Nou stil de viatza (150)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Aida,ma bucur nespus pentru voi si pentru fetita voastra!! Numai sanatate de acum inainte!

Delidana-vacanta placuta,sa vii cu poze noi!!

Eu am fost azi la scoala´,am avut 5 ore,...sunt intr-adevar zanateci rau cupiii aia...si cu adevarat : clasa a sasea pe care am avut-o saptamana trecuta e cea mai cuminte din scoala...Doamne cat de dulci mi s-au parut dupa 4 ore cu a opta,imi venea sa-i pup pe fiecare.Si ei ma iubesc (zic eu) ca m-au chemat azi de dimineata la prajituri ca a avut o fetita ziua si au zis la alta profa ca vor sa faca cu mine temele...
La prima clasa de a opta a fost ok,a mers bine,am lucrat frumos...Doamne cat de mari sunt,daca ii vedeam pe strada le dadeam la toti 17-18 ani si de fapt au 13!!! Cea de-a doua clasa,numai din baieti e mama filmelor de groaza,n-am putut face aproape nimic cu ei, la urma numai i-am pazit sa nu se bata prea tare(ca tot si-au aruncat de toate in cap),am ragusit insistand sa stea fiecare calm si la locul lui si am jucat pantomima cu un oki pe ceas ca poate-poate trece mai repede ora Doar am tinut locul la alt prof,sper sa nu se mai repete

Sunt extenuata,ma duc la nani,va pup!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Buna fetelor ,

Intru si eu la raport dupa vreo saptamana intarziere cu acelasi numar, stagnare totala si ireversibila....n-am mai apucat sa mai intru deloc pe la voi pe aici. Felicitari fetelor care au reusit sa scape de kilogramele afurisite

Delidana, arata bine tare tortul tau, dar cu atat e mai periculos, ai grija la Romanika acolo, se pare ca-s ispite multe . Distractie maxima la Busteni

Carmen, pe unde esti? Trebuie sa ne inregimenteze si pe noi cineva aici, ca altfel incepem sa ne facem de cap

Mamica dulce, vad ca lucram in aceeasi bransa (God help us all ), iti urez adaptare usoara , la mine este deja al doilea an de predare aici si deja mi se pare muuuuult mai usor fata de anul trecut desi predau la clase mai mari, adica a 6a si a 7a, o varsta destul de dificila, cu fluturasi multi la mansarda respectivilor elevi . Se spune ca daca treci de primul an de predare, ai sanse de supravietuire in meserie. Secretul e sa nu ii iei prea in serios, am observat ca la mine merge de minune tactica asta

Zuzilici, unde te-ai pitit? Sa nu-mi spui c-ai fugit sa flirtezi cu Fidel akuma, ca te invidiez de numa' Ce mai face Isabelita? Nu vii la insule? (parca te-am mai intrebat???? )

De saptamana viitoare nu ma vad prea bine, are fiimea program de inot, patinaj si dans in afara de gradinita... nu ma intrebati ce o fi fost in capul meu, ca nu stiu raspunsul ...momentan, visez la o plaja pustie si insorita ....ehheeee, vise taica, vacanta e departe

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Poftiti la o cafea/ceai.

Delia, am vazut tortul, superrrr, daca spui tu ca a fost si bun,
Ma intrebi de ce nu mai sunt la fel de activa, motivul sunt copilasii si casa. Teo merge singurel si trebuie sa stau intre ei, caci Iustin are tot felul de ganduri: sa-l ridice in brate, sa alerge cand Teo se agata de el, sa-l mangaie pe cap si sa sfarseasca prin a-l pocni, etc....

Violeta, fetele care au facut urarile, desigur, nu s-au uitat in lista. Din lipsa de timp, nu citesti toate mesajele postate si ...se ajunge aici.

Khristin, vreau si io pe plaja aia pustie, macar cateva zile...

Ina, sa aveti spor si ai grija sa nu te ingrasi prea mult.

Aida, ce usurare!!!

Bfly, sper sa-ti rezolvi problemele favorabil.

Dragelor, va doresc la toate o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Fetelor ne-am intors.

EMMA ESTE CURATA

Nu au gasit nici o modificare si nici o adenopatie. Este curata , curata.

Am reusit ... , dar cu ajutorul vostru.

Va multumim din suflet

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

vara2007

Matza Emma in actiune

BRAVO, ma bucur tare mult pentru voi!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30
Ma intrebi de ce nu mai sunt la fel de activa, motivul sunt copilasii si casa. Teo merge singurel si trebuie sa stau intre ei, caci Iustin are tot felul de ganduri: sa-l ridice in brate, sa alerge cand Teo se agata de el, sa-l mangaie pe cap si sa sfarseasca prin a-l pocni, etc....

Te inteleg perfect, parca ai povestit de la mine din casa!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Aida vai ce ma bucur....felicitari si numai sanatate va doresc de acum inainte.

Eu una m-am uitat in lista si am vazut ca nu e ziua lor....si am vrut sa intreb ...dar cum am citit mai pe diagonala...am crezut ca am omis eu ceva si o fi fost vreo onomastica sau ceva...si eu am ratat...asa ca...am sarit si eu la urari...dar nu-i bai ca mai urez odata si in zilele cu pricina.
Chiar urmaresc lista dar....la cat de dusa sunt de cand cu ....am zis ca poate mi-a scapat ceva...

Eu sunt ok, am papat mai bine ieri adica:

Md: Nik
P: 150 gr piept de pui cu 4 castraveciori acrii
Gustare: un iaurt 0.1% mare cu biscuiti...
C: un ardei umplut cu orez....

Azi preconizez:

Md: lipsa dar panma in pranz vreau sa pap ceva fructe...dar sa vad daca ma lasa bb. Adica nectarine (3) si o porto.
P: pui cu castraveciori acrii
C: sper o salata....ca imi e pooooftaaaa de ceapaaaaaaa si branza!!!

Acum va poop si revin mai tarziu sau pe seara!

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Felicitari Aida si pupici pisicutei mici!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Sunt in zona, dar ocupata pana peste cap....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Aida, ce ma bucur pentru voi !

Raport : mare stagnare - tot 51,9kg. Rau !

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu dulceata
- supa de dovleac, iepure in sos de ciuperci, un iaurt simplu
- salata verde cu anchois si cruditati. tarta de piersici

V-am pupat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Bine v-am gasit!

am crezut ca daca nu am net acasa nu voi mai intra pe la voi, dar nu rezist...

mephala, multumesc mult!si eu sper sa nu ma ingras, dar e atita dezordine in viata mea ( mai ales in apartament, dar asa exagerez eu mereu)....

Aida, va imbratisez cu drag!

Mik si eu te pup, sper sa ma intorc repede sa ne cunoastem mai bine.

dordia si eu am vrut sa fac urarile, dar fiind vorba de doroty care mie mi-e foarte draga mi-am amintit ca nu e ziua ei.

carina,ce face printesa ta?

Tzuni, !

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput