Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
gabrittza spune:
Papa bun mazarea cu pui!!!
poate fac si eu azi.
ieri am papat sarmale cu carnita de pui si azi nu stiu ce sa fac cu carnita de pui tocata care o mai am.imi dati si mie idei va rog?
gabrittza 17sapt+
Adryana_4u spune:
vai,fetelor,o sa va ia degetelele foc de cat de repede scrieti,capitolele unul dupa altul...dar nu-i minic,asa trebuie,sa tinem ritmul,toate,si cele mai lenese asa ca mine...:)
in primul rand,vreau sa multumesc tuturor celor care m-au felicitat pentru casatorie,vreau sa va spun ca a iesit chiar foarte frumos,daca ma invatati si pe mine cum sa fac,v-as arata niste poze,ca tare imi este drag de ce a iesit...si apoi..o semi-luna de miere super de super,am vizitat o gramada de locuri din tara noastra cea minunata..avem chiar o tara frumoasa,fetelor,serios,pacat ca nu prea stim noi s-o apreciem...
am mai vazut ca s-a facut un nou club,pe inaltimi si greutatai,daca nu s-a inchis inca lista,bagati-ma si pe mine p-acolo: am 1,64m si 56kg(la ultiima cantarire)...in rest,sunt programata pe 21 la eco,a reusit si medicul meu sa se intoarca din concediu,si ma duc sa vad daca avem noroc sa aflam ce culoare va avea si caruciorul nostru..
pupicei la clopotei
Adriana S.
docdecap spune:
gugu, si eu la fel uit de sarcina, uneori dureaza vreo secunda-doua pana ma prind ca nu matele imi fac asa in burta...
dar are si zile cand trage, mama, cu sete, zici sa i-am facut ceva!!
Si imi mai aduc aminte dupa ce ma aplec, ma lasa sa ma indoi, dar cand ma indrept e super-nasol!! Pe buda nu mai pot sta si io ca ganditoru' de la hamangia, sa-mi vina idei marete!!
honey, de mancare mie mi-a casunat pe supa de vita (am pus din nou la fiert, acum in cratita normala..) dar asa as manca si niste ardei umpluti cu orez.. nu stiu daca sa ma apuc si de ei, parca nu-mi arde de stat in picioare in bucatarie (ca la astia e ceva de migalit..) Plus ca va trebui sa plec spre doctor. Poate dau comanda la mama!!
a, si ieri am ras o cutie de icre, scurt, si cu ceapa pe deasupra, am o maaare pasiune pentru ceapa si usturoi! merg bine cu orice, daca una nu, atunci ailalta sigur.
Pupici si pofta buna, sa aveti la ce!!
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
kossir spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Gatta, imi pare tare rau pentru tine, curaj si cea mai buna solutie e desigur medicul.
Deiutz, Veronika, bine ati venit, sa aveti aprte de sarcini usoare, nasteri pe masura si bb sanatosi.
Miri super poze, super mamica, super baietel, pacat ca nu e fetita la mine in burtik, ca ti-l furam pe ala micu.
Gabrittza felicitari pentru TT, stiu ce usurare simti acum, sa dea DD sa fie totul bine si de aici inainte. Asteptam cu nerabdare pozele de la cununie. Si o perioada de miere de neuitat iti doresc. Cred ca Herculane e o statiune super pentru perioada in care esti tu acum (tu voiai la Herculane, nu?).
Gugu, cica s-a inchis lista , si pe mine m-au uitat.
Fetelor aici la mine e nor, da tot cald este, adica acceptabil, maine incepe ramadanul aici si e vanzoleala mare. Si pentru mine este ca-si schimba fiul meu programul de scoala, trebuie sa-i cumpar un termos in care sa-i pun mancare pentru ca va manca pranzula la scoala. Partea buna este ca merg doar de doua ori la scoala, il duc si-l iau, nu ami merg de 4 ori ca inainte.
Ieri am avut si eu o contractie,asa cred, am carat ceva, dar sper sa nu fi fost ceva grav. Nu s-a repetat.
