Nou stil de viatza (150)
Raspunsuri - Pagina 14
dordia2000 spune:
Acum am intrat si eu....si ...ce vad...offf Aida Sper sa fi reusit si sa ne aduci vesti bune. Doamne ajuta!!!
Raport: 84.5 kg ...deci...e ok.
Am mari greturi...si nu prea pot manca dar in rest sunt...ok.
Delidana esti criminala cu tortul ala....e exact pe gustul Violetei....cred ca va muri cand il va vedea!!!
Doroty unde te-ai mutat? In ce zona? oricum cam in 2 saptamani ma mut mai intai la mama si apoi dupa ce fac rost de bani si mobilez...ma mut la mine deci...mai dureaza...dar...am casa si sunt superhappy!!!
Va poop si va tin la curent cu vizita la dr....care nu stiu cand va fi exact....

Anca si Doroty!!!
Diana
7+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
tumpi spune:
Delidana, super tortul, arata apetisant,o lingurita as incerca si eu,desi nu prea sunt pt ciocolatoase.Cate despre iaurt, pai aici nu e pb, ca din contra de la ele ma simt bine,nu ma doare stomacol, in schimb de la celelalte mancaruri da
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
aidaciolac spune:
Fetelor ne-am intors.
EMMA ESTE CURATA
Nu au gasit nici o modificare si nici o adenopatie. Este curata , curata.

Am reusit ... , dar cu ajutorul vostru.
Va multumim din suflet 

Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
Tzuni spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Aida, ma bucur din tot sufletul!
Ce usurare! Cred ca in seara asta ai aripi! Draga de tine....
Delidana, vacanta placuta la tzara! Si ai grija, nu te deda la tuici / palinci in exces! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Aida, am intrat si eu sa vad ce vesti ne dai, ma bucur tare mult ca totul e bine si sper ca de acum asa sa ramina. 
Tzuni, he he, un pahar de palinca o sa beau si eu, nu de alta dar tine de cald. Brrrr...
Sint cam stresata ca e un drum lung, sper sa n-am parteneri de vagon dubiosi. 
Carmen, ce e cu tine, inainte ne scriai mai des, e bolnavior vreun baietel? Sper ca nu...
Fetelor, v-am pupat, aveti grija de voi si sa ne "auzim" cu bine miercurea viitoare. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna seara!
Delidana imi pare rau ca nu te-am mai prins. Vacanta placuta! Intr-adevar m-ai omorat cu tortul. Bine ca nu am fost prin preajma.
Aida suntem super fericite de reusita Emmei. DUMNEZEU exista si nu ne lasa atunci cand avem nevoie de el. Trebuie sa-i multumim mereu.
Am uitat de raport: 64,2 kg , deci ceva in plus, si asta nu-mi place. Sunt in grafic, dar tot nu-mi place.
Felicitari fetelor care au slabit si le urez tot inainte, lor si celorlalte.
Am inteles, Delidana are de ce sa ureze La Multi Ani lui Doroty si lui Ancadragoman, dar restul de ce? Am pierdut eu ceva? Sau aveti de gand sa nu mai intrati pana pe 22, respectiv 24 septembrie?
Va las acum, si va urez o noapte linistita.
Pupici 
Bfly spune:
Buna seara fetele!
Intru si eu pe fuga sa dau raportul pe saptamana asta: stagnare! 
Am multe probleme de rezolvat in perioada asta si nu mai pot intra prea des, totusi intru macar saptamanal. Din pacate, nu am timp acum sa citesc din urma! ![]()

Doroty si Anca!!!
Va
si va doresc o noapte linistita!
aidaciolac spune:
Fetelor in 2 zile sper sa imi revin si sa intru si eu la active.
Pana atunci tin sa va mai multumesc inca o data pt suport. Conteaza foarte mult.

si sanatate pentru Doroty di Anca.
usor
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
mimi_dumy spune:
Hello, hello
Aida, ma bucur asa de mult pentru voi, multa sanatate ii doresc "matzei Emma".
Pt raport : -100 g, deci 64,2 kg.(sapt trecuta mi-am cam facut de cap 

)
Va pup.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)