Nou stil de viatza (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor...

Mesajul meu a intarziat sa apara ca....mi s-a facut un soooomn aseara...asa ca m-am bagat direct in pat...

Eu ieri am facut-o lata cu papa...asa ca azi dimi aveam 1 kg in plus dar...nu am iesit la de 2 zile. Sa va zic ce am papat:

Md: 2 felii paine cu branza, pate rosie si castravete,
Gustari: 3 nectarine si un fibrobar...ca muream de foame pana a venit mancarea comandata pt pranz;
P: (ora 16.30) Mancare chinezeasca...(prima oara in viatza mea cand mananc asa ceva) adica pui kaju si salata wu xing.
Puiul kaju era o amestecatura din pui, div legume, kaju, si niste condimente suuuper, iar salata era ci muuulte legume si condimente si alune.
C: un baton de salam de biscuiti si 2 pahare mari de 7up

Deci....purcica scrie pe mine Marti!!!!

Azi....:

Md:(deja luat) 2 felii de pate cu paine si castravecior acru
Gustare: nectarine (3-4)
P: pui la cuptor cu rosie si castravete
C: salata chioara sau cu branza.

Gata ca v-am impuiat capul cu meniul meu...

Mamica dulce....m-ai spart cu baclavalele tale si toate bunataturile....Sa-ti fie de bine!

Fetelor...acum va tzuc pe toate...si ...mai intru ca sunt prin zona!

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Scuze ca n am prea intrat si nici macar raportul nu l am dat dar promit pe martea viitoare. Am avut o sapt. nasoala am mancat sau baut tooata familia ceva ce nu stim ca am varsat destul de mult mai ales micuta. Am scapat de spital sper eu in adancul sufletului ( sa nu cumva sa i revina ei)ca n am chef sa intru cu una si sa ies cu altele.

aida - am citit ce ai scris la un moment dat asta inainte de a merge la debrecen chiar vroiam sa le trimit fetelor linkul catre ema dar.. in momentul ala fata mea a varsat.... si am inchis calculatorul.

Am citit apoi ce ai scris emana fericirea din cuvintele tale- sa ti traiasca cu sanatate pisicuta ta..Poate cine stie ne vom face timp sa ne intalnim poate veniti voi aici in oradea sau noi la nasii biei in timisoara.

De raport nu stiu daca se pune e vineri am ajuns la 72 de kg dar nu doresc nimanui starea prin care am trecut acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Acum mi-am facut o cafea maaaaare si ma apuc de munca!

Mephala, nici io n-am chef de nimic...as zace pe un yacht, la umbra, cu un film bun in fata...

Violeta hai ca fug sa mai caut o melodie frumoasa si pt azi.

Mik, iti astept cu interes meniul. Dar...tu gatesti asa bun?

Dordia, e buna mancarea chinezeasca... In we am fost la un restaurant indian. Insa nu reusesc sa ma obisnuiesc cu condimentele lor. Mai ales cu sofranul...

Nastad, sanatate Onitzei! Si sa nu se ia la Doruletz!

Tumpi

Roxa-Boxa + ...si sa ma visezi numa' de bine!

Crystina, Khristin, Zuzilici, Justasmallkiss mi-e dor de voi. Pe unde umblati?

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, ce faina meserie ai !

Mephala, si ploua nasol sau e numai bun de plimbare ?

Dordia, daca ti-e somn e semn bun, pune mina si dormi cit poti.

Azi nu gatesc (da, eu gatesc in timpul saptaminii si sotul in week-end. In week-end fac numai ceva dulce)

Meniul de azi :
- biscottes cu unt dietetic. cafea neagra
- cruditati (sfecla rosie, casrtavete, ardei) cu o felie de jambon. iaurt simplu. un fruct
- salata de rosii cu nuci si brinza de 2 culori. struguri.

Pina una-alta beau ceai verde si incerc sa nu gust diverse prajiturele, dulciuri si alte cele.

Mamica dulce, eu am primit de la un student o cutie mare cu diverse feluri de halva si tot caut un moment sa o desfac. (ma uit ca pisica la brinza pusa la scurs)

va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, Mik, am o meserie minunata! Recunosc. La ce meniuri ai, esti clar un as al delicateselor. (iepure cu sos de ciuperci )

Violeta, uite si www.youtube.com/watch?v=OiC5BdIVfm8&mode=related&search=" target="_blank">PIESA ZILEI

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Incredibil , dar ieri la cinematograf nu am vazut Harry Potter ci Ratatouille. Pentru HP noi eram singurii spectatori si filmul nu rula decat cu minim 5 persoane in sala.
Sa fi vazut ce fata dezamagita avea piciul...Dar decat sa se intoarca acasa a preferat sa vada desenele animate...Nu a regretat. Filmul a fost delicios si foarte sensibil.
Nu am mancat floricele in timpul filmului doar... niste...bomboane Rum Kokos, 10 % alcool . Dar nu am mai mancat nimic seara.

http://www.youtube.com/watch?v=mpwV1Vd35vE

Meniul de azi:
MD 2 mere, o felie de paine de secara, 3 cuburi de tofu
P ciuperci pleurotus pe gratar cu salata verde fara ulei
C legume crude

Tumpi, stau pe Garleni la 50 m de biserica.De ce ma intrebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

TUMPI, MEPHALA, TZUNI , multumesc mult!.
Deocamdata e binishor , vad ca nu a facut febra dar imi spune:" mami nu pot sa ma respir".I-am luat niste pastilute ca sa ii desfunde nasul si mi-a multumit ca i-am cumparat medicamente.

In rest ...toate bune, abia astept we , poate ma odihnesc si eu putzin dupa ce desputzesc casa.

Va si WE placut!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici!!! olaa!! suntti mortale!

Tzuni si promit sa te visez asa cum vrei tu!

Delidana ce rau imi pare ca nu am apucat sa intru mai devreme sa trec prin gara sa te salut, sunt aproape de gara cu job-ul...

Mik, vai de mine ce meniuri faine ai, si ce bine ca gatesti toate minunatiile alea...

Eu inca nu am cantar si nici nu am ajuns in preajma vreunuia...ma simt si vreau un emoticon cu o [vaca] !!!

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor , daca saptamana asta tot este compromisa, sper de luni sa fiu din nou pe val
Sigur am de primit multe si le merit din plin , dar pana luni oricum nu ma cantaresc.
nastad ai un copil suuper

Doroty super bune rum cocos alea , deja

Tzuni inca asteptam melodia de azi

Mik da cutia cadou la fata ca sa nu iti mai faca cu ochiul si sa primesti sau ... infrupta-teeee

mamica dulce pofta buna la peltele iraniene

mercedes sigur ca trebuie sa ne intalnim. Mi-ai intrat in suflet inca de la 'superdieta'. Felicitari pt 72kg esti tareee

O zi buna si la toate si multa sanatate voua si puiutilor!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

la toate fetele care mai vb de ....baclavale, bomboane cu rom...etc....in fatza unei ....deci...aveti un pic de mila ca....eu incerc sa nu scap in interzise...si voi imi faceti poooofta!!!

[poop] you all!!!

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput