Si-a mai revenit ciclul la"normal"dupa chiuretaj?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush din cate stiu eu dr pot vedea daca ai ramas cu resturi de la chiuretaj la o ecografie intravaginala.Acolo se vede tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

musette, are sens ce spui. si eu mi-as imagina ca ar trebui sa se vada la ecografie chestii de genul asta. si chiar o sinechie imi imaginez ca ar trebui sa se vada (ca nu mai are forma corecta uterul). dar nu inteleg de ce se aude de multe ori ca nu au nimerit-o doctorii cu diagnosticul...
success luna asta la !

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinush, eu am facut ecografie intravaginala la 2 saptamani dupa curetaj, pt ca dr. a insistat sa ma vada atunci, deoarce la mine a fost un curetaj f. dificil, datorita fibromului uterin. Atunci mi-a zis ca am cavitatea uterina libera si ca nu usnt resturi de sarcina.
Nu tsiu daca tu ai facut eco intravaginala...dar acolo se vede sigur ce ai in uter.
sanatate si sa fie bine!

N.Petros

Mergi la inceput

Ninia, iaca acum am facut. 50-50.
E naspa pentru ca am sincehie - deci explicatia lipsei celui de al doilea ciclu dupa chiuretaj.
E bine ca e numai la intrare si ca restul uterului arata bine si am si ovulat numai ca nu au avut pe unde sa intre nazdravanii...
Oooff... cat e de lunga viata asta mai aflam cate ceva...
Multumesc mult ca mi-ati fost alaturi in zilele astea de incertitudine!
Si acum ma dor ovarele si toata ziua am avut senzatia ca imi vine ciclul. Dar acum stiu ca nu va veni.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina73 spune:

Buna fetelor....eu am pierdut o sarcina la 9 saptamani chiar saptamana trecuta.Pur si simplu am inceput sa am dureri puternice de burta, sa sangerez si de cate ori mergeam la toaleta eliminam cheaguri de sange si bucati de placenta si alte cele.Asta a fost Vinerea.La eco am fost Luni, s-a mai vazut un rest de placenta pe care l-am eliminat a doua zi,tot pe cale naturala , asa ca nu mi-a facut medicul meu nici un chiuretaj.Mi-a zis ca daca in 4-5 zile nu se opreste sangerarea sa merg din nou la el si atunci va fi nevoie sa ma curete.S-a oprit sangerarea Miercuri si medicul meu spune ca ciclul vine dupa aprox.4-6 saptamani.A zis ca e indicat sa incerc sa raman insarcinata iarasi dupa urmatorul CM.Ma omoara asteptarea asta si cele 6 saptamani mi se par o vesnicie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lety_33 spune:

buna! am avut si eu un chiuretaj in luna iunie... sarcina oprita in evolutie la 9 sapt. a fost dureros... sper sa nu mai trebuiasca sa trec prin asa ceva... ciclul a fost diferit in primele 3 luni: inainte tinea 3-4 zile, putin dureros, putin cantitativ.. dar dupa.. naspa: tinea 6 zile, mult cantitativ, imi era ciuda: dupa ce ca am pierdut copilul mult asteptat, m-am mai ales si cu un ciclu abundent si care nu mai vroia sa se termine.. dar acum sunt fericita: luna asta in 14 mi-a venit ciclul si a fost ok, ca inainte:4 zile, putin cantitativ, desi parca nu ma mai dureau sanii ca inainte... sper sa raman asa si deluna asta vom incerca din nou sa avem un copil!!!!! Doamne-ajuta, sper sa nu mai trebuiasca sa trec din nou prin asa ceva! va pup pe toate viitoarele mamici si pe cele care asteptati... ca si mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALINUSHCA mie menstruatia mi-a venit fix la 28 de zile. Acum e mai abundent, cu cheaguri. Curge destul de multicel pentru 3 zile. Pe urma, pentru inca alte 3 zile picura. Sanii nu ma mai dor absolut deloc de cand am facut chiuretajul. Inaintea chiuretajului, nu-mi puteam atinge sanii atat de tare ma dureau! Acum nimic. Ovarele ma inteapa dar mult mai devreme. Adica intepaturile incep de prin ziua a 7-a CM.

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

La mine primul ciclu dupa chiuretaj (sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani) a fost la fix 27 zile. Al doilea la 26 zile, al treilea acum la 29 zile. Inainte aveam dureri de sani cu cateva zile inainte, acum nici pomeneala de asa ceva. Doar ceva dureri usoare de burta cu o zi-doua inainte. Cantitativ un pic mai putin decat inainte.
Gina73, imi pare rau pt pierderea suferita, sper sa te refaci la fel de repede dupa chiuretaj cum m-am refacut si eu.

Mergi la inceput

Gina73, chiar ca trebuie sa fi fost greu prin ce ai trecut. La mine a fost chiuretaj in toata regula la 10 saptamani pentru ca desi sarcina nu mai era de mult acolo corpul meu nu vroia sa renunte. Nu aveam nici un simptom ca am peirdut-o si sanii erau beton. Poate totusi a fost mai usor asa... sa se elimine singura si sa nu trebuiasca sa treci prin experienta infriguratoare a spitalului unde zeci de femei se perinda cu repeziciune prin salon avortand copii pe care nu si-i doresc...
Sa dea Dumnezeu sa te refaci repede. Dar ai grija! Doctorul iti da verde la facut bebei si iti doresc sa se intample cat mai repede si sa fie perfect. Ai grija totusi sa iti iei suficient timp sa te refaci pe interior (sufleteste) dupa chestia asta prin care ai trecut. Ca nu e prea usoara. Ia-ti asa linistit 1-2 luni ca sa plangi. Face foarte bine.
Si ai grija sa iti faci toate testele posibile sa vezi de ce s-a eliminat. Sa elimini sansele sa se mai intample vreodata.
Iti tin pumnii!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrr..se pare ca si eu trebuie sa trec prin experienta chiuretajului....mor de frica....spuneti-mi va rog...doare????ati simtit ceva??? si.....ce v-a spus medicul???peste cat timp mai puteti adera la proiectul bebe???pt ca eu am auzit si ca trebuie sa ai 3 menstruatii dar si una doar....

voi ce stiti???

...vine barza!!!

Mergi la inceput