Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
virgo spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
Papa bun mazarea cu pui!!!
poate fac si eu azi.
ieri am papat sarmale cu carnita de pui si azi nu stiu ce sa fac cu carnita de pui tocata care o mai am.imi dati si mie idei va rog?
gabrittza 17sapt+
Baga niste piftelute de pui , o nenorocire gastronomica .
veronicka spune:
daca va rog ma treceti si pe mine pe listuta de febr?datele le gasiti la paginile anterioare
veronica 16+
gabrittza spune:
virgo as face chiftelute dar e cam moale carnita....moale rau.ce sa pun sa o mai fac mai usor de modelat?
gabrittza 17sapt+
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Neata zuzelor, ma bucur ca sunteti bine,
miri frumoase poze si frumooooooooooooos copil
Gugule sa stii ca si eu ma cam chinui cu lama ca nici eu nu o vad
Asa ce sa mai zic si eu ma incadrez la urangutanita paroasa, mi-a crescut pe burtic si a zis sotul meu ca daca creste in ritmul astr nu imi face el codite de craciun.
Va intreb si eu ceva e normal sa te doara un pic butica infundat asa ca si cum ti-ar veni sau ca si cum ai avea crampe de caca (scuzati expresia) ca de ieri ma tot supara din cand in cand
Louiza 21s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
E-he-he!!! Mie daca imi continua sa creasca par pe corp in ritmul asta am stabilit cu sotul ca de Revelion mergem cu ursul la urat prin orash(eu fiind ursul) sa vezi ce de bani facem. In plus o sa-mi tina "blana" de cald.
GUGU 25+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
honey79 spune:
Vreau la mama!!! Vreau la mama!!! Vreau sa am si eu cine sa-mi faca poftele, in ale gatitului.Mancaruri de-astea de-ale noastre, romanesti..caci dupa astea duc dorul.
Gabrittza eu zic ca poti sa faci repede o ciorbita de perisoare, cu carnea tocata ramasa... daca ai destula.Daca nu, niste paste cu carne la cuptor.
Lala suna bine mancarica de mazare si, am si ingredientele pentru ea.Eventual bag si 1-2 cartofi ...si pap cu gogosari acri.Hmmm..saru'mana de idee.
Gugule hai sa ma fac eu de rusine un pic...asta, in contextul..epilat,crescut burtica,umflat mamica precum coca de cozonac la dospit.
Desi n-avem voie sa facem baie... de la doctor citire, totusi... imi mai umplu cada din cand in cand, verificand temperatura apei, sa nu fie mai mare de 37 gradeC.No, intr-una din seri, imi pregatesc baita, adaug si ceva bubbles... ca sa ma simt rasfatata, si-mi fac de lucru...adicatelea incep spalatul. Apare si sotul acasa de la munca.. norocul meu..veti vedea de ce. Toate bune si frumoase, sunt gata de iesit din cada cand, oppss... nu pot. Incerc din nou.. nope, nu merge. Dau sa ma intorc cu fundul in sus, adicatelea in genunchi.. nu se poate..cada prea ingusta!!! Deja intru in panica!! Am lacrimi in ochi...imi strig sotul!! Help!!!!!Apare sotul, nu-ntelege ce vreau, eu mai incerc inca o data sa ma ridic singura si sa ma scot cumva in ochii sotului..dar nu merge..tot alunec.Apuc mana lui Dan si.. hai frate, ridica-ma. Ti-ai gasit, alunec ca blegu. Intr-un tarziu..deja eram crizata, sotul abia se abtinea sa nu rada in hohote, eu tipam la el, ca nu care cumva sa indrazneasca sa rada de mine.. ca-l iau la bataie.
Am renuntat de tot la bai, desi le duc dorul, ma bag nuai la dus de-acum. Ma uit totusi ca.. si pe usa de la dus..cam intru intr-o parte.Acum. Ce m-oi face eu la 7-8-9luni????
Ca sa nu mai zic de epilat.
I-am zis lui Dan sa ia aminte si sa-i spuna bebelinei...ce sacrificii si prin ce-a trecut ma-sa...cand o avea in burtica. ZUZA!!!!