Va pupik pe toatele si va doresc o zi buna.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,
zeririlouiza spune:
Neata zuzelor, ma bucur ca sunteti bine,
miri frumoase poze si frumooooooooooooos copil
Gugule sa stii ca si eu ma cam chinui cu lama ca nici eu nu o vad
Asa ce sa mai zic si eu ma incadrez la urangutanita paroasa, mi-a crescut pe burtic si a zis sotul meu ca daca creste in ritmul astr nu imi face el codite de craciun.
Va intreb si eu ceva e normal sa te doara un pic butica infundat asa ca si cum ti-ar veni sau ca si cum ai avea crampe de caca (scuzati expresia) ca de ieri ma tot supara din cand in cand
Louiza 21s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
ginnette spune:
Neata fetelor,
Mai intai, bun venit fetelor noi! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Apoi, super suna "clopotzei" !
Gabi, dak ti-a ramas carne tocata fa lasagna.
Fecem ce facem si ne intoarcem la haleala!
Clubul baschetbalistlor este deschis - Monica_Mat "update-eaza" lista!.
O zi buna si aveti grija de voi!
Roxana 23+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
veronicka spune:
burticilor mutumesc pentru primire!
GINAnoi ne-am mai intalnit si la mamici de mai-iunie 2006 din cate imi amintesc si tu ai avut aceeasi problema dar ai abordat-o cu mult mai multa seninatate decat mine.ma bucur ca suntem din nou la acelasi subiect
si eu am avut mai demult furunculi la subbrat 3 deodata si mi-ai facut incizie . afost dureros dar dupa aceea nu m-a mai durut numai putin
si eu as cam vrea sa ma epilez cu ceara dar nu vreau sa risc nimic, asa ca "Padurea Letea"este acum la noi in casasi apoi oricum contactele nostre intime sunt exrem de rare din cauza ca mi-e frica sa nu se intample ceva cu bebele caci tot am dureri de burta care iradiaza in vagin, plus ca de o luna de zile am o tuse tampita care doar acum da semne ca ar vrea sa cedeze , asa ca l-am scuturat destul de multe pe bebelas
va pup
veronica 16+
gabrittza spune:
da kossir eu vrioam sa merg la herculane.nu am alta inspiratie de plecare si din tara nu pot iesi ca nu am schimbat buletinul dupa casatorie
gabrittza 17sapt+
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by docdecap
gugu, si eu la fel uit de sarcina, uneori dureaza vreo secunda-doua pana ma prind ca nu matele imi fac asa in burta...
dar are si zile cand trage, mama, cu sete, zici sa i-am facut ceva!!
Si imi mai aduc aminte dupa ce ma aplec, ma lasa sa ma indoi, dar cand ma indrept e super-nasol!! Pe buda nu mai pot sta si io ca ganditoru' de la hamangia, sa-mi vina idei marete!!
honey, de mancare mie mi-a casunat pe supa de vita (am pus din nou la fiert, acum in cratita normala..) dar asa as manca si niste ardei umpluti cu orez.. nu stiu daca sa ma apuc si de ei, parca nu-mi arde de stat in picioare in bucatarie (ca la astia e ceva de migalit..) Plus ca va trebui sa plec spre doctor. Poate dau comanda la mama!!
a, si ieri am ras o cutie de icre, scurt, si cu ceapa pe deasupra, am o maaare pasiune pentru ceapa si usturoi! merg bine cu orice, daca una nu, atunci ailalta sigur.
Pupici si pofta buna, sa aveti la ce!!
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru
MMMMMMMMM... si eu sunt mare amatoare de ceapa si usturoi, la orice. Imi plac si icrele de mor insa au prea multe E-uri
GUGU 25+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
docdecap spune:
fetelor, apropo de curatenie generala (defrisare la budunica, ca sa zic asa), la mine se practica foarfeca, tuns 2 si sa-i fie de bine la d-na doctor, ca o fi vazut ea de toate la viata ei. asa ma mai descurc si singura. in rest sper ca e tot acolo, ca arata la fel, barbatu' n-a comentat nimic, deci nu e cazul inca de oglinda...
Monica 23+
Life's a beach
pisoi in lucru