Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Sal'tare Zuzici !

M-ati bagat in sperieti cu ce-mi povestiti de furuncule...insa trebuie neaparat sa fac ceva , simt ca innebunesc de durere , nu pot sa stau pe scaun , nu pot sa merg normal , nu pot sa dorm decat pe-o parte...
In seara asta merg la ginecoloaga si poate-mi face ea ceva...vedem , daca nu , ma duc la camera de garda la spital.

Monica-Doc , te-astept in Bucuresti , vezi ca e si nr. meu de tel.pe e-mailul comun . Sa nu ma uiti cu Grey's Anatomy..... Eu sunt la serviciu pana la ora 18 insa dup-aia ne putem vedea sa mergem la un suc, imi zici numai unde si la ce ora si vin cu masina sa te iau....Poate ne strangem mai multe , ce ziceti zuzele din capitala ?

Cu epilatul inghinal e problema mare...cu ceara si cu epilatorul nu e bine ca apar contractii , cu lama nu e bine ca patiti ca mine cu furuncule , cred ca cel mai OK ar fi cu crema , ce ziceti?

Gabrittza , daca vrei sa-ti spun mai pe indelete cum sa-ti pui poze , activeaza-ti PM-ul.

Gugu , ai fost mortala cu "ursul la urat "

23+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

honey si eu am patit la fel aseara tot asa am facut baita su spumant si toate cele si la iesire a fost foarte distractiv!!!

gabrittza 17sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by kossir

Fetelor mie mi-au aparut niste varice mici, micute pe picioare. Nu sunt proeminente, doar niste capilare la suprafata pielii, ca o panza de paianjen. Vi s-a intamplat, e normal, oare dispar? Mie mi-e frica pentru ca mama mea are asa ceva si o deranjeaza teribil. La ea e mult mai avansata treaba si e intr-un singur loc pe piciorul stang.
O zi buna, eu ies acum, dar mai intru seara sa va mai citesc

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Si eu am vinisoare din astea pe un picior aparute la sarcina trecuta si nu trec si cand ma gandeam ca poate scap de ele cu un laser ceva a aparut bb2 asa ca mai amanam si vedem dupa ce o creste si bebe doi mare ce mai pot sa fac daca trece asa mult timp si mai mult ca sigur ca o sa mai apara si altele ca e vorba de fragilitate capilara nu de varice.

A si vreau si eu intr-un club eu am 1,67 si 59 kg deocamdata ca am luat cam 1-1,5 kg pana acum si vreau sa iau cat mai putine ca oricate shlapuri voi primii acum sa stita ca, kg puse in sarcina mai multe decat trebuie 13-14 kg maxim zboara foarte greu si nu de pe zonele unde vrem noi, acolo raman ci de pe unde vor ele si ramanem cu picioare groase, solduri late etc .
Asa ca nu va dati dupa visin profitand ca aveti bebe si ca acum trebuie sa mancati cat doi ca nu e adevarat ci doar trebuie sa papati sanatos adica legume, fructe, paine,paste putine si carnita alba.
Nu de alta da' pe mine era sa ma apuce depresia dupa prima sarcina cand am vazut ca vb aia "ca scap eu de kg dupa sarcina " (pe care o repetati voi acum ) nu se adeverea nicicum ba aveam tendinte sa ma ingras si mai mult ca alaptam asa ca de la un betisor de 55 kg cat aveam inainte de sarcina ajunsesem la 83 kg inainte de nastere de nu imi venea a crede.
Unde mai pui ca in oglinda eu ma vedeam tot slabanoaga desi aveam cu 28 kg in plus asa ca eu zic din experinta ca nu are rost sa va suparati dupa nastere cand intrati int-un magazin de haine si vanzatoarea va spune din prag ca nu are marimea voastra si se uita ca la elefanti.
Eu am slabit acum da' la un an dupa nastere si cu dieta stricta da' oricum corpul e modificat n-am cei face si nici chestia cu mersul la sport cu carciorul nu tine ca se uita lumea ca la urs.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai ce zuza sunt!am uitat sa imi schimb semnatura.avem 18 saptamani acum,ma apropii chiar de 19.am destula carnita de pui cred ca incerc sa fac si ciorbita de perisoare ca suna bine si niste chiftelute.
cu imbracatul mai astept o saptamana sa vedem cum imi fac timp de umblat.

gabrittza 17sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am vazut ca se discuta de kg (vad ca avem doua subiecte care revin onsesiv: kg si haleala).

Eu am o prietena care tot asa s-a ingrasat, dar a II-a zi dupa nastere a si inceput dieta (a avut 55 si la nastere avea 80); pana la 6 luni avea di nou 55 de kg; dar din carne fiarta, branza de vaci si ceaiuri n-a iesit. Nu merge faza cu "las' ca alaptez si trebuie sa mananc"; deci dak vrei sa slabesti incepi cura de cum vii de la spital (eu una, asa o sa fac)

In alta ordine de idei, Gata, Monica_Doc, vin si eu , dak am timp (luni, marti sau joi) sa ne vedem.
Da' cum sa las nr. de mobil? Imi da si mie parola cineva, please ? De intrat pe cont o sa intru de-acasa ca de la servici avem interdictie la anumite site-uri.

Roxana 23+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by veronicka

am mai avut anul trecut o sarcina oprita in evol pe la 9 sapt asa ca nu m-am grabit sa ma inscriu in odisee avand in vedere ca data recuta m-am inscris si aoi m-am retras

veronica 16+

Bine ai venit Veronica!
Sarcina usoara si sa auzim numai si numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Moamaaa, pai eu nu reusesc sa fac fata ritmului vostru zuzelor, nu imi permite serviciul sa stau pe net f mult timp si pana termin eu de citit si scris un mesaj voi ati mai umplut cateva pagini si iar nu ma baga nimeni in seama
Intru si eu in clubul piticelor, am 1.60 m, am luat deja 4 kg, acum am 57 kg, burtik se vede, pe bebelina inca nu o simt cum misca desi toata lumea imi spune ca ar trebui, avem deja 17 sapt si sunt cam suparici din cauza asta, o rog in fiecare seara sa-mi dea si mie un semn si nu vreaaa.
Zicea cineva de durerile in vagin si pe mine ma doare mai ales daca stau toata ziua cu fundul pe scaun la birou, sunt normale durerile astea?

Deiutz, Bea, Veronicka, Ottilia, Darene bun venit in clubul zuzelor si sarcini usoare in continuare

Felicitari Miky mamica, Raluca pentru baietei

Lumsta si eu iau Magne B6 si Biomarin, banuiesc ca suntem la acelasi medic nu?

Honey, Kossir si eu am acele vene varicoase pe picioare, mi-au aparut din senin f multe, am inceput sa fac niste picioare tare naspa, celulita a aparut....oare putem folosi creme pt celulita? Honey felicitari pentru bebelina

Adryana felicitari pentru casatorie, casa de piatra si numai bucurii si multa multa iubire

Miri mamica sexi

Gabrittza in fiecare dimineata cand merg la serviciu e jale cu imbracamintea , nu mai am ce sa-mi pun pe mine ca nu prea ma mai cuprinde nimic si nu prea imi vine sa-mi cumpar haine de graviduta de acum, nici nu prea imi place ce am vazut pana acum

pup toate zuzele
....mai aveam ceva de scris dar am uitat acum

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Alexia referitor la celulita, n-ai ce face acum. Dupa nastere, o poti eventual atenua cu mult sport, impachetari, etc. Dar acum, nu-i indicat folosirea cremei anticelulitice, din cauza de cofeina...care am inteles ca intra in compozitia ei.
Eu folosesc doar creme pentru vergeturi, de la Mustela, caci deja mi-au aparut pe burtica..zici ca m-a zgariat cineva...asa rosii sunt.
Imi pare bine ca am trecut peste perioada depresiva, referitor la kg-e si la felul cum arat. Important acum este ca bebe sa creasca normal, sa fie sanatos, sa ajungem la termen cu bine si sa avem o nastere usoara.
Pupici.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

quote:
Originally posted by docdecap

gugu, si eu la fel uit de sarcina, uneori dureaza vreo secunda-doua pana ma prind ca nu matele imi fac asa in burta...
dar are si zile cand trage, mama, cu sete, zici sa i-am facut ceva!!
Si imi mai aduc aminte dupa ce ma aplec, ma lasa sa ma indoi, dar cand ma indrept e super-nasol!! Pe buda nu mai pot sta si io ca ganditoru' de la hamangia, sa-mi vina idei marete!!

honey, de mancare mie mi-a casunat pe supa de vita (am pus din nou la fiert, acum in cratita normala..) dar asa as manca si niste ardei umpluti cu orez.. nu stiu daca sa ma apuc si de ei, parca nu-mi arde de stat in picioare in bucatarie (ca la astia e ceva de migalit..) Plus ca va trebui sa plec spre doctor. Poate dau comanda la mama!!
a, si ieri am ras o cutie de icre, scurt, si cu ceapa pe deasupra, am o maaare pasiune pentru ceapa si usturoi! merg bine cu orice, daca una nu, atunci ailalta sigur.

Pupici si pofta buna, sa aveti la ce!!

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

MMMMMMMMM... si eu sunt mare amatoare de ceapa si usturoi, la orice. Imi plac si icrele de mor insa au prea multe E-uri

GUGU 25+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Dar de icre pe care le faci acasa, cu mixerul ce zici? Le cumperi de la magazinele pescarie, in starea lor naturala si sunt bune rau. Nici nu au E-uri si sunt cu muuuuuult mai bune decat cele din comert. Eu sunt o mare amatoare de icre de acest fel...Mi-ati facut pofta zuzelor!

Deiutz
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Ginnette faza e ca nu poti sa te apuci de cura cum vii de la maternitate ca daca alaptezi nu ai voie sa tii cura de slabire ca pierzi laptele si e foarte important pentru copil sa il alaptezi macar 6 luni daca poti ca prin lapte ii transmiti anticorpi ptr. o gramada de boli si devine un copil rezistent nu unul bolnavicios care din 2 in 2 saptamani face cate o raceala ceva.
Si e mai usor si pentru tine ca nu te apuci de sterilizat biberoane, spalat, cautat tot felul de tetine ca bebe nu papa cu asa cu orice biba decat cu ce ii place lui si mai ales dupa nastere o sa te simti obosita, stresata si tot trebuie sa papi mai consistent ca sa ai putere sa te ocupi de bebe.
Nu prea e totul asa cum pare si cum il planificam noi,nasc, slabesc si ma intorc la sercivi etc.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput