Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 23
ancadragoman spune:
Rox eu mai fac eco la 35 de saptamani,nu stiu daca este obligatorie,si la control merg la 2 saptamani
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
Jasmin012 spune:
Buna, burtici si bebici...
Pussi, ce se intimpla? Ca nu am fost pe faza...am inteles doar ca tb sa stai in pat...![]()
Lala, multumesc, la fel...
Adina, ce ma amuza ce povesteai ieri, cind a dormit Jasmina cu voi si bebe ii dadea ghionturi...haioasa faza...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
28+
Lucas Daniel
g24hit spune:
salutare
Erika felicitari pt bebelina mare. esti multumita de eco?
Anca felicitari pt sapt 32. multe inainte!(fara contractii)
ENI 29+
IULIA
Jasmin012 spune:
Ana, ce poveste draguta, cu pisica! Mie imi plac pisicile foarte tare, desi recunosc ca sunt animale egoiste...Da, mai aveti si voi putin, o saptamina si ceva-doua...cool!!!!
Ramo, multumim si pipici bebelinei! 
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
28+
Lucas Daniel
RGE spune:
...ANCUTZ pei si eu daca am facut si la 32 si la 34 cand sa mai fac??
ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
fetelor ati vazut ca la mamici de septembrie a nascut o fata astazi la 40 saptamani si bebe are 2.500???....inseamna ca de acum incolo nu ar mai trebui sa-mi fac probleme....George are deja 2.300 grame asta inseamna ca intr-o saptamana atinge 2.500 grame..Doamne ajuta...ca sa stau si eu linistita![]()
ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
Jasmin012 spune:
Dany26, multumim,
...eu am facut eco normala, ca nu puteam sta dupa programare, eram prea nerabdatoare, m-am prezentat la clinica si am facut eco, pur si simplu...voiam doar sa stiu ca bebe e ok, dar mi-a facut doctorita si ceva masuratori, nici nu ma asteptam...
Ancutza, felicitari pt cele 32 saptamini!!!! Ai schimbat semnatura si AMR-ul?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin
28+
Lucas Daniel
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by RGE
fetelor ati vazut ca la mamici de septembrie a nascut o fata astazi la 40 saptamani si bebe are 2.500???....inseamna ca de acum incolo nu ar mai trebui sa-mi fac probleme....George are deja 2.300 grame asta inseamna ca intr-o saptamana atinge 2.500 grame..Doamne ajuta...ca sa stau si eu linistita
ROXANA34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
Roxana chiar ar trebui sa stai linistita , iti faci prea multe griji singura, George va fi absolut ok ca si greutate la nastere . As spune ca va fi chiar marisor
.Mamica de care vorbesti era o mamica miniona ca si statura , foarte frumusica dar si foarte subtirica si micuta .
Este si un factor genetic la mijloc , de aceia probabil fetita ei este tot micuta . Seamana cu mamica ei .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
ancadragoman spune:
Rox nici nu stiu cand sa mai faci eco,cred ca la 37 ar fii bine.
Jasmin multumim mult si normal ca am sch imbat semnatura si AMR-ul![]()
anca
32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
RGE spune:
LALA ...sa-i traisca..pei asa se explica daca fetita seamana cu mamica ...ce frumos...
ROXANA
34+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!