Mamici de mai-iunie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
cadina spune:
Si eu m-am trezit cu gretzuri si parca ma ustura nitel in gat... Mi-am facut repede un ceai de lamaie si incerc sa ma odihnesc nitel. Ma bucur ca mi-a scazut cantitativ sangerarea maronie si nu mai sutn asa multe cheaguri.
Am citit intr-o carte de specialitate ca, consumul de alcool in primele saptamani afecteaza dezv. creierului bebeului, si mi-am adus aminte ca am baut un pahar de bere in sapt a doua de sarcina... Mie mi s-a pozitivat tarziu testul, prin ziua 34, iar prin ziua 30 am baut berea cu pricina si tot atunci am luat doua paracetamoale intr-o saptamana... Dr mi-a spus ca nu ar fi probleme, sa stau linistita, dar...
Ping, imi pare foarte rau pentru pierdere, dar fi optimista, medicii mai degraba se abtin sau pun raul in fatza, asa ca, cu siguranta vei ramane insarcinata luna urmatoare.
Alina_1980 - intr-adevar... dpn cred ca la mine este in jur de 2 mai 2008 - eu am considerat sapt 42 de sarcina si nu cred ca ajung chiar pana acolo...:D
Sa aveti gretzuri cat mai putine si o zi frumoasa!
Alysh spune:
Cadina, eu zic sa stai foooarte linistita, ca nu e absolut nici o problema.
Am o prietena a carei zi de nastere a fost chiar in luna in care a ramas insarcinata. Fara sa stie ca este a baut de toate, mai ales ca implinea o varsta frumoasa si si-a sarbatorit ziua in mai multe locuri. Bineinteles, n-a baut cu butoiul. Si dr i-a spus ca nu e nici o problema.
Si eu am citit undeva ca in primele doua saptamani nu are ce sa se intample, mai ales daca e vorba doar de un pahar de bere.
Alina 6+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
simonacip spune:
Alina, epiziotomia nu m-a durut in momentul in care mi-a facut-o, dar probabil pt ca David a fost mare m-am refacut parca mai greu decit celelalte fete din salon care nascusera tot natural. Ele se miscau mai repede parca erau mai vioaie ca mine.Cind am fost la controlul de 6 sapt si m-a epilat sora mea mi-a spus ca nu se mai vedea nimic nimic (ma refer la urma taieturii).
Aaa, sa nu uit foarte important: dupa ce am nascut aveam o burta ca de 6 luni, mare...imediat dupa ce m-am strins cu centura si am stat o zi si o noapte, cind am dat-o jos situatia era incomparabila : burtica mea era ca la 3 luni asa, un pic balonata....sfatuiesc toate fetele care vor naste natural sa-si puna centura imediat dupa nastere....
cadina, cind eram cu David pina sa aflu ca-s insarcinata am baut si eu o bere jumate...(in discoteca)
Alysh,
David (10 nov 2004) si
Simona 6+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
sovietica spune:
Va pup! nu stiu ce mi-a venit sa trec pe la mamicile de mai-iunie sa vad ce mai fac, si am citit cum a nascut Simona -ce emotionant! Ingerii sa ti-l pazeasca!
Dar Anasol mi-ai spart toate barierele de femeie imbatabila cum vreau eu ma afisez si am bocit de-am spart si de emotie, si de frica de ce ar putea sa ma astepte si pe mine, pt ca si eu vreau sa nasc absolut natural, si fara perfuzii daca se poate. Mi-a promis si dr homeopat ca imi va da un remediu care luat in momentul care trebuie (cand mi-o veni sa nasc), ma va ajuta. Dar cred ca pana la urma tot cum vrea DD o iesi.
Sarcina usoara la toate!
sovi 8+
alina_1980 spune:
sovietica si noi!
si eu mai intru la martie-aprilie si mai citesc, am si scris la inceput, dar fetele erau mai inaintea mea cu sarcina si nu am vrut sa le mai sacai cu intrebarile mele de incepatoare!!
iti urez o sarcina usoara si un bb sanatos!
ps
te rog sa le zici tu la fete sa ma scoate de pe lista lor ca eu raman aici la odiseea aceasta, multumesc frumos!
esti oricand binevenita la noi!!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze
ina78 spune:
Sovi te asteptam oricind vei vrea pe la noi.... Cu un sfat.
Anasol si Simona v-am citit povestile nasterii, emotionante. Mi-au dat lacrimile.
Vreau sa spun ca mi-e o frica, sora cu moartea acum. Am impresia ca ma doare ... acum.
eu - Ina
- puiutul meu
deeapui spune:
Billy, inima incepe sa bata la 4 saptamani de la fecundatie, deci la 6 saptamani de UM (in mod normal...acum daca ai un ciclu mai lung, se poate intarzia...)
uite aici detali.... http://www.visembryo.com/baby/11.html
Deea4+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
alina_1980 spune:
ina am adunat ceva date dar nu sunt complete, deocamdata poti sa le treci pe
Cadina dn 12.05.1977 um 26.07.2007 dpn02.05.2008 dr.Ion sp.Giulesti Bucuresti
Denisa73 dn 00.00.0000 um 07.08.2007 dpn 13.05.2008
Cenia dn 09.04.1975 um 00.00.0000 dpn 13.05.2008
alinac79 dn 16.07.1979 um 07.08.2007 dpn 15.05.2008
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze
pingy spune:
va multumesc fetelor pentru incurajari.am incredere in noul doctor,este foarte bun in meserie si are multa rabdare,cu mine cel putin a avut.
ina78 spune:
Pingy multa sanatate si ai grija de tine.
Cadina te-am trecut pe listutza.
Alina mai astep[tam cu date si le trecem si pe celelalte fete. Poate apuca sa intre cit mai bintui eu pe DC.
Va pup.
eu - Ina
- puiutul meu