Mamici de mai-iunie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
Adidana, trebuie sa stie doctorul ce face, nici nu se discuta, oricum si ei au metode destul de diferite unul de altul. Cum spunea RSIlvia ca dr ei i-a permis nurofen pina in sapt 28 si paracetaamol in ultimul trimestru, eu am inteles ca nurofenul nu prea e recomandat in sarcina, poate provoca avort, in timp ce paracetamolul daca e nevoie intr-adevar e permis unul pina la 2 pe zi...Acuma, cel mai bine ar fi sa nu luam nimic.
Rsilvia trebuie sa avem grija si cu plantele medicinale, nu-s toate ok in sarcina, dar sunt sigura ca siropul respectiv de tuse nu e contraindicat...
Getutza, nici nu m-am gindit vreodata serios ca sotul sa participe la nastere. In primul rind gindeste-te ca el vede si foarte mult singe, si locul faptei ca sa spun asa, lucruri pe care la o nastere normala tu nu le poti vedea. Impactul vizual este foarte puternic pentru el si am citit ca de multe ori sunt primii carora le vine rau in sala de nastere daca decid sa participe...
In plus de asta, ca sa fiu sincera, ma simt mai confortabil sa fiu singura cu doctora mea si restul personalului din sala de nasteri decit cu grija sotului pe cap...
Simona bine ai venit, sarcina usoara si fratior reusit pentru Maia
David (10 nov 2004) si
Simona 6+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Simona8004 spune:
buna fetilor
Multumesc mult de primire si toate fetili care m-au primit asa de frumos.
vrea sa va pot spune la ce medic merg, dar inca nu am. sunt inca in dubii ca noi in Suceava avem 2 optiuni, spitalul judetean unde gasesti orice medic pentru nastere, sau cel privat unde sunt doar 2 medici unu numai pentru cezariene si celalat numai pentru nasteri normale. Diferenta e ca spitalul judetean poti scoate bani pina in 5 mil si o duci fff bine dar conditii nashpa, sau cel privat platesti 10 mil dar ai rezerva ta, cu baie privata, servire mincare de 3 ori pe zi, asistenta medicala care are mereu grija de tine si de bebe. Deci logic ca ai vrea sa optezi pentru privat, pare totusi cam mult 10 mil pentru o nastere. Oricum, sotu cred ca o sa se ocupe de asta. mai vedem. Suntem la inceput si mai este ceva timp sa stringem ceva bani penntru nastere.
Sunt in cautare de medic oricum. O sa mai intreb si o sa va spun.
va doresc noapte buna si
Domnul sa fie cu voi
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 3+
simonacip spune:
cum mine, Alina, si cu niste bake rolls daca esti de acord.
cum te simti in dimineata asta? ce bine d etine oricum, parca esti printre putinele care n-au greturi...va invidiez...eu azi m-am hotarit sa vad cit pot s-o mai lungesc cu serviciul, poate imi iau un medical daca numai pot si nu mai pot...
Ieri am mincat un cremsnit...aveti idee/ crema cu care e umplut contine ou crud? Sau totul e preparat termic intr-un fel sau altul?
David (10 nov 2004) si
Simona 6+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Gina M spune:
Simona8004 & Deeapui' - Felicitari pentru sarcini!
Ma bucur tare mult sa va reintalnesc pe aleea odiseei!
Fie ca Dumnezeu sa va daruiasca tot ceea ce va doreste inima.
Poze - Recente & David Benyamin 24+
nikooradea spune:
Salutare,fetelor,imi beau si eu cafelutza cu lapte cu voi!!Eu ma simt ok,fara greturi,etc si astept o noua consultatiela medic.As dori si eu cartea online,dar sincer,cine ma ajuta,cum se activeaza PM? ca tot am incercat si nu stiu..Pupici gravidutzelor.
Niko 6+
http://bd.lilypie.com/Pceom4.png
alina_1980 spune:
simona asa e, nu am greturi matinale insa parca ma apuca asa cate o "sila" la: cafea(si era preferata mea!), carne si toate mezelurile, oua!Cah, nici nu stiu ce sa mai mananc, acum sunt pe fructe(nu le suportam inainte), legume, mancare fara carne, sticksuri,cam atat!aaaaaaaa, si apa plata muuulta....acum eu ma gandesc ca si acidul folic a avut un merit la ""fara greata"" eu l-am luat cu 2 luni inainte sa raman si merg asa cu el pana in sapt 14, asa a zis dr. altceva nu iau, analizele uzuale sunt ok,merg acum la 10 sapt cu ele la dr meu dar nu cred ca imi va da sa mai iau altceva vitamine!nu cred ca are ceva crema aia de la cremnsnit, oricum cred ca se fierbe parca asa era reteta!
nico in stanga ecranului scrie acolo "mesaje private" mergi acolo si in dreapta vei vedea scris'options' si de acolo dai activare!!
Alina 8+
bebe
Alysh spune:
"neata fetelor. Am venit si eu la o ceasca de laptic. Tocmai mi-am facut de fapt o cana mare cu lapte si cacao si e fffff bun!
In rest ma simt ok, nesperat de ok. Abia astept sa treaca si saptamana asta si sa ajung la dr saptamana viitoare!
Simona, bine ai venit si sarcina usoara!
Dupa UM, azi am implini si noi sase satpamani, nu stiu ce sa fac sa schimb semnatura sau sa astept verdictul de la doctor....
Alina 5+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
alina_1980 spune:
alish, buna dimineata!
eu zic sa schimbi semnatura ca sa tii evidenta clara si sa nu te incurci, apoi, si noi fiecare, in functie de ce ne mai zice dr nostru la fiecare control putem modifica dpn-ul si nr de saptamani!!
Alina 8+
bebe