu ce vesti mai vine azi...
Ma duc sa-mi iau drogul de trezire si revin. [coffee]
Tania 38+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
mirabilis spune:
Multumesc de intrebare. Iulia e bine, i-a iesit la urocultura E.Colli si am facut tratament cu Sumetrolim o saptamana. La antibiograma era sensibil la mai toate antibioticele si l-am ales pe asta ca e mai slab...Acum e ok. insa la noi in casa fiind ff frig, s-a mucit. Si tuseste ca un magarus. Are o gramada de secretii...Ne tratam naturist si deocamdata suntem pe drumul cel bun. Ma duc sa o scot, ca afara e mai cald decat in casa...
Mihaelutat spune:
Buna dimineata. Am citit tot si acum sunt gata sa centralizez.
Deci:
1. Participante:
Eu
Miri
Xandra
Madau- in functie de loc
Anda- in functie de loc si ora
Felicia
Mirabilis
Roxi?
Noki?
2. Locul- pentru asta eu propun centru, dar nu Unirii -magazin. Gasim o cafenea in zona.Ramane sa cercetez. ca si punct de plecare propun romana, vezi Planters, Turabo, Office etc. Mai e la Romana, Zerrilos, restaurant si cafenea, pot vorbi de rezervare. E chiar misto, sunt si locuri de parcare, la piata Lahovari. imi pare o solutie ok. In zona e si metrou deci se ajunge usor.
3. Ziua-18.09.2007
4. Ora- propun o avansare a orei initiale in jur de 19.00-19.30, asta sa ajunga si Anda
Daca mi-a scapat ceva va rog sa ma atentionati.
Tania ce solutie e aia care ti-a dat-o doctorita pentru Che? ma intereseaza ca si Titi e mucos.
Acestea fiind spuse ma duc sa citesc un raport plicticos. Voi fi cu ochii pe voi.
Mihaela
album dn Titi
tania-z spune:
Mihaela mie mi-a dat asa pt mucii lui Che:
amestecat intr-o seringa:
- 2 ml Rinonef
- 2 ml ser fiziologic
se dau 2 picaturi in fiecare nara de 3 ori pe zi.
E un leac pe care i la mai dat si cand era mai mic (dilutia era in alta proportie atunci) si tot timpul a functionat ok.
Sanatate dlui Titi!
Tania 38+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Mihaelutat spune:
Tania merci, dar ce e Rinonef? tot ceva picaturi sau sunt ca si serul la fiola. Eu pana acum i-am pus apa de mare si seara la culcare Olinth. La ultima rinita alergica i-am pus Colargol, dar il gasesc greu, ca trebuie sa caut farmacie cu laborator, ceea ce se gaseste mai greu. Oricum caut si Rinonef din asta. Pentru mine partea cu mucii e naspa, ca Titi face diverse alergii, si cutanate si respiratorii, si dupa o raceala se declanseaza rinita si tot asa o tinem langa, pana se stabilizeaza vremea sau temperatura. Asa ca tot caut solutii pentru nasul curgator, stranuturi etc si in acelasi timo un alergolog bun, care sa nu imi zica ca nu are ce sa ii facac pana la 3 ani, cum mi s-a mai spus.
Pupici
Mihaela
album dn Titi