Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
Gina M spune:
quote:
Originally posted by cati_magureanu
Si voi aveti asa dureri de oase? in special de sold...
(23+)&Matei
Eu am uneori dureri serioase.In 1999 am avut un grav accident ce a rezultat in deplasarea catorva vertebre a coloanei...
Desi de atunci vizitele la chiropractor mi-au devenit regulate si s-a rezolvat in mare parte, cu sarcinile mi-a fost ceva mai greu.Am avut zile in care nici macar in fund nu puteam sta de durere dar, a trecut si sper sa o duc cu bine la capat si de aceasta data.
L-a fiecare nastere insa (am nascut natural cu epidurala)situatia s-a inrautatit iar acum, desi sunt adepta nasterii naturale, se prea poate sa ajung la cezariana!Brrr, e ca un cosmar pentru mine. Nici nu vreau sa aud.
Am vorbit insa cu doctorul sa incercam natural si doar in cazul in care chiar nu se va putea, sa ajungem acolo.
Voi, v-ati mai gandit cum o sa nasteti?!
Poze - Recente & David Benyamin 25+
docdecap spune:
Cati, si eu am avut dureri de solduri, mi-am pus t-spe paturici si cuverturi sub mine sa fie mai moale, vad ca acum m-au lasat, insa ma ia cu dureri de genunchi...
Tu esti cam in aceeasi varsta cu mine. Daca pe spate poti dormi, dormi pe spate, ca o sa fie ca si cu somnul pe burta, cand nu mai poti, te anunta corpul ca nu se mai poate. abia atunci incepi eventual sa-ti chinuiesti soldurile
Mi-am adus aminte, nu mai stiu cum venise vorba, dar azi mi-a spus medicul de familie cum calculeaza ea lunile de sarcina: primele 4 luni se calculeaza avand 5 saptamani, ultimele avand 4 sapt, adica eu am intrat in luna a 6-a (evident, deja pot face mai usor scaderea inversa, mai am 4 luni pana nasc...)
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Alexia,daca esti in saptamana 17, esti in luna a 5-a. Tocmai ai inceput-o. Daca esti in 17 saptamani si o zi, asta inseamna ca esti, de fapt, in saptamana a 18-a, dar noi scriem 17+. Te-am lamurit?
irina 22+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
[/quote]
Saru'mana, am inteles
Miri imi pare rau ca te-am suparat cu obsesiile, promit ca nu mai zic nimic de greutate, ai dreptate, asta este ultimul lucru la care ar trebui sa ne gandim acum
VA pup, o seara frumoasa
Alexia si minunea mea Teodora
cati_magureanu spune:
GinaM
nici eu nu am coloana prea intreaga...desi, la RMN, a reiesit ca este in conditii destul de bune... totusi un cazut pe scari acum ceva ani de la care am ramas cu dureri de spate, la care s-a mai adaugat si o contractura musculara, in zona noadei, cu prindere de nerv, acum 2 ani (exact in perioada asta, cu cateva saptamani inainte sa venim in state) de imi amortea piciorul, nu puteam sa mai stau pe nici o parte (atunci ma diagnosticasera cu discopatie gr. 2)...au lasat urme...
Cand am venit in state, am trecut si eu pe la chiropractor (care mi-a zis ca am soldul stang mai inat decat cel drept)..am facut sedintele..dar, de rezolvat nu mi s-a rezolvat prea tare durerea de spate...
Am zis ca o sa ma interesez sa ma duc sa fac niste cursuri de yoga din astea, prenatale, sau gimnastica prenatala, ceva..poate ma voi simti mai bine...
De nascut, eu voi naste prin cezariana...cel putin asa as fi facut in Romania pt. ca la FIV, de regula, se face cezariana...Aici inca n-am abordat problema cu doctora..am zis sa ne apropiem mai mult de eveniment..probabil ca prin noiembrie o sa vb. cu ea...daca nu cumva pune ea problema mai devreme..pana acum vad ca nu m-a intrebat nimic in legatura cu asta...Cred ca este cam devreme...
