Mamici de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Si eu tot la "In pantec" mam uitat, e interesant, desi nu inteleg chiar totul, in engleza as intelege mult mai bine.
Cu rugaciunea sunt si eu de acord.
Dar cine pune rugaciunea sa modifice putin si la mine:
DN 10.07.1981
UM 30.07.2007
DPN 04.05.2008

mersi

Geta 6+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

mie sincer, mie putin frica de nastere. Vreau sa nasc natural, si pana acum insistam ca sotul meu, Cristi, sa asiste la nastere si sa filmeze, dar cand am vazut nasterea din In pantec, incep sa ma razgandesc si nu stiu daca are rost sa vada toate alea mai ales ca e destul de ciudat si pentru mine sa vad, dar pentru el...nu stiu, voi ce parere aveti ? eu mam mai uitat si la alte filmulete sa vad cum e, cezariana nu stiu daca as accepta sa mi se faca, cred ca numai dc ar fi in pericol bebelusul, altfel nu. Dar sa te dilati pana la 10 cm, e foarte mult, si cum se vede cum iese bebe, si apoi plin de sange, si nu stiu ce tot i fac acolo doctorii, si il manevreaza pe bebe ca si cum ar fi ceva obiect, nu un bebelus foarte fragil.. voi ce parere aveti despre toate astea, sau doar eu sunt mai ciudata ?

Geta 6+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, va pup pe toate, o dupa amiaza super va doresc, am plecat spre casa.

Getutza, nu stiu ce sa spun, sincer, nu prea m-am gandit pana acum la nastere, as vrea sa traiesc fiecare etapa a sarcinii deocamdata.

Alina 5+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

getutza eu sincer nu ii inteleg deloc pe barbatii care asista la nastere! mi se pare o treaba mult prea intima si cred ca le dispare orice chef dupa ce vad ce se intampla prin locul ala micut si care a fost pt ei ceva "micut" si plin de placere!dupa mine asta e "moartea pasiunii"! eu nu l-as lasa nici in ruptul capului sa asiste la nastere si mai ales sa mai si filmeze!
si apoi, nici el nu vrea sub nicio forma! aaaa, a deschis din greseala un filmulet cu nasterea naturala si i sa sculat parul pe el, saracul, a fost socat toata ziua, abia l-am calmat, i-am zis ca nu e draga chiar asa, ca aia era regizata, ca se dau calmante, si se departeaza oasele bazinului, si bb iese singur, si nu te taie si nu te coase,,, eeeeeeee!chiar nu as vrea ca el sa stie toate astea!
oricum dupa nastere va exista o per de refacere fara relatii sexuale, si nu va stii el ca eu am fost taiata si cusuta si toate astea!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Eu am sa nasc prin cezariana. Am sa-l rog pe nenea doctorul sa nu-mi faca anestezie totala, pentru ca vreau sa vad minunea in direct, cum tipa, cum se zbate...Ooo...de-abia astept!!!
Am doua rugaminti la voi:
1. cand mai umblati la listuta, ma "bagati" si pe mine?
DN:13.01.1971
UM: 26.07.2007
DNP: 01.05.2008
Spitalul Universitar Bucuresti, dr. Peteu Cristian

2. as vrea sa nu ma uitati si pe mine cu acea carte ("Mama si copilul" de Elizabeth Fenwick).

Va multumesc si o seara buna!

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

alish, pa pa! o seara placuta!

Alina 8+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna seara fetili,

Ma numesc Simona si sunt deja mamica a unei fetite din 22 Septembrie 2005, sunt colega cu Deeapui la Piticodromul de septe-oct 2005.
Duminica am aflat ca sunt din nou insarcinata.
Ma primiti si pe mine in vostru??
DN. 04.08.1980, UM 09.08.2007, DPN 16.05.2008
Dupa calcule am doar 3 saptamini, iar testele de sarcina se inrosesc imediat
chiar daca stiu deja princ e o sa trec, as vrea sa re- traiesc toate etapele unei sarcine.
Va doresc sarcina usoara si bb-ei sanatosi.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna burtici!!!

Eu ma simt mai bine azi, fara prea mari greturi...asa ca...sunt ok. Dureri de burtica aproape deloc dar am niste dureri de sani...de nu ma pot atinge deloc. Offf...cine zicea ca daca te dor sanii faci fata??? La prima sarcina nu mai retin dar...nu cred ca m-au durut asa rau iarpofta de dulciuri am avut doar in ultimele 2 lunu si mai ales de cioco de care inainte nici nu ma tenta...asa ca...am sperante la o fetita???

Va poop si mai vb diseara

Cat despre nastere...daca o sa am timp vreodata...va povestesc cum a decurs prima mea nastere...dar nu acum...

Diana 6+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

adidana activeaza-ti pm ca sa iti pot trimite parola de la mailul comun unde este postata cartea!

simona bine ai venit si sarcina usoara! sa iti traiasca fetita si sa te ajute DD sa ii aduci un fratior!la datele tale ai putea sa adaugi si dr la care mergi!

dordia ma bucur ca te simti mai bine si abia astept sa ne povestesti nasterea!

Alina 8+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Bine ai venit Simona si sarcina frumoasa iti doresc!

Getutza, iti faci prea multe probleme, eu ma gandesc ca asa cum au nascut atatea femei voi naste si eu, nasterea a facut parte din viata de cand lumea si pamantul! Majoritatea femeilor au nascut cel putin o data, toate animalele nasc si ele, eu zic ca-i un proces ce vine de la sine. Corpul tau va sti ce are de facut, nu te ingrijora. Instinctul tau de mama te va conduce in directia buna, fii sigura de asta. Daca te uiti la "In pantec" iti dai seama ca organismul nostru nici nu are nevoie de asistenta noastra, are inteligenta lui proprie, care de altfel ne tine in viata zi de zi...ti-ai pus vreodata problema ca respiri? sau ca digeri mancarea? si totusi o faci de cand te stii. Iar despre manuirea bebelusilor, trebuie sa avem incredere in oamenii de langa noi ca sa nu o luam razna cu grijile si paranoia, nu te poti feri chiar de tot si nu poti controla everything.

Referitor la tatic, mi-ar place sa fie cu mine in sala de nasteri, dar nu cred ca-l voi suporta...cred ca ma va scoate din sarite cu atata grija, cred ca va fi mai agitat decat mine si-mi va transmite si mie toata nelinistea lui. El, de altfel, a inceput de pe acum sa fie nelinistit , asa ca va inchipuiti. Se pierde in situatii de-astea si nu cred ca-mi va face bine sa-l am prin preajma, dar in rest, in 10 ani de casnicie, cred ca a vazut ce era de vazut deja.

Catalina 5+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput