Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Clubul celor inaltute:

Louiza - 1.64m
Monica-Mat - 1.64m
Creata - 1.70m
Ginette - 1.70m
Monica-Doc - 1.70
Irinouka - 1.70m

Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca

Mai e loc si pt mine? Tot 170.

GUGU 25+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Buna dimineata fetelor! Pupici pe burtici si o zi minunata!

VERONICKA bun venit! Sa ai o sarcina usoara si fara stres(ca asta aparae la cele care au pierdut o sarcina inainte.....asa e la mine). Eu am pierdut o sarcina in saptamana a 5-a, si tare greu ma descurc cu stresul. Poate primesc vreun shlap...hi hi hi!

Deci sa nu ma epilez cu ceara!...grav....voiam sa fac o curatenie pe acolo.

LUMI 22+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lumsta

surioarelor dar cat ati scris?....ma dor ochii de cat am citit....si n-am citit tot.

ce super e perioada asta cand afla gravidutzele ce au in burtici!!!!!!!
se simte ca toata lumea de pe aici radiaza de fericire.....!

fetele! voi ce stiti de epilarea cu ceara?.....avem voie?(inghinal, picioare)....

mai ia cineva MAGNE B6 si BIOMARIN PLUS?

LUMI 22+

LUMI contractistelor le este interzia epilarea cu ceara! Am intrebat eu dr si a spus ca nici nu se poate discuta despre asa ceva deoarece epilatul provoaca contractii nasoale.

GUGU 25+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

REVENIND LA INALIMI EU CU 1.65 UNDE MA INCADREZ?

gabrittza 17sapt+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:

Gatta mai bine lasi pe cineva sa te stoarca.. in primul rand ca ar avea vizibilitate mai mare si ar putea sa o faca mai bine... Daca reapare inseamna ca nu ai stors bine.

Anca D.

20+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Anca , imi dau lacrimile numai cand ma gandesc ca buba trebuie stoarsa...s-a facut cat un bob de strugure si doare de innebunesc Ce mai , maine cred ca nu mai scap si trebuie sa merg la doctor sa-mi faca ceva...A-propos , si-a operat careva furuncule , aveti idee daca se face anestezie ? Mi-e frica de mor , la naiba cu bubele , s-a adunat toate pe mine taman acu'...abia scapasem de herpesul de la gura .

23+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Gatta am suferit si eu de buba draq pe la vre-o 16 ani. O asistenta mi-a recomandat sa tot curat locul cu apa oxigenata si am scapat destul de repede. Incearca sa intrebi la farmacie. Imi pare rau ca te doare.

GUGU 25+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Gabrittza , te incadrezi la caluti , ca si mine .

Miri , esti adevarata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, Zuzici.
Veronica bine ai venit printre noi. Sarcina usoara iti doresc,la termen si un bebe sanatos si frumos.Te-asteptam cu cat mai multe mesaje printre noi.
Miri nebunatica mica... asa-mi placi,esti o mamica sexi si frumoasa. Iar Bruno, un baiat pe cinste.

Mi-am adaugat si eu caruciorul roz la semnatura si, cu voia Domnului sper sa ramana asa pana la capat.Doar procentul sa se schimbe, din 70 in 100%.
Fetele, dati-mi si mie ceva idei...ce mai gatiti voi?? Eu habar n-am ce sa mai pap. Aseara mi-am facut orez cu lapte si scortisoara...asta a fost cina mea.

Va pupic dulcic si va doresc o zi frumoasa.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%
16+

Mergi la inceput

Fetelor eu cred ca am intrat in perioada "roz" a sarcinii, din pdv fizic, ma refer. Ma simt super, nu tu discomfort, nu tu dureri de ceva, nu senzatie de greutate intre picioare. Daca port prin casa haine largi efectiv uit ca am burtica, noroc ca-mi trage Gugu mic cate una mai tare ca sa-mi aduca aminte ca sunt la oferta 2in1.

GUGU 25+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu am facut azi mancarica de mazare cu pui. Daca ma loveste vrednicia poate fac si o placinta cu mere .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Apropos de epilat. Sambata ma trezesc si dau fugutza la baie sa fac un dush ca aveam programare la gine. Pun mana pe bic ca sa fac ordine prin zona inghinala si constat cu stupoare ca... nu reusesc sa o mai vad pe "Doamna Mitza". Si sa vezi acrobatii si inchirceli de corp prin baie, insa fara rezultat. Pana la urma am dat si eu cu lama ca chioru'(scuzati cacofonia). Nici nu vreau sa ma gandesc cu ce "freza" stramba m-am cocotzat pe masa ginecologului.

GUGU 25+ Alex

Mergi la inceput