Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

si mie mi ati facut pofta si sunt la munca.le disper pe colege ca se apropie pauza de masa...

gabrittza 18sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

si mie mi ati facut pofta si sunt la munca.le disper pe colege ca se apropie pauza de masa...

gabrittza 18sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Emilia,

Sunt de acord ca trebui sa-l alaptezi (dak ai lapte si nu este ereditara lipsa lui), dar chestia cu trebuie sa mananci ca sa ai lapte pt copil mi se pare o alta scuza ca sa mananci; si in plus, dieta nu inseamna lipsa de mancare ci eliminarea mancarurilor care ingrasa (si a celorlalte alimente).

Si am destule exemple de fete care au tinut si dieta si au si alaptat si bebelusii s-au dezvoltat normal (adik au luat in greutatea si n-au devenit bolnaviciosi). nu inseaman ca e regula, dar merita incercat.

Chestia cu firea bolnavicioasa, eu am alt princiu: cum vrea D-zeu sa fie; poti sa-i dai tu orice, dak este "construit" sa fie bolnavicios, ma cam indoiesc ca ai vre-o scapare.

Oricum, eu n-am spus ca imediat cum vii de la spital ai si slabit, dar cu vointa poti sa realizezi ce-ti pui in cap.

Roxana 23+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Eu am facut azi mancarica de mazare cu pui. Daca ma loveste vrednicia poate fac si o placinta cu mere .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Ha ha ... buna idee ca eu nu mai aveam nici una. asta face Matzu deseara... !

Apropos de mancaruri. Voi v-ati schimbat cumva gustul? Eu trebuie sa fiu foarte atenta cu sarea. Niciodata nu am pus foarte multa sare in mancare, dar de cand cu bebelina am ratat vreo 3 oale de mancare din cauza ca am pus prea multa sare. Asa ca de acum controlez de trei ori.

Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Eu tocmai mi-am pus la fiert paste. O sa le fac cu sos de rosii.
Si... imi fac si-o salata cu rosii, castravete si ardei gras.
Pe seara bag un ceai sau o ciocolata calda, cu painica uscata,unt si dulceata de zmeura.
Ma bag la Tv acum... imi pun Nip/Tuck.
Pupicei zuzici.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%
16+

Mergi la inceput

Gugule, nici eu nu mai vad nimic... iar oglinda se abureste daca incerc sa o folosesc... si parca nu as vrea inca sa chem pe domnu' sotz sa faca el defrisarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Emilia,

Sunt de acord ca trebui sa-l alaptezi (dak ai lapte si nu este ereditara lipsa lui), dar chestia cu trebuie sa mananci ca sa ai lapte pt copil mi se pare o alta scuza ca sa mananci; si in plus, dieta nu inseamna lipsa de mancare ci eliminarea mancarurilor care ingrasa (si a celorlalte alimente).

Si am destule exemple de fete care au tinut si dieta si au si alaptat si bebelusii s-au dezvoltat normal (adik au luat in greutatea si n-au devenit bolnaviciosi). nu inseaman ca e regula, dar merita incercat.

Chestia cu firea bolnavicioasa, eu am alt princiu: cum vrea D-zeu sa fie; poti sa-i dai tu orice, dak este "construit" sa fie bolnavicios, ma cam indoiesc ca ai vre-o scapare.

Oricum, eu n-am spus ca imediat cum vii de la spital ai si slabit, dar cu vointa poti sa realizezi ce-ti pui in cap.

Roxana 23+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Si eu sunt de aceiasi parere
La prima sarcina am pus 27 de kg , am "lasat" in spital 10 iar restul de 17 s-au topit in transe : 10 fara dieta intr-o luna si 7 cu dieta de pui fiert, branza, peste, oua fierte, fructe si legume pana in 6 luni.
La aniversarea de 1 an nu se cunostea ca am fost vreodata gravida, intram si purtam cu succes hainele din liceu .
Oricum o mare parte a pediatrilor recomanda regim de carne fiarta, legume si fructe in compot pentru o alaptare fara colici asa incat majoritatea slabesc mai usor atunci cand alapteaza .

Acum am in target sa nu depasesc 15 kg in aceasta sarcina deoarece nu mai am 24 de ani iar la venirea din spital si meniul meu se va baza pe pui fiert, branza si cascaval slab, fructe permise si legume, peste . Fara dulciuri, fainoase, paine , prajeli etc .

Fiecare stie cam ce isi doreste si daca noi nu ne simtim bine cu deciziile noastre atunci tot noi intram in depresii si toata lumea are de suferit.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor. Tin sa va anunt ca am ajuns la 75 de kg, la 170 am inceput sarcina de la 73, la inceput am slabit dar acum se pare ca recuperez si asta cu viteza. Asta este, nu am ce face, imi este foame , iar daca nu maninc imediat ce mi se face foame mi-e rau. Nu pot renunta la ciorbele cu smintina, sint ardeleanca si nu pot minca ciorba cu bors, neam ,eventual una la citeva luni, dar nu mai mult.Cred ca am trecut de perioada cu rau si sila de mincare, sper sa nu vb intr-un ceas rau si sa ma apuce iar.
Mi-am cumparat o pereche de blugi, elstici se intind destul de mult , super la croiala , cu elastic la burtica, un treining la fel cu elastic la burtik si o bluzita , sa am si eu cu ce ma imbraca, ca deja nu prea ma mai incapea mai nimic, iar pantalonii nu-i mai puteam incheia ... am o burtica din ce in ce mai mare.
Dar epilatul cu ceara de unica folosinta merge sau nici asa nu se poate, mi-e tare greu cu lama, nu mai zic ca ptr a o dichisii pe dinsa , am nevoie de oglinda ca nu o mai vad, plus ca dureaza mult, eu sint mai paroasa , iar de cind cu sarcina si mai tare, sotul la fel , nu stiu cum vor iesii bebeii.., dar cred ca tare parosi.

Meda16+

Mergi la inceput

Exista undeva un grafic cu cate kg ar trebui/ar fi normal sa luam in timpul sarcinii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

Exista undeva un grafic cu cate kg ar trebui/ar fi normal sa luam in timpul sarcinii??

Uite aici :
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput