Mamici de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

si eu sunt de acord cu rugaciunea, orice rugaciune ar fi..
Adidana, faci tratament cu ovule in primul trimestru de sarcina? Stiam ca nu e voie. Eu cu David am avut o secretie pe care am tratat-o abia in ultimul trimestru...
Ce tratament ai?
Deeapui vitamina C ai voie...nu stiu echinaceea daca poti sa nu iei prea multe ar fi bine, ceaiuri calde si poate daca avanseaza starea de raceala, un paracetamol....

David (10 nov 2004) si
Simona 6+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

mai sunteti de pomina, cat m-am uitat eu la "in pantec" v-ati facut de cap aici si mai mai sa nu va mai gasesc, nicio invitatie la cap. nou, nimic,of,of! foarte buna ideea cu rugaciunea!

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Ovulele se numesc Macmiror. In prospect scrie ca femeile gravide urmeaza tratamentul numai sub stricta supraveghere a doctorului. Si asta fac. E drept ca am ceva nelinisti, dar sunt convisa ca nenea doctorul stie ce face. Dupa cele 12 zile, imi programez un alt control si apoi mai vedem.

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

La ce te-ai uitat Alina?

Fetelor ... cind se ia o decizie in legatura cu Rugaciunea imi spuneti si adaug.

Sanatate fetelor, aveti grija cu racelile. Protejati-va mai mult.
Vai ... vad numai alimente care-mi plac in lista aceea de inceput, nu stiu daca-mi rmin prea multe pe care sa le mai pap.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RSilvia spune:

Ina, am activat PM acum; mii de scuze, credeam ca e activat...

Silvia 4+ si Andrei (22.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

ina, dana a fost tare draguta cu noi( ca de obicei bineintelesdana)si ne-a pus pe prima pagina jos la link-uri unul cu documentarul "in pantec" si l-am vazut, super! vedeti ca este in 11 parti a cate 8-10 minute!

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Simonacip, si pe mine m-a lovit o raceala cu dureri de gat f puternice de vreo saptamana si ceva. Eu am luat un sirop indian pentru tuse (coughend syrup) din plante. Sincer, nu stiu daca se recomanda in sarcina, dar fiind din plante, m-am gandit ca nu poate face rau luat in cantitati moderate. Un alt sirop pt gat ar fi Stodal, despre care stiu sigur ca e permis in sarcina, dar mie nu mi se pare prea eficient.
Despre pastile, eu stiu de la medicul care mi-a supravegheat prima sarcina ca, pana in saptamana 28 se poate lua Nurofen, iar dupa saptamana 28 se pot lua algocalmin si paracetamol, in cantitati moderate, bineinteles. De altfel, in prospectul de la Nurofen scrie ca e interzis in al treilea trimestru de sarcina.
Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Si eu m-am uitat la doua filmulete din "in pantec", dar din pacate nu stiu ce-i cu sunetul de la calculatorul de la job ca nu-l mai aud. Asa ca abia astept sa ajung acasa sa le vad, mai ales ca din imagini pareau super, super interesante.

Ina, daca vrei, vad ca fetele vor Rugaciunea, asa ca zic eu ca o poti adauga. Daca vor fi proteste o scoatem si gata. Mersi

Alina 5+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

da, documentarul "in pantec" este super! eu il am pe DVD, dar il dau periodic pe discovery sau national geografic. Am sa urmaresc programul si va anunt si pe voi cand il dau in reluare.

si eu sunt de acord cu rugaciunea...

mi-e cam foame... si somn

Catalina 5+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Deeapui, mesajul de mai sus cu siropurile pt gat era pentru tine.
Scuze, Simonacip, am citit ca-i recomandai paracetamol si am ramas cu numele tau in cap...

Mergi la inceput