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%
16+
gabrittza spune:
mai burtica mea abia a inceput sa se vada si hainele mele nu ma mai incap.e prea devreme sa ma duc pe la magazinele pt gravide?nu stiu cu ce sa ma mai imbrac!
gabrittza 17sapt+
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by honey79
Vreau la mama!!! Vreau la mama!!! Vreau sa am si eu cine sa-mi faca poftele, in ale gatitului.Mancaruri de-astea de-ale noastre, romanesti..caci dupa astea duc dorul.
Gabrittza eu zic ca poti sa faci repede o ciorbita de perisoare, cu carnea tocata ramasa... daca ai destula.Daca nu, niste paste cu carne la cuptor.
Lala suna bine mancarica de mazare si, am si ingredientele pentru ea.Eventual bag si 1-2 cartofi ...si pap cu gogosari acri.Hmmm..saru'mana de idee.
Gugule hai sa ma fac eu de rusine un pic...asta, in contextul..epilat,crescut burtica,umflat mamica precum coca de cozonac la dospit.
Desi n-avem voie sa facem baie... de la doctor citire, totusi... imi mai umplu cada din cand in cand, verificand temperatura apei, sa nu fie mai mare de 37 gradeC.No, intr-una din seri, imi pregatesc baita, adaug si ceva bubbles... ca sa ma simt rasfatata, si-mi fac de lucru...adicatelea incep spalatul. Apare si sotul acasa de la munca.. norocul meu..veti vedea de ce. Toate bune si frumoase, sunt gata de iesit din cada cand, oppss... nu pot. Incerc din nou.. nope, nu merge. Dau sa ma intorc cu fundul in sus, adicatelea in genunchi.. nu se poate..cada prea ingusta!!! Deja intru in panica!! Am lacrimi in ochi...imi strig sotul!! Help!!!!!Apare sotul, nu-ntelege ce vreau, eu mai incerc inca o data sa ma ridic singura si sa ma scot cumva in ochii sotului..dar nu merge..tot alunec.Apuc mana lui Dan si.. hai frate, ridica-ma. Ti-ai gasit, alunec ca blegu. Intr-un tarziu..deja eram crizata, sotul abia se abtinea sa nu rada in hohote, eu tipam la el, ca nu care cumva sa indrazneasca sa rada de mine.. ca-l iau la bataie.
Am renuntat de tot la bai, desi le duc dorul, ma bag nuai la dus de-acum. Ma uit totusi ca.. si pe usa de la dus..cam intru intr-o parte.Acum. Ce m-oi face eu la 7-8-9luni????
Ca sa nu mai zic de epilat.
I-am zis lui Dan sa ia aminte si sa-i spuna bebelinei...ce sacrificii si prin ce-a trecut ma-sa...cand o avea in burtica. ZUZA!!!!
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%
16+
HONEY ai atins un punct dureros pt mine. Si eu sufar dupa o baitza dar, tinand cont de problemele pe care le-am avut tre sa-mi tin pofta in cui.. Totusi chiar daca fac dush, las sa se adune putina apa in cada si stau pe genunchi ca sa simt si eu ca ma balacesc.
GUGU 25+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
virgo spune:
quote:
virgo as face chiftelute dar e cam moale carnita....moale rau.ce sa pun sa o mai fac mai usor de modelat?
gabrittza 17sapt+
Baga un miez de paine sau putina faina , o sa se lege mai bine . Da sa nu te sperii daca ies prea moi , le pui in tigaie cu lingura sau ... cu scupul de inghetata !
docdecap spune:
quote:
mai burtica mea abia a inceput sa se vada si hainele mele nu ma mai incap.e prea devreme sa ma duc pe la magazinele pt gravide?nu stiu cu ce sa ma mai imbrac!
gabrittza 17sapt+
gabritza, io pot sa-ti spun ca am fost ieri
nu au adus inca marfa de toamna iarna, sau abia acum o aduc. niste blugi daca gasesti ar merge si pe mai incolo, dar altfel de pantaloni, mai grosi, cam peste o saptamana (mi-au zis mie)
unele magazine deja s-au miscat in sensul asta, altele inca nu. Dupa cum ti-o fi norocu'
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
doniro spune:
Buna ziua tuturor burticilor! Eu mai rar pe aici, dar cu un copil de 1 an si 2 luni......e de inteles, cred.
Azi avem si noi eco de trim II, ardem de nerabdare sa vedem ce ii aduce Doamne Doamne Dariei, fetita noastra. Noi speram ca baietel, dar important e sa fie sanatos. Revin cu vestea cea mare. Pupici!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE