Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Miri, sunt zuza, acum imi dau seama ce greu iti e. Imi pare rau, mergem inainte nu?
Irinouka, frumoasa burtica, fericita graviduta

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele

fusei la doftori, ma masurara, totu' e bine!!
Gineco mi-a spus ca prevede un bebe mare, io am avut 3,5 la nastere, tat-su tot cam asa, mi-a zis ca pe la media noastra va fi si junioru'

Pentru cele care nu l-au simtit, m-a intrebat cand a miscat prima oara, cand i-am spus 17 sapt si cateva zile a zis ca e precoce, a miscat devreme, sau sunt eu mai sensibiloasa...

miri, te inteleg, uite, cand terminam cu obsesiile de mancare si de kg (sau macar se mai linisteste lumea) iti dau eu un PM, sa stii ca e in regula!!

mie imi cam trece cu mancarea, e adevarat, in schimb mere verzi si struguri poftesc rau de tot in continuare, imi fac cu ochiul verziturile, am fost azi l acumparaturi si as fi mancat cam tot ce vedeam acolo, dar in stare natur...

adryana, sunteti niste draguti amandoi, sa fiti fericiti!! ma bucur si sa vad ca au mai schimbat arcadele si aranjamentele la CC, ca in Cta fiecare nunta era leit ailalta in poze... aratam ca toti turistii care in Paris se pozeaza invariabil cu turnul Eiffel! e bine ca ati prins si o zi frumoasa, la noi asa batea vantul ca am renuntat la pozele de exterior, alea in care se mai putea vedea marea...

fetele bucuresti, am conturat programul, io vin luni dimineata direct la curs, luni seara am program cu firma si cu cu sora mea si nepotii mei cei dragi, asa ca seara de intalnire ar fi marti, pentru cine vrea. Zona obor daca va avantajeaza, ca pe acolo gasim si undeva sa ne adapostim. Miercuri termin cursul si as zbura direct spre casa cu viteza microbuzului, inca nu se stie, voi sti maine pe seara. oricum mai e timp.
Gatta, sa-mi spui cat din Grey's vrei -adica unde s-a terminat la tvr- si daca pe DVD te coafeaza sau vrei CD normal.

pupici
Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamici,
Aveti tastarnita nu gluma!In ritmul acesta nu prea vad sa pot tine pasul cu voi dar, sunt prin preajma.
In privinta kg'melor nu-mi fac probleme. Caut doar sa gatesc si sa mananc sanatos.

miri' -am vazut si eu pozele!Esti tare scumpa iar copilasul, este o dulceata!

gatta' - imi pare rau de incercarile grele prin care trebuie sa treci.Sunt cu inima alaturi de tine si ma rog sa scapi cat mai repede de probleme.

ottilia & darene - Bine ati venit printre noi!

BB_yasmi - mai ai putin si ajungi la finalul calatoriei; cu sarcina!Felicitari!

Cat despre mine, cu exceptia durerilor de spate ma simt excelent!
Zilele acestea i-am cumparat puisorului primele hainute si ori de cate ori ma uit la ele, imi creste inima si abia astept sa-l tinem in brate.
Mobila ne-a sosit insa in ceea ce priveste bedding setul, suntem inca in ale cautarii.
Offf, sper sa gasim ceva frumos pana la urma.

Poze - Recente & David Benyamin 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

fetele car pot face modificari in listutza vreau si eu un carucior roz...pls...k am o bebelina sanatoasa,aveam eu o presimtire ca e

Cea mai optimista gravidutza!
19+
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Lala_20 - Felicitari pentru fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

mercik de felicitari

19+
http://community.webshots.com/album/560680462xwEVQK

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

mercik de felicitari

19+
http://community.webshots.com/album/560680462xwEVQK

Lala, felicitari de fetita!!!!!

si ne-am pus si poze intr-un final!! gata, te-am vazut, te-am retinut!!

a propos, pentru toata lumea, mi-am adus aminte ca am vazut poza Lalei, acum, cand incepe sa ne creasca burtica, trebuie sa evitam cambrarea zonei lombare, cel mai bine pentru a aevita durerile si neplacerile, spatele in zona lombara sa fie cat mai drept, si cand stam pe scaun. Eu deja ma corectez, am tendinta pe scauns sa ma cambrez, si e neplacut dup-aia ma doare rau...

Pupic
Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Gina M

BB_yasmi - mai ai putin si ajungi la finalul calatoriei; cu sarcina!Felicitari!

gina, multumesc!! sa dea Dumnezeu sa fie bine si cu nasterea si bebelina sanatoasa si ma declar multumita!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

Buna fetelor,

ma alatur si ei mamicilor de ianuarie - februarie 2008.
UM - 30.03 DPN 05.01.2008.

sarcina mea este urmarita de doctorul Marius Calmofirescu, la Medicover. Dansul este doctor la spitalul Elias. Am vazut ca mai sunt fete pe forum care au nascut / vor naste cu dansul si as vrea sa stiu, de la cele care au nascut deja, cum ati procedat? Primeste bani / cadouri etc .. eu pana in prezent nu i-am dat nimic. de asemenea, as vrea sa stiu care sunt conditiile din spital si cam cum merge ,,spaga'' pe acolo.

va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine. vreau sa ma pregatesc din timp ptr venirea pe lume a bebelului.

multa sanatate!

24

Ellenuta, bine ai venit la noi in grup!!!
nu am sa-ti dau detalii, habar n-am de bucuresti, dar poate se mai pricepe cineva de pe aici..
S-ar putea s anu gasesti la noi in odisee raspuns concret, poti incerca un subiect separat, ceea ce nu inseamna ca nu ramai cu noi, vad ca esti 24 sapt, si tu vei fi printre cele care vom primi cadou de/imediat dupa anul nou!!

scrie repede inca 6 mesaje, ca sa apari imediat ce ai scris mesajul, altfel la primele 10 dureaza, si raspunsurile vin mai tarziu...

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Bine ati venit, otillia, darene&Ellenuta! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Chiar, fetele, ma treceti si pe mine la inceputul paginii, please?
DN: 1.04.1974, UM: 31.03.2007, DPN: 4.01.2007

Mai, eu sunt disperata cu durerile de oase...Nu ma pot odihni, neam! Nu mai pot dormi pe nici o parte..ma dor oasele bazinului, soldurile...Pozitia mea preferata de dormit, inainte, era pe burta...acum...Am incercat sa dorm cat mai mult pe partea stanga (ca asa am citit ca este recomandat pentru oxigenarea corespunzatoare a uterului si, implicit, a lu' bebe) dar...nu prea mai pot..O mai dau si pe dreapta si..in final, tot pe spate ma trezesc (pozitie care nu este recomandata, mai ales de la 8 luni incolo...parca asa am citit)...
Azi noapte imi venea sa urlu...De ce sunt eu ingrijorata? Sunt ingrijoarata ca situatia s-a instalat de vreo luna si ma ingrozesc ce o sa fac eu pana la sfarsit, daca acum, cand sarcina nu este asa avansata am durerile astea...atunci, la 8-9 luni, ce ma fac?
Simteam, parca, ca ma ard si picioarele...nu mai stiam in ce pozitie sa le mai pun...Mi-am luat tz-spe mii de perne si pernute...perna speciala pentru gravide...nimic...
Cred ca si patul este oarecum de vina..sotul are hernie de disc si patul are salteaua mai tare...si cred ca si asta contribuie...
In orice caz, sunt varza...am un sir considerabil de nopti nedormite, ma simt zombi...
S-au instalat si insomniile...sunt

Si voi aveti asa dureri de oase? in special de sold...

Pup,

Caty

(23+)&Matei

Mergi la inceput