Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
creata2008 spune:
Tot colul e de vina cu scrugerea, bata-l vina! Pe langa ca este puternic vascularizat, cum am spus intr-un mesaj de acum cateva zile, este si puternic umidificat, pentru a se curata vaginul. Totul in natura are o logica. Datorita faptului ca spalaturile vaginale sunt total interzise, atunci corpul se auto-spala. Nu va ingrijorati, dar bagati tampoane zilnice la greu!
Alexia,daca esti in saptamana 17, esti in luna a 5-a. Tocmai ai inceput-o. Daca esti in 17 saptamani si o zi, asta inseamna ca esti, de fapt, in saptamana a 18-a, dar noi scriem 17+. Te-am lamurit?
quote:
Originally posted by irinouka
ginger, aceeasi poveste si la mine. port in fiecare zi panty liners d'alea (inainte nu serveam deloc). secretia e destul de abundenta si apoasa. din analize n-a reiesit vreo problema.
irina 22+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by iulia82
toate zuzele
CRESTEREA IN GREUTATE
- 3,5 kg -greutatea copilului
- 1 kg - marirea sanilor
- 3,2 kg - nutrienti stocati in corpul gravidei
- 750 gr - placenta
- 1 kg - ingrosarea uterului
- 1 kg - lichidul amniotic
- 2 kg - cresterea volumului de sange
- 2 kg - cresterea in volum a altor fluide din corpul gravidei
Deci ,daca facem un calcul,tre sa recunoastem ca de fapt nu prea ne-am ingarasat....
iulia 23+ iris-maria
POZE
uite cum crestem
hy
asta e in cel mai bun caz, pana la final!!! esti de abia in saptamana 23, deci o sa ai tot timpul sa pui......... eu pana in saptamana 20 nu aveam nici macar 100 de grame in plus, iar acuam am deja 15 kg in plus!!!! si mai urmeaza sa pun....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
raca spune:
Adryanna , sunt foarte frumoase pozele.
Se pare ca eu sunt singura care a depasit cu mult graficul, chiar si pt maxim (am cam cu 2 kg mai mult decat ar trebui)....Oricum inca nu vreau sa ma gandesc la diete si alte cele. Tot ce imi doresc acum este ca bb sa fie sanatos si eu o sa fac tot ce imi sta in putinta ca asta sa se intample (mancare sanatoasa, suficienta atat acum cat si in perioada alaptarii). Normal ca si eu imi doresc sa ajung cat mai repede la greutatea de dinainte de sarcina (sau chiar ceva mai putin ) dar asta fara vreo repercursiune asupra copilului meu. Oricum si eu sunt pentru mancarea sanatoasa (cum spunea Virgo - gatit la aburi) si cu toate astea tot am luat in greutate mult mai mult decat trebuia (intr-adevar am luat f mult la inceput, dar de pe la 14 saptamani am mai luat numai un kg). Mi-am propus sa nu fac o tragedie din asta (cel putin nu deocamdata) si sa ma bucur de perioada asta cum pot mai bine, ca din cate mi-au spus alte fete "mai cu experienta" o sa ne cam lipseasca....
Gata ca deja am scris un roman, oricum nu ma pot compara cu voi, care ati dat gata un capitol intr-o singura zi , de abia am reusit sa citesc tot.
19+
Vine Barza!
veronicka spune:
burticilor eu va recomand calduros sa nu faceti baie chiar daca nu puneti apa calda pt ca eu din cate am citit pericolul vine de la posibilele infectii care pot ajunge langa sacul bebelusului prin apa , pt ca oricat ati curata baia apa asta a nostra nu este chiar ff igienica . asa ca voi alegeti cat va expuneti
va pupicesc pe toate
veronica 16+
irinouka spune:
uf! dupa lupte mai grele decat alea cu turcii si tatarii, am reusit sa comit si io o poza cu burta. am bagat-o pe link. nu radeti de cata culoare am pe fata, ma pregateam sa plec la munk si era dimineata si...am exagerat. da' m-am corectat repede dupa poze.
irina 22+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by veronicka
burticilor eu va recomand calduros sa nu faceti baie chiar daca nu puneti apa calda pt ca eu din cate am citit pericolul vine de la posibilele infectii care pot ajunge langa sacul bebelusului prin apa , pt ca oricat ati curata baia apa asta a nostra nu este chiar ff igienica . asa ca voi alegeti cat va expuneti
va pupicesc pe toate
veronica 16+
veronica, hai sa nu exageram, cum adica sa faci baie??? piscina, inotul este foarte recomandat in sarcina. daca e sa o iei asa atunci nu mai atingi nici un obiect, nu te mai asezi pe scaun ca sunt microbi... plus de aia bebe este foarte bine protejat in saculetul lui....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
miri_mik spune:
fetelor, eu va parasesc. nu mai am nici rabdare, nici umor sa citesc despre kilograme si diete dupa nastere. cu atat mai mult cu cat se pare ca de aici eu sunt singura care face eforturi serioase cu mancarea, iar la voi vine totul natural. pana acu n-aveam pb cu descrierile de retete, da uite ca azi e o zi in care m-am saturat sa-mi ploua in gura si sa beau apa sau iaurt dietetic. deci... o sa va mai arunc cate o privire, dar...o sa ma uit de partea cealalta a strazii.
stiu ca astea sunt subiectele fierbinti pentru orice femeie normala insarcinata, dar unele chestii chiar ma indispun. nu-s arici, sunt numai realist si pentur moment nu ma tin balamalele.
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Lala_D spune:
miri_mik imi pare rau ca te-ai suparat
Stiu ca situatia ta este mai complicata decat a noastra si ca tu chiar faci eforturi extrem de mari la capitolul dieta .
Sorry
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
kossir spune:
Buna fetele,
Mai da ce grijulii sunteti si aveti dreptate, da mie mi-a trecut asta. Stau de aproape 4 ani intr-o tara unde sunt apreciate femeile plinute, asa ca sunt perfecta pentru astia de aici. Vad eu ce voi face daca exagerez.
Miri, nu te supara, pur si simplu sunt doar pareri. Bine intelegem si zilele cand ne sculam cu fata la cearsaf, asa ca te astpetam maine intr-o zi cu soare.
Adriana tare frumosi sunteti, sa fiti fericiti voi si bb.
Sper sa aveti dreptate cu paienjenisul de pe picioare si sa dispara dupa nastere, eu nu mi-am dat cu nimic, poate intreb la farmacie daca au ceva adecvat.
Si scurgerea aceea apoasa o am (am tot ce e rau), dar nu ma nelinisteste, ma deranjeaza uneori.
Pupici dulci
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,
Ellenuta spune:
Buna fetelor,
ma alatur si ei mamicilor de ianuarie - februarie 2008.
UM - 30.03 DPN 05.01.2008.
sarcina mea este urmarita de doctorul Marius Calmofirescu, la Medicover. Dansul este doctor la spitalul Elias. Am vazut ca mai sunt fete pe forum care au nascut / vor naste cu dansul si as vrea sa stiu, de la cele care au nascut deja, cum ati procedat? Primeste bani / cadouri etc .. eu pana in prezent nu i-am dat nimic. de asemenea, as vrea sa stiu care sunt conditiile din spital si cam cum merge ,,spaga'' pe acolo.
va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine. vreau sa ma pregatesc din timp ptr venirea pe lume a bebelului.
multa sanatate!
24