Si-a mai revenit ciclul la"normal"dupa chiuretaj?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Alinushca la mine CM a venit la 2 luni dupa chiuretaj.Am mers la medic si mi-a dat Utrogestan dar nu am apucat sa le iau pentru ca a venit CM.Acum vine regulat ca si inainte doar ca in loc de 5 zile cat dura,acum este de 3 zile.

Multa bafta la medic!

Mirela
_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Alinushca , bafta la dr , sa ne spui ce ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Am fost la dr. si nu mi-a dat o explicatie la ce mi se intampla mie. Mereu s-a ferit sa dea o explicatie ceea ce mie nu imi place. Mi-a dat Duphaston 2 pe zi timp de 7 zile sau pana ce imi vine ciclul daca imi vine mai devreme de 7 zile. Si mi-a dat sa fac ecografie. Numai ca Medicoverul are toata luna Septembrie deja ocupata iar pe Octombrie inca nu se fac programari... Fara ecografie nu putem sti daca e sinechie sau altceva. Mi-a zis ca nu crede sa fie sinechie pentru ca am avut ciclu o data de la chiuretaj. Dar si atunci s-a chinuit mult saracu pana sa vina si a durat doar 3 zile. Nu a fost abundent... nu stiu ce am sa fac... acum oricum nu ma simt prea bine. Multumesc pentru ajutor!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush nu dispera,nu cred ca e sinechie,nu te mai gandi la toate relele pamantului...s-a dereglat cm-ul atat.Ti-am zis si mie mi-a venit la 45 de zile iar in privinta duphastanului nu stiu ce sa zic,am auzit ca deregleza si mai tare organismul.....nu stiu ce sa zic de el...ar fii bine sa faci o ecografie poate daca nu reusesti la Medicover in alta parte.Hai capul sus ca o sa fie bine!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Am fost la dr. si nu mi-a dat o explicatie la ce mi se intampla mie. Mereu s-a ferit sa dea o explicatie ceea ce mie nu imi place. Mi-a dat Duphaston 2 pe zi timp de 7 zile sau pana ce imi vine ciclul daca imi vine mai devreme de 7 zile. Si mi-a dat sa fac ecografie. Numai ca Medicoverul are toata luna Septembrie deja ocupata iar pe Octombrie inca nu se fac programari... Fara ecografie nu putem sti daca e sinechie sau altceva. Mi-a zis ca nu crede sa fie sinechie pentru ca am avut ciclu o data de la chiuretaj. Dar si atunci s-a chinuit mult saracu pana sa vina si a durat doar 3 zile. Nu a fost abundent... nu stiu ce am sa fac... acum oricum nu ma simt prea bine. Multumesc pentru ajutor!

In asteptarea lui

Alinusca,

Faptul ca ti-a venit o data ciclul inseamna ca nu ai o sinechie totala (sindrom Asherman). Dar faptul ca (virgula) cantitativ a venit mai redus poate indica o sinechie. E mai bine sa verifici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu am facut chiuretaj dupa o sarcina oprita in evolutie in iulie. CM a venit la 3 saptamani jumate iar acum cu intarziere de 3 zile. Nu stiu cat va dura dar este normal dpdv cantitativ si dureri nu prea mari. In schimb nu ma dor sanii deloc iar inainte ma dureau cu o sapt inainte de CM. Cred ca schimbari sunt pentru fiecare dar depinde de organism.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara!

Ninia81- mie 1 CM dupa chiuretaj mi-a venit la 5-6 saptamani. Am inteles ca e normal sa iti vina si mai tarziu decat de obicei.

tuturor si o duminica placuta!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bujo

Eu am facut chiuretaj dupa o sarcina oprita in evolutie in iulie. CM a venit la 3 saptamani jumate iar acum cu intarziere de 3 zile. Nu stiu cat va dura dar este normal dpdv cantitativ si dureri nu prea mari. In schimb nu ma dor sanii deloc iar inainte ma dureau cu o sapt inainte de CM. Cred ca schimbari sunt pentru fiecare dar depinde de organism.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Si eu am observat la fel. Ca nu se mai intaresc sanii ca inainte. Inainte mi-era greu sa dorm pe ei cu 2-3 zile inainte de ciclu. Acum nici nu imi prea dau seama daca mi se intaresc. Primul ciclu mi-a venit la 43 de zile. Acum sunt deja ziua 47 si nimic. Imi este tare frica de o sinechie.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Saptamana asta se fac 4 saptamani de la curetaj. Astept sa imi vina cm-ul cu mari emotii...sper sa fie bine. M-am simtit f. bine dupa curetaj, dar...cine stie? Am fost si la control la medic si a zis ca sunt ok, ca nu au ramas resturi...
Pupici si o saptamana frumoasa!

N.Petros

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ninia81

Saptamana asta se fac 4 saptamani de la curetaj. Astept sa imi vina cm-ul cu mari emotii...sper sa fie bine. M-am simtit f. bine dupa curetaj, dar...cine stie? Am fost si la control la medic si a zis ca sunt ok, ca nu au ramas resturi...
Pupici si o saptamana frumoasa!

N.Petros

Draga Ninia si dragi fete, ma intreb si eu ca neofitul, oare cum or putea spune ei la control dupa chiuretaj ca e "totul bine" ?
Daca e sa consideram ca zona afectata de chiuretaj este uterul, care se vede prin col, nu? care se inchide la loc dupa chiuretaj... unde se uita ei si zic ca e ok? Sunt sigura ca se poate vedea o eventuala inflamatie sau ceva. Dar o sinechie sigur nu se vede (am intrebat). Cum se vede propriu zis daca au ramas resturi...? Stie cineva?

In asteptarea lui

Mergi la inceput