Nou stil de viatza (150)
Raspunsuri - Pagina 17
doroty spune:
Buna dimineata!
Si eu tot la cafea!
Mik, pofta poate fi invinsa cu vointa! Seara pofta de dulce este doar o farsa a creierului!
Mai bine mananca tarta la pranz si seara mananca mai usor.
Dordia, locuiesc acum in Ghencea.Ajung foarte rar in Prevederii dar sunt sigura ca o se ne vedem.De abia astept sa facem o poza toate trei si voi doua surioare sa fiti cu burtica (de bebe).
Ina, ma faci sa rosesc!Iti tin pumnii sa vina bebe mai repede. De renovare ce sa iti spun... Gandeste-te mereu la ce frumos va fi cand va fi gata.Merg foarte bine canapelele din piele cu biblioteca aceea.Spor!
Azi nu l-am dus pe pitic la gradi ca sa mergem la cinema. Ma intreaba din cinci in cinci minute cand se face ora unu.Nici nu se gandeste sa vada Ratatouille, Tzuni. Numai Harry Potter! Ma asteapta doua ore de groaza pe care el le savureaza fara nici o tresarire.
Va multumesc fetelor pentru urarile anticipate!
doroty spune:
Meniul de azi:
MD 2 oua ochiuri fara ulei
un mar
o felie de paine de secara
P pulpa de curcan cu salata verde
C legume crude
Va urez o zi minunata!
Tzuni spune:
Doroty, daca nu trebuie sa citesti cu voce tare, baga un mic pui de...
Mik, sunt la munca. Pregatesc o filmare pt saptamana vitoare.
www.youtube.com/watch?v=BLWY7SKc6zM&mode=related&search=" target="_blank">PIESA ZILEI PENTRU ROMANTICE - am ascultat la nesfarsit melodia asta in vremea liceului.... Ce timpuri...
Zuzilici, tie cred ca-ti face seful statuie, la cat de mult si constiincios muncesti!![]()
Nastad, esti ok?
Cu vremea asta mohorata pe cap....
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Nastad, esti ok?Cu vremea asta mohorata pe cap....
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Sunt mai mult pe drumuri, Onitza a racit deja asa ca......
si multumesc ca te gandesti la mine!Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
aidaciolac spune:
Da , da , saptamana asta a fost saptamana de mancat. Nu m-am urcat pe cantar ca mi-e frica.
Tzuni multumim de melodie , imi place. Intra la Melodii de Iubika si pune si acolo.
Fetelo
si o saptamana buna de slabit 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
tumpi spune:
Nastad, sanatate Oanei.
Tzuni, multumim de melodie.
Doroty, unde in Ghencea stai?
Meniul meu azi:
MD:un castron de cereale si musli cu lapte + o cafea
P:4 felii de Knusperbrot cu Exquisa cu 0,2% grasime si un LC1
C:o inghititura mica de mazare (asta de pofta) si o salata.
Si poate intre pranz si cina mai bag un iaurt dietetic cu musli.
Stomacul nu ma mai sacaie asa de tare,dar acum am o alta pb , am o durere care poneste de la incheietura piciorului coboara spre pulpa, iar azi s-a dus pana spre calcai.Nu-s ce am.Sau cum spune al meu:"ai iesit din garantie, iti trebuie o revizie
"
Edit : ca sa pun o melodie ca tot citeam la subiectul cu pick-up
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
www.youtube.com/watch?v=ltFd35xEXWY&mode=related&search=" target="_blank">Credeance Clearwater Revival
mamica dulce spune:
Buna fetele,va scriu cu "pacatul" in gura
A venit in sfarsit sotzul meu din Iran si mi-a adus....vai dar ce mi-a adus dragul de el...6 cutii MARI de tot felul de bunataturi orientale,toate dulci de-ti crapa limba!!!Adica tot felul de alune si nuci in fondant(un fel de,nu stiu exact ce e) sau cu miere,un fel de halva cu nuci si un fel e dulceata cu nuci in ea..atat de buna ca n-am cuvinte sa descriu..halvita cu fistic-fenomenala!!,fistic simplu...te imbolnavesti gustand din ele
Degeaba am slabit 3 saptamani fara el..2 kile am dat jos,cred ca le pun la loc pana terminam cutiile...nu va mai descriu ca imi dau seama ca e sadic rau de tot![]()
Mi-a mai adus o pipa de apa(nu stiu cum ii zice exact pe romaneste,am tradus mot-a-mot din germana)pe care n-am incercat-o inca,astept sa doarma copilul
E superba,o piesa de decor foarte...orientala si deosebita,abia astept sa "gust" ca am vreo10 feluri de tabac aromat,inclusiv cu gust de cola sau menta,banane si nu mai stiu de care.
Si pe deasupra i-a placut si cum conduc!!!![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
violeta70 spune:
Buna seara!
Doamne Tzuni ce dor imi era de tine si de repertoriile tale. Mi-a mers la suflet.
Mephala imi cer iertare, dar eu am crezut ca mi-a scapat mie ceva, de toate ati urat "La Multi Ani" celor doua fete.
Eu azi am mancat cam mult:
- dimineata am mancat 2 felii de paine graham cu un mar
- la pranz am mancat branza de vaci (250 mg) preparata cu ceapa, piper, patrunjel cu un ardei capia
- pe la ora 17.00 am mancat un iaurt (400 g) cu 0,1 % grasime
- seara, am mancat piure de cartofi cu telemea de vaca si restul de branza de vaci preparata.
Cam mult pentru mine, dar o sa vad maine la cantar.
Acum va las ca am niste spanac pe foc, si trebuie sa-l termin.
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita si calduroasa.
mephala30 spune:
Neatza! 
Violeta, n-ai de ce sa-ti ceri iertare,
.
Cat priveste meniul tau de ieri, nu mi se pare ca ai mancat mult, ci normal.
Mamicadulce, imi ploua in gura dis de dimineatza; nu trebuia sa le prezinti in detaliu (dulciurile) ![]()
....si halvitza chiar e cumplit de dulce 
Nastad, sanatate Onitzei!
va las, n-am chef de nimic. Si vremea e atat de mohorata! Uhhhh!
aaaaa, Dordia, urmeaza mesajul tau, asa ne-ai obisnuit,