Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 22
RGE spune:
fetelor de ZEYNAT mai stiti ceva??,,,are acelasi dpn ca mine...
ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
pet.cost si alfa_anca felicitari pt vestile bune despre bb !!!!!!!!!!!!!!!!
Anacami mersi ca m-ai lamurit; eu credeam ca va fi 4 mil....dar o sa sun si eu la Sanador sa intreb!
Laura mersi ca mi-ai explicat...adevarul e ca dr ginec nu a vazut rezultatul echocardiogramei.....Si nici eu nu am avut nici un simptom desi mi-a zis dr care a facut eco, ca as fi avut din nastere asa ceva...dar ea mi-a mai scris cate ceva pe acolo si poate d'aia e mai mult decat suflu sistloic...Insa bine macar ca eu imi cam doream cezariana...si asa asta va fi un pct pro-cez. in plus si voi sti ca nu se razgandeste dr ginec.
29+
ANDREI
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by RGE
..fetelor eu am o intrebare....apa se poate rupe daca colul este lung si inchis??...sau...cum ne dam seama ca se apropie nasterea?...mai intai apar contractii dureroase?(cam din ce saptamana ar fi normal sa apara?).....si dupa contractii se elimina dopul si se rupe apa???....adica eu cum o sa-mi dau seama ca se apropie??...plus de asta daca as incepe sa am contractii dureroase as intra in panica..cam din ce saptamana pot sa apara??
ROXANA34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
Rox bune intrebari,asteptam raspuns de la mamicile de bb 2
anca
32+Maria

poze
AMR 8 saptamani
ralucis spune:
rge, mie nu mi s-a rupt apa, au inceput intai contractiile, cand am ajuns la spital aveam deja dilatatie 4, apa mi s-a rupt la spital, unei alte prietene intai i s-a rupt apa si pe urma au inceput contractiile, deci nu e o regula
anacami spune:
Roxana, eu zic sa nu te mai agiti cu semnele ce prevestesc nasterea- ai vazut- unele pierd din dop, din lichid cu multe sapt. inainte (se mai refac...), altora li se coboara burtica tot cu sapt. inainte,etc,etc. Cand o sa fie momentul o sa iti dai seama cu siguranta (numai sa nu se deschida colul, nu este bine sa stai cu el deschis prea mult timp).
De mine ce sa mai spun? dupa amiaza am avut dureri de coloana, am spunat doctorul- m-a chemat in acea seara la cabinet. Am ajuns la dansul constiincioasa, m-a consultat si mi-a zis: "nici vorba de nascare, mai ai ceva pana atunci..." (asta pe la 7 seara). Pe la 11 seara deja dureri nasoale rau de coloana, nu mai puteam sta intinsa in pat!! pe la 1 noaptea am pierdut dopul, dupa lungi negocieri cu sotul am plecat la spital (el o tinea cu "dr. a zis ca mai ai..", "hai sa mai asteptam pana pe la 7 dimineata sa nu il trezesti din pat..."), i-am zis ca daca nu vrea sa mearga plec singura! Am ajuns pe la 5 si ceva, membranele mi le-au rupt la control- deja ma dilatam destul de repede; la 7:47 se nastea Sebastian.
Faza nostima a fost cand o asistenta a sunat dr. (al meu facea doar garzi in Municipal), ia spus ca ii naste o pacienta- cand a auzit depre cine est vorba cica i-a zis ca nu nasc atunci, la care asistenta i-a replicat ca mai am putin pana la dilatatie completa...
A venit val-vartej, de abia si-a tras sufletul pana am nascut...
Asa ca...
P.S. si nu am baut niciun ceai de zmeur,etc...
Claudia, ai o fetita dulce foc
;; felicitari si bafta si la botez!!! Apropo
, de unde ti-ai luat rochia? ai cumparat-o sau ai facut-o la croitoreasa?
Camelia, Sebastian
si Stefania 
lista necesar bb
Lala_D spune:
Eu la Bogdan nu am avut contractii dureroase decat in ziua in care am nascut.
Nu am pierdut nici dopul, nu s-au rupt nici membranele ( le-a rupt moasa cu 5 minute inainte de expulsie).
Oricum vreau sa spun ca am stiut sigur ca sunt contractii de dilatare . Nu pot sa le descriu exact dar nu prea ai cum sa le incurci.
In principiu incepand cu saptamana 37 si pana in saptamana 42 maxim se declanseaza nasterea si copilul este nascut la termen ( pana la 40) si peste termen (40 -42).
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
anacami spune:
Lala, post-matur era parca dupa 42 saptamani; matur intre 37-42, prematur sub 37
Camelia, Sebastian
si Stefania 
lista necesar bb
RGE spune:
...va multumesc frumos fetelor..pana la urma nu prea sunt doua organisme care se aseamana la simptome...off...pana la urma nu se stie niciodata ce si cum sigur.....pe mine chestia asta ma sperie extraordinar de tare chiar daca stiu ca de acum incolo bebe nu ar avea probleme daca s-ar naste..,daca as merge mai des la dr vad ca nici asta nu este o solutie..iar imi spune colisor lung, frumos si ma trezesc ca ajung inapoi la spital cu dilatatie nu stiu cat...![]()
ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
RGE spune:
...a si as mai avea o intrebare...cand ar mai trebui sa facem alta ecografie??...mai este vreuna care trebuie facuta...si controalele cam cum ar trebui sa fie la ce interval??...ca pe mine iar m-a chemat peste o luna
..asta nu e sanatoasa la cap!!
ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
...ca pe mine iar m-a chemat peste o luna..asta nu e sanatoasa la cap!!
ROXANA34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

Parca vad ca si a mea o sa faca la fel

29+
ANDREI