Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

neata fetelor.
ma invatati si pe mine sa pun pozele de la cununie?
pe urma o sa spuneti ca nu vreau sa vi le arat!
am primit si rezultatul de la TT si este ok.
abia astept sa plec in concediu,respectiv luna de miere dar va intreb si eu:pot sa ma duc la baile herculane?!

gabrittza 17sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata si de la mine!!

Veronicka, bine ai venit!! sarcina usoara, si de acum trebuie sa te pui serios pe citit!!

Miri, trashy sexy M..F.., ptiu sa nu-ti fie de deochi!!

Gatta, pe problema ta scrie medic chirurg, maica-mea a avut o balarie ca asta, face anestezie, ca aia nu prea taie cu dureri, sper sa se rezolve repede. Cred ca pt. gratuitate iti trebuie trimitere de le MF (alt MF, medic de familie ), altfel la o policlinica cu plata la chirurgie te rezolva ei. E de vazut ce anestezie locala pot face, sa nu fie interzis in sarcina. Tinem pumnii, pupam fata!!

In alta ordine de idei io vin iarasi pentru cursuri la Bucuresti luni-miercuri, o sa le sustin pe la Pta Victoriei si o sa stau pe la Lizeanu. daca are vreuna chef de povesti in vreo dupa-amiaza sau vreo nevoie din Cta, bagati, am nr. de telefon dat pe mailul comun pe yahoo (aviz gatta daca vrei grey's )
O sa tin curs de stress management, desi acum asa bine mi-ar prinde mie unul!! aseara am incercat sa-mi fac o supa de vita, am pus la fiert la oala de presiune si a inceput aia sa faca pe nebuna, mi-am stropit toata bucataria, era sa ma oparesc si pe mine si pe una dintre fete, atat de putin a lipsit sa dau cu ea de toti peretii!! husbandu' era la bere vizavi cu un prieten, ramasese ca nu sta mult si vine sa ma ajute sa facem supa (e specialitatea lui), cand la 22.30 inca era la bere (care de fapt era vin) si nu stia cat mai sta am hotarat ca pentru binele neuronului meu si a celorlalti oameni din jur mai bine ma duc si ma culc, ceea ce am si facut, si de pe la 6.30 dimineata bantui de nebuna prin casa...

dar e bine ca n-am explodat si eu ca oala nebuna, mai am ceva tehnici de stres management, macar acolo, un pic pe fund...

V-am pupit, azi merg la gineco, sa vedem ce mai face colu', uteru' si tsatele.

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gatta, eu am operat un furuncul la picior si nu mi-a facut anestezie pe motiv ca nu prinde. In liceu eram la Sanitarii Priceputi si am asistat la tot soiul de interventii la urgenta printre care si furuncule in diferite zone. Nu faceau anestezie. Probabil acum or face, dar intotdeauna motivau ca nu prinde fiind puroi masiv. De la experienta personala cu furunculul am mai avut de 2 ori...unul tot la picior pe care l-a "operat" sotul (adik stors dimineata si seara vreo saptamana) - nu recomand pt ca si asa e f. dureros; unul pe fund (luat de la o piscina) pe care l-am rezolvat cu varza si un pic de antibiotic (ampicilina parca) aplicat local...a trecut greu, dar am scapat de operatie.
Cred ca desi durerea e suficient de mare la operatie asta e cea mai rapida cale de a scapa de belea.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

am avut si eu furuncul si l-am operat cu anestezie si dupa ce a trecut efectul m-a durut mai rau decat dc as fi facut fara anestezie.dar si sa il lasi asa trece mai greu si este dureros.

gabrittza 17sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Gya - frumoase pozele tale.
A trecut un coleg de servici pe langa mine cand ma uitam la poza ta.
Ma intreaba el "Friend of yours?"
Am zis: "yep"
El: "can I meet her?"
Eu "She's married buddy!!!"
el:"Damn, all the good ones are taken, isn't it?"

M-am distrat de minune.
Frumoasa burtica...

Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca

Neatza, aseara imi cazuse net-ul. N-am mai apucat sa vad mesajele voastre. Oricum m-am distrat de dimineata mai alesc cu al tau Monica....
Merci mult zuzicilor pt aprecieri.

