Mamici de mai-iunie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
catty spune:
Multumesc fetelor pt primire. Ca sa raspund la intrebarea voastra, la 4 sapt si 5 zile se va vedea macar punctuletul la un eco transvaginal performant. Eu sunt f stresata pt ca anul asta de cate ori am ramas, nu am ajuns la eco mai devreme de 6 sapt si atunci era deja prea tarziu. TEORETIC ar trebui sa am confirmarea, pt ca apoi sa ma apuc sa iau duphaston si vitamine.
Am o intrebare: mie testul mi s-a pozitivat in zi 26 dupa-amiaza, caci atunci am avut curaj sa il fac. In zi 27, ziua rushilor, aveam test pozitiv ca si cu o zi inainte. Numai ca azi dimineata cand am repetat testul, a doua liniuta in loc sa fie mai evidenta, era mai palida. Sa fie din cauza ca peste noapte fusesem la toaleta sau pt ca era cam devreme, ora 6 dimineata?
Daca totul merge bine luni seara o sa va dau datele mele pt listuta.
Pupici tuturor.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
alina_1980 spune:
catty tinem pumnii sa fie totul bine!
la mine la 5 sapt si 2 zile s-a vazut sacul gestational plasat in uter, abia astept acum la 10 sapt sa vad si eu pe bb!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze
cadina spune:
Hei, ce bine e cu voi... Cum imi zboara toate gandurile alea urate... Va multumesc pentru incurajari si ca bagati in seama toate prostioarele mele...
Acum muncesc (lucrez de-acasa) si imi imaginez ca bebe va fi sanatos si va avea parul cretz, ca barbate-miu.
A, vroiam sa va mai spun ceva... pe mine m-a sfatuit o prietena sa ma programez de-acum la eco 2D sau 3D, pt ca daca vreau sa ma duc in sapt. 20 si nu fac programarea de-acum nu prea mai gasesc liber... Am sunat de curiozitate la CM Unirii sa vad daca dr. Iosup are liber in decembrie (acolo au numai 2D - la Arcul de Triumf la 3D mai sunt libere programari doar pt luna ianuarie), si abia am gasit pe 3 decembrie... M-am programat, la 2D am inteles ca fatul se poate vizualiza pe bucati (manuta, piciorus, etc.) nu pe de-a intregul ca la 3D, dar ca, de multe ori 2D poate fi chiar mai relevant ca 3D. Voi ce stiti de asta?
alina_1980 spune:
eu stau linistita in privinta asta ca dr meu are eco si 2d si 3d si la fiecare control face si eco si control clasic!!pai pana la eco ala de 20 sapt mai este eco morfologic de trim I care se face intre sapt12-14!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze
Alysh spune:
Si eu am auzit de dr Iosup ca ar fi cel mai bun, mai ales in identificarea precoce a sexului copilului. DAr eu cred ca raman la dr mea care m-a urmarit si inainte de sarcina, incerc sa am rabdare pana atunci.
Fetelor, voua v-au aparut cosuri? Mie vad ca imi apar pe zi ce trece mai multe. O fi din lipsa de sau sunt hormoni de sarcina care-si fac de cap?
In rest vad ca dupa amiezele ma simt din ce in ce mai obosita. Azi chiar nu stiu cum am sa rezist pana la 5 ca nu vad decat un mare pat cu pernutza si paturica.
Ar fi trebuit sa prevada in legislatia aia diminuarea programului de lucru inca din prima zi de graviditate.
Alina 6+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ioanara23 spune:
buna fetele!
luni, 10.09, dupa o intarziere de 4 zile si dupa ce duminica avusesem test SURECHECK negativ, am decis sa merg la doct...acolo am facut eco intravaginala si s-a vazut la eco punctuletzul ce indica o sarcina micuta, s-a vazut doar saculetzul...doct mi-a spus sa repet testul de sarcina pt confirmare sigura peste o sapat, adica acum duminca dimineata....
cu speranta ca imi voi pastra locusorul printre voi va poop mult!
ioana
poze samburel
Alysh spune:
Ioana, bravo, felicitari, te asteptam cu cea mai mare placere!! Dar cum de rezisti pana duminica pentru a face un nou test? La mine cea de-a doua liniuta a iesit ffff pala in prima zi de testare si apoi din ce in ce mai intensa, abia la cel de-al 6-lea test la iesit la fel sau mai intensa decat cea de control. Eu zic sa mai incerci.....
Alina 6+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ioanara23 spune:
ina, alina, va multumesc fetelor....
am cu foarte mare greu rabdare....dar trebe...
v-ati uitat la poze? stau cu emotii pana marti...
ioana
poze samburel
simonacip spune:
Bun venit Ioana si Caty
Alysh, si mie mi-au aparut cosuri...am vreo 3 pe barba, pe frunte, pe obraz....asa ca sa fie pe toata fata
Sincer, cel mai rau ma afecteaza greturile astea...Vreau sa treaca timpul...inca citeva saptamini...5-6, sa fie totul ok
cadina...eu stiu ca trebuie facuta programarea cam cu o luna inainte, m-as gindi s-o fac pe la 13-14 saptamini...deci mai e ceva pina atunci...eu tot la Iosup vreau, la Centrul Medical Unirea...si vreau 3D...
David (10 nov 2004) si
Simona 6+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."