Pup
(23+)&Matei
cati_magureanu spune:
Docdecap, saru'mana pt. sfat..Cred ca, pana nu creste burta prea tare, o sa dorm si pe spate..asta este...decat sa ma chinui si sa nu dorm...Mai alternez in timpul noptii (cand ma mai trezesc) cu stanga-dreapta si asta e..sa vedem ce-o iesi...L-am expediat si pe husbandu' in alta camera..Mi-am luat o saltea din aia cu aer, inalta, ca un pat, si dorm singura..ca atat ma foiam de durere si nu dormeama toata noaptea, ca l-am exasperat si pe baiatu'...se ducea zombi la servici a doua zi...
Pup
(23+)&Matei
miri_mik spune:
mai fetelor, nu e ca una sau alta m-ar fi suparat, e pur si simplu subiectul de discutie legat de kile si diete car ema indispune, azi mai mult ca in alte zile. e normal sa discutati dintr-astea, dar pt mine e o tortura, asa ca... astept PM de la docdecap:) cum ca ar fi safe:))
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
gattasalvaje spune:
Sal'tare !
Hai ca astazi e ziua de vaicareala generala ...pe toate ne doare ceva , toate avem cate o buba...
A-propos de bube , va ziceam de dimineata prin ce chinuri trec cu buba mea postata exact acolo unde nu trebuie ...zona inghinala , f. aproape de "Doamna Mitza". Eeh , dupa ce a crescut pana la dimensiunle unui bob de strugure , pe la 3 dup-amiaza , cand dau sa ma asez pe scaun simt "trosc" si o durere de-mi dau lacrimile...ma duc la baie pt control si , da , s-a spart... si privelistea de pe chilotii mei e horror. Urmeaza apoi chinuiala de juma de ora cu dezinfaectatul si pansatul in toaleta unisex a cladirii noastre de birouri , cu ustensile din trusa de prim ajutor care o aveam in masina ( na , ca fuse si asta buna la ceva ...). E mai bine , nu ma mai doare ,insa n-a iesit tot ce trebuia sa iasa...
Fusei si la control la gine si s-a uitat si ea la buba si mi-a zis ca nu e cazul sa mai merg la chirurgie , sa dau cu betadine si baneocin si sa pansez de 2 ori pe zi si daca se mai umfla , sa vin sa ma vada si sa-mi dea un antibiotic.Am rasuflat usurata cand am auzit ca nu mai e cazul sa ma duc la taiat ...
Controlul ginecologic de azi nu a fost prea imbucurator , s-a uitat pe analize si mi-a constatat albumina din urina si usoara anemie...Cu albumina e mai grav , mai ales ca mi-a luat si tensiunea si aveam 13 cu 6 ,cea mai mare valoare de cand ma stiu , in mod normal am 10 cu 5.
Asa ca , de-acum incolo nema sare ...fara mezeluri , fara branzeturi sarate , fara adaos de sare in mancare si numai paine nesarata . Si in plus , tensiune controlata de 2 ori pe zi.
Ciudat este ca imediat ce-am venit acasa , mi-am luat tensiunea si aveam 10 cu 5 .
Cam asta cu controlul meu...destul de nashpa , dar nu e capat de tzara , oi rezista eu si fara sare...
23+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
Monica-Doc , marti e ok pt mine sa ne vedem , dupa 6 seara.
Daca potzi sa-mi dai toate seriile din "Grey's " ar fi perfect...
La TVR au dat numai prima serie care s-a terminat cand moare Denny , iubitul lui Izzie , cel bolnav de inima si moare si Doc , catzelul comun al lui Meredith si Derek.
Am scapat cateva episoade din seria asta si ar fi super daca le-as putea vedea.
Ar fi mai bine sa mi le dai pe CD , nu pe DVD .
Te pup si astept sa ne vedem .
23+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
Hai ca mai am o problema , poate ma luminati voi.
Tot incerc sa pun si eu pe youtube filmuletzul cu ecografia bebelinei pe care mi-am facut-o alaltaieri si nu ma lasa , imi zice ca filmul nu trebuie sa depaseasca limitele permise . Filmuletzul meu are 124 Mega si nu vad nicaieri sa scrie care este maximul.Aveti idee ce tb. sa fac in conditiile astea ?
23+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Gina M spune:
gatta' - bine ca s-a spart!Dai cu ceva tratament inainte sa scapi repede de ea.Iti doresc multa sanatate si ma rog ca totul sa fie bine cu tine.
Poze - Recente & David Benyamin 25+