Mamici de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor eu va pupacesc pe toate...mai stau un pic si plec spre casa ca pur si simplu nu mai pot. De vreo doua zile ma simt franta de oboseala cu toate ca dorm multe ore si bine. Vorbim luni, pana atunci week-end placut, sa auzim numai vesti bune si aveti grija de !

Simona, , eu in plus de ce ai tu mai am vreo 4 si pe nas!

Alina 6+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, dupa ce ieri toata ziua am avut dureri mari de burtica, vad ca acum iar m-au luat. In plus din sfert in sfert de ora sunt la baie la pishu. Nu fac mult, dar e senzatia de vezica plina. Treaba este ca ma ustura inauntru si mi-a frica sa nu vina uratii. Am obervat ca pe sanul drept mi se cojesc sfarcurile. Voi ati patit asa ceva? Mai e o eternitate pana luni si deja ma apuca pandaliile, mai ales ca w-e asta lucrez.
Multumesc
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Alina week-end placut.

Simona si eu am cosuri... insa mi-am dat ingura o explicatie... de la hormoni desi stu cu groaza pina marti cind merg la Dr. ptr. ca-mi mai apareau iniante de CM.

Ioana am intrat la simburel... dar nu stiu sa citesc o eco. ma uit ca mitza in calendar, eu vad numai pete. Nici alea clare nu le deslusesc.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Catalina... si eu stau ca pe ghimpi pina ajung la Dr. Insa la piept am doar durere. Alta senzatie nu am. Daca ma ating, sau ma aplec pe masa (de ex.) imi vine sa urlu.
Cred ca sintem noi f. stresate si prea ne urmarim si analizam fiecare reactie. Hai nu te agita ca nu face bine la asrcina. Trebuie sa fii calma.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Simonacip am sunat la Centrul Medical Unirea - care are sediul la Arcul de Triumf, singurul loc (din cate stiu eu) in care dr. Iosup face 3D (la CMU de pe b-dul Unirii au doar 2D). Mi s-a spus ca nu se mai pot face programari decat dupa jumatatea lui ianuarie, ca dr. vine o singura data pe saptamana acolo si are deja programul plin...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, acum chiar plec, vroiam sa va spun ca si eu stau cu sufletul la gura pana marti..nu stiu cum am sa rezist. Mie mama mi-a spus ca a fost cu mine la dr prima data atunci cand am miscat, pana atunci deloc , si soacra mea a fost la 6 luni cu primul copil. Noi cred ca suntem prea speriate si citim prea multe pe net. Bineintels ca acum sunt alte vremuri si ar fi chiar aiurea sa asteptam atata, dar cred ca exageram in multe privinte.

Hai, va pupic mult si curaj, va spun si voua, imi spun si mie!

Alina 6+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Multumesc fetelor pentru pumnii stransi. Tare mult as vrea sa iasa II.

AnaSol, draguta !!!!!! Nici nu stii ce mult ma bucur sa te vad pe aici. Nu stiam de asa veste buna. Felicitari mamicutza. Eu mi-am facut azi un test...dar e prea devreme. sunt numai 6 zile de la conceptie. Mi-a iesit negativ.. dar .. cred ca era de asteptat :D Testul zice ca da rezultatul de la 7-10 dupa conceptie. Mi-am luat 2 oricum, mai fac unul duminica ... dar ma omoara asteptarea :D .. mai ales ca am eu asa un feeling :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by cadina

Simonacip am sunat la Centrul Medical Unirea - care are sediul la Arcul de Triumf, singurul loc (din cate stiu eu) in care dr. Iosup face 3D (la CMU de pe b-dul Unirii au doar 2D). Mi s-a spus ca nu se mai pot face programari decat dupa jumatatea lui ianuarie, ca dr. vine o singura data pe saptamana acolo si are deja programul plin...:(

EU cind eram insarcinata cu david am facut 3 D la Iosup, la Centrul Medical Unirea de la ROmana, cumva in spatele magazinului Eva...Iti dau tel de acolo: 212.05.67-212.05.72 Strada George Enescu, nr 12.
Incearca si acolo, cred ca numerele sunt inca valabile.

David (10 nov 2004) si
Simona 6+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

nu se baga nimeni la deschis de capitol nou?hai, faceti o incercare, acum aveti si voi userul comun si parola!
va las acum, sa aveti o seara placuta, ne "auzim" maine dimineata!!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Buna seara,

Va invit la noul capitol

Mergi la inceput