Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am trimis pe mail-ul comun (yahoo) info despre stelute si o carte despre activitatile copilului, pe saptamani, pentru primii cinci ani. Cartea are 5 parti. Sper sa fie utila.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Iunita
Eliana a reactionat urat la branza proaspata desi i-am dat-o amestecata cu suc de portocale..e mai cintipata mititica si a facut o indigestie de a facut febra 39 3 seri la rand..innebunisem..pana n-a facut kk si a eliminat tot nu i-a fost bine.
Dr. ne-a certat si a zis CLAR numai branza calcica
Pt. muculeti folositi Humex spray nazal pt. copii este senzationali..curg muculetii singuri, pt. ca serul fiziologic doar spala nasul.
Meniul nostru
dimineatza la 6-7 titica
ora10 mar ras cu sau fara biscuiti si putin fresh portocala cu ananas sau portocala cu piersicuta
ora 14 piure de cartofior cu carnita 1 zi, galbenus de ou ziua urmatoare si a 3 zi cartofior cu ficatel iar zeama de la supica de legume ea o bea cc 70 ml
ora 18 iaurt cu bicuite sau cereale sau branzica calcica cu merisor ras sau cu pirsicuta
ora 21-22 titica si somnic pana dimineataza
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

carmen premergatorul e de fapt 3 in 1. adica: premergator, balansoar-calut, scaunel - are niste picioruse. l-am luat dintr-un centru comercial din ploiesti - intamplator. a costat 800 mii la reducere. am mai vazut prin oras, intre 1 mil si 1 mil 500 mii. cred ca gasesti si la baia mare. eu am vazut pe la toate magazinele de copii.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Si daca inca nu m-ati dat afara mai scriu ceva sa imi vars naduful.

Medicii astia m-au capiat. Pe langa ca fiecare are varianta lui privind diversificarea (cea mai buna bineinteles) iti mai si impuie capul ca sa faci copilul sa manance ca altfel se anemiaza. Pana aici am inteles chestia cu anemiatul, dar nu inteleg cum poti sa fortezi un copil sa pape daca nu vrea?
Nu mai rau ii fac daca ii bag cu forta pe gura? Ca vomita si cat a mancat si atunci ce am castigat?
Sunt foarte destepti. Dar nici unul nu are solutia la problema cu apetitul. Pardon...o are. Vitamine, adica produse sintetice care pe langa ca au gust naspa dau rezultate zero (o zic din experienta).

Asa ca daca vreuna din voi a descoperit secretul cresterii apetitului (desi nu cred ca exista) va rog din suflet sa imi spuneti si mie.
Pana atunci ma imac oarecum cu ideea ca o sa fim un uscativ (ca tati de altfel, despre care soacra mea spunea ca a mancat mai nimic spre deloc si ca pana la 14 ani erau doar coastele de el).

Scuzati ca m-am luat cu vorba.

Pofta mare va dorim ca urmeaza masa imediat.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca Eliana mea are 6 luni si 3 sapt. si are 8,300 , sta in funduletz, se pregatesc si dintii de jos sa apara..iar de pus in premergator cum fac o multime de mamici care pun copii de 5-6 luni in el eu am s-o pun abia cand se va ridica SINGURA la marginea patului..nu ne grabim nicaieri asa mi-au spus 3 pediatri
pupici la stup
Avem poza de la 6 luni
Paula mamica fericita de Eliana Ioana

Mergi la inceput

Ioanaradu...wowwwwwwww...va rog sa ma scuzati ptr confuzie. Sa cresteti mari sanatosi si fericiti

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani pt Ana Delia,Iulia Antonia si Ana Maria Roberta!

Kmi 78 intradevar Maria are parul foarte lung in primul rand pt ca s-a nascut cu foarte mult par si in al doilea ,pt ca nu am tuns-o niciodata,ma omoara tas-o dac-o fac .

Riloasa eu am inceput diversificarea cu cereale,apoi supica adica zeama in care am fiert legumele,apoi am adaugat legume pasate si acum am ajuns la piure de legume.

Meniul pt azi:

ora 8 cereale cu lapte 250 ml
ora 12 suc de mere 150 ml si umn mar copt
ora 16 piure de cartof cu iaurt si piept de pui
ora 20 cereale cu lapte

La noi toate bune si frumoase insa m-a omorat frigul asta aseara am dat un pic drumul la caldura ca am facut baitza cu Edi.Ne-am distrat teribil si apoi a dormit neintors.

Pupici la mamici si pitici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

mersi de informatia legata de premergator. O sa caut sa vad, poate gasesc ceva. Scrie de ce firma e facut?

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Carmen..daca puiului tau ii este bine este vioi si plin de energie nu te stresa..cat manca mananca..la bebe trebuie rabdare multaaaaaaaaaa si nu tb. fortat..o sa pape el cumva stai linistita foamea e cel mai bun bucatar
Nu toti copii suntla fel..deci incetul cu incetul e ceva nou si se va obisnui si cu papica...
Eu diversificarea am inceput-o cu marul ras apoi cu putin biscuite...bineinteles mai intai au fost sucurile...da si eli a mea faea figuri plus ca mai am prietene a caror copii abia papa dar sunt plini de energie..si daca refuza la inceput un aliment mai stai un pic ..nu-l forta..
Paula

Mergi la inceput

carmen si eu eram stresata ca fata mea inca nu sta in funduletz..puiul tau nu e comod deloc ci merge ca la carte..apropo nu ai mama si copilul..a mea a stat singura in funduletz la 6 luni si juma tate pana atunci doar rezemata intre perne sau in scaunelul ei..deci toate la timpul lor..tot acolo ajungem..si nu te grabi cu premergatorul cum am mai zis coloana e f. delicata la ei si eu n-am s-o pun in el decat atunci cand singura se va ridica in patutul ei...pana atunci nu
pupici
Paula

Mergi la inceput