Nou stil de viatza (150)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Mik
- cafea neagra si biscottes cu dulceata
- supa de dovleac, iepure in sos de ciuperci, un iaurt simplu
- salata verde cu anchois si cruditati. tarta de piersici
Mik.

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
InaC...ce vrei sa spui ca mie nu imi e draga??? Toate imi sunteti dragi...dar cum eu sunt
...am crezut ca mi-a scapat mie ceva...
Diana
7+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
ina C spune:
Iar am dat-o in bara????
nu, dordia, nu asta am vrut sa spun...ci doar ca si eu am vrut sa fac urarile ca si tine ( nu putem memora toata lista de date, asa ca suntem scuzate,nu?)!Te pup si inca insist sa ma tin de tine si la Odisee , mai am putin timp insa...
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
carina spune:
Ina: Carina e bine. Am inceput gradi si e tare fericita. Stiu ca suna aiurea dar nu am reusit sa citesc in urma: ai cumva bebelus?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
dordia2000 spune:
InaC te
...si eu am glumit....asa ca....
Si te astept cu placere la odisee.
Diana
7+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
'Neatza...
Beau si eu un Moccacino...asa...de pofta...asa ca...hai la cafea fetelor!!!
Eu ieri am mancat...ce am scris mai putin salata de seara pe care am inlocuit-o cu 3 crendwusti cu painica si mustar....offff....si azi dimi pe cantar aveam 84.9...deci...azi...bag asa:
MD: (deja mancat) 2 sandwishuri , unul cu branza si unul cu pate slab si o rosie.
P: un copanel la cuptor (fiert si innabusit apoi la cuptor) cu o rosie si un castravete
C: sper din tot sufletul...un fibrobar si atat.
Si ca gustarica 4 nectarine asa...pe parcursul zilei.
In ritmul asta de papa sper eu sa nu ma ingras foarte tare. Deocamdata stagnez si oscilez intre 84.500-85.00 deci...zic eu ca e bine pt aproape 2 luni de sarcina.
Va poop si sunt prin zona!!!
Diana
7+ mamica de
Tzuni spune:
Neata!
Fug sa pun de cafea! Ma intorc, sa nu plecati, da? ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:

Meniul de azi :
- cafea neagra si un croissant
- 2 iaurturi simple si 2 fructe
- salata verde cu somon afumat, ou si cruditati. Tarta cu piersici (trebuie terminata si e facut fara grasime).
Cer public bataie la fund : aseara pe la 10 jumate m-a lovit o pofta de dulce, asa ca am mincat ceva mai mult de jumatate de kilogram de struguri. Purcel scrie pe mine !
Tzuni, tu ce mai faci ?
Mephala, toamna e venit si la Iasi ? e soare ?
doroty spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Fetelor ne-am intors.
EMMA ESTE CURATA
Nu au gasit nici o modificare si nici o adenopatie. Este curata , curata.Am reusit ... , dar cu ajutorul vostru.
Va multumim din suflet
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
Ma bucur foarte mult , Aida! O veste minunata! Sanatate multa sa aveti de acum!