Gya 18+

http://bd.lilypie.com/JnFup3.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/car038py_.png

http://community.webshots.com/user/sweetgya?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa gagici...
incep dimineata cu o drama:200 de g in plus pe cantar. sunt acolo de 3 zile, nu pleaca, deci nu e fluctuatie de retinere de apa...am pus...speram sa ma insel... daiaca, tragedia greaca pe capul meu. deci, de-acu sa va tineti cu impresii si obsesii, ca-i randul meu:))

pe de alta parte, mersi de aprecieri, ieri eram faina; stiu, trashy da faina. inca nu-mi revin ca mi-am tras ciorapi plasa:)) care de fapt erau pt alta rochitsa da' asa a zis sotul ca "ma vrea":) orishicum foarte indraznet din partea mea:))

docdecap, imi aduci aminte de zilele mele bune. ador toamna si vanzoleaea profesionala. cred ca in adancul sufletului o sa raman pe veci profa, de-a pururi, amin:) de aia mor acu ca nu-mi gasesc o scoala sa fac pe elevul constiincios cum fac de doi ani incoace. luni am o intrevedere, ma duc astia la teste psihotehnice, o tortura pt mine pe care o consider deloc relevanta si care ma face sa ma simt atat de idioata cum nu sunt doua persoane pe lumea asta... sa vii cu vesti bune de la jinjicolog desprea alea alea si despre bebemik.

lala,gabritza, pui pozele pe un site, de exemplu webshots, si pe urma copiezi adresa albumului la semnatura din profilul utilizatorului sau pur si simplu in mesaj.

la noi miroase a craciun... poate pentru ca ieri a fost anul nou la evrei?

pusi pusi

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

moooooooooooooooooama, mai fetelor! Lipsesc cateva zile si vad ca am de recuperat doua capitole jumate.
Neatza la toata lumea!

GUGU 23+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Dupa cum vedeti am scimbat "look"-ul semnaturii. Mi-am facut curaj sa las doar caruciorul albastru in speranta ca nu voi mai avea surprize pe viitor si sa nu se piarda putza..

GUGU 25+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare. Cum pot face si eu rost de serialele celebre despre care s-a tot vb. pe aici? Eu nu ma prea pricep in d'ale internetului. Tare as vrea sa intru si eu in posesia lor ca ma dispera sa astept de la o saptamana la alta ca sa mai vad un episod pe tv, mai ales ca se difuzeaza la ore tarzii si rareori reusesc sa nu adorm pana la final. Imi da si mie careva un sfat?

GUGU 25+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Gatta - stiu exact la ce te referi, am avut si eu acum 2 ani. Nu e furuncul. Este un cos mai mare si extrem de dureros, mai ales la atingere, fie ea si fina. Acum vreo 8 ani am avut unul sub brat si unul langa noada. Este datorita unui fir de par sau doua din aceeasi radacina care nu penetreaza pielea si se incolacesc inauntru si fac puroi. Singura metoda este sa ti se faca o mica incizie, locala. Cand am avut sub brat, nu a fost nevoie de anestezie, ca pielea e destul de batucita, sa zic asa. Si m-a durut, dar nu cine stie ce. La noada, a fost calvar. Timp de 2 saptamani a trebuit sa ma duc zilnic la spital, faceam cam o ora cu mijloacele de transport in comun (pentru ca nu puteam sa conduc, ca nu puteam sta in fund), ca sa imi curete rana si sa se asigure ca se inchide de jos in sus. Dar a fost foarte adanca, pentru ca, fiind pe langa osul noadei, nu a iesit la suprafata decat foarte tarziu.

Revenind la problema inghinala. Am fost la o clinica particulara, la un doctor dermatolog. Mi-a facut anestezie pe laterale, aproape de picioare si apoi a taiat. Oricum, inainte sa ma duc la el nu mai puteam purta chilot - nici macar tanga. Ma ustura de ma seca la inima. Dupa ce am fost la el si s-a terminat efectul anesteziei, urlam de usturime fara sa ma ating de nimic. Dar a durat cam o seara toata povestea asta dureroasa rau. Apoi a fost doar o durere normala. Problema e urmatoarea: daca nu te duci, puroiul avanseaza in interior si e mult m ai grav. Cu storsul nu merge, pentru ca nu vei putea curata foarte bine locul, oricat de multe stoarceri ai face. Si mai mult te agiti si te doare pe parcurs. Daca te duci la doctor, te doare o singura data. Oricum, nu e de glumit si trebuie sa rezolvi cat mai repede. Nu stiu cum o sa faci cu anestezia... trebuie sa intrebi! Anyway, succes! Been there, done that!

Mergi la inceput