Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 17
creem spune:
Va spunem si noi noapte buna si somn usor! ca maine am o zi cam grea..sper sa dorm fara prea multe drumuri la baie!
Jasmin012 spune:
Ancutza si Creem, multumesc mult, . Doar ca ma surprinde un pic, eu ma asteptam ca bebe sa aibe cam 1100 g, ca asa scrie la Odiseea sarcinii in 40 saptamini, pt saptamina 29...Creem, stiu ca merita si tati sa-l vada pe puiul lui.
Vasari, si noi tot 96 cm avem... Prin Unirea te-ai uitat dupa bluza? Poate gasesti ceva, nu numai la magazine de gravide...Poate fi ceva elegant, dintr-un material care se intinde frumos si iti scoate in evidenta burtica...Super-tare sotul tau, cu hainutele mici...daca o fi vazut ca n-ai de gind sa iei hainute micutze a facut-o el...
Erika, felicitari pt bebelina Angelina!!! Bravo!!! Ai mai cumparat hainute?
Fetele, va lasam, va dorim la toate si la puiutii vostri sa dormiti ca niste ingerasi, fara griji...Pupici
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin28+ Lucas Daniel
Lala_D spune:
Jasmin si Erika felicitari pentru bebelusii frumosi si marisori
Pussy imi pare rau pentru interdictia de a mai parasi patutul dar totul va fi bine in final
Eu in saptamana 10 , la amenintare de avort am facut in spital perfuzii cu GYNIPRAL. Adevarul este ca pe mine m-au ajutat mult .
Pastilele sunt mai comode decat perfuzia ( care dura cam 3 ore ) si singurul inconvenient major a fost pentru mine senzatia ca iti pleaca inima la plimbare si ai pulsul in gat . Asta deoarece maream fluxul perfuziei sa se termine intr-o ora iar in momentul in care era gata imi reveneam.
Stiu ca si pastilele pot da palpitatii.
Oricum ai incredere in tratament si totul va fi ok.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
anacami spune:
Buna dimineata!
Adina, nu cred ca este interzis sa nasti acasa; insa ,la noi, nu sunt moase specializate astfel incat sa faca fata unei asemenea nasteri, nu cred ca se baga niciuna.In general, sunt asistente care s-au specializat cat de cat facand practica in spital- dar tot doctorul face majoritatea din "treaba". De cativa ani (stiu ca se infiintase o scoala speciala dupa ce l-am nascut pe Sebastian adica de cel mult 3 ani) a inceput sa se popularizeze si la noi ideea de moasa specializata- cred ca anul trecut a iesit prima "promotie". Asta inseamna ca ar trebui sa poata inlocui cu succes doctorul, adica sa conduca "batalia", cu sprijinul dr. doar in caz de nevoie. Probabil ca dupa un timp vor avea curajul sa inlocuiasca medicul (am inteles ca in multe tari "civilizate" se naste in general cu moasa, nu neaparat cu dr. cum este la noi...-iar ca sa mearga dr. la fiecare pacient acasa cred ca acum este mai greu si mai scump...).
Vasari, am fost si eu ieri in Zara, aveau 3 dude intr-adevar- cica s-au cam vandut toate din colectia "mom to be" (mama, ce cerere...). Nu mi-am cumparat inca nimic, mai merg maine intr-unul pe Stefan cel Mare si la Debenhams in Mall Vitan (aici am mai gasit lucruri dragute, au colectie speciala -Redherring Maternity). Binenteles ca totusi nu am plecat cu mana goala, i-am cumparat lui Sebastian papucei de interior pt. gradinita, chilotei, blugi si o camasa super; cat pe ce sa mai cumpar si pt. bebelusa, deocamdata ma abtin (ca tocmai ii cumparasem cate ceva cu o seara inainte). Am vazut niste papucei si niste pantofiori de balerina superbi la Mothercare
Roxana si Bb sunt si f. avansate ca sarcina, fata de multe dintre noi celelalte; in plus, sunt slabute in restul corpului, cred ca de aceea apare si impresia de burtica super-maricica
De abia astept si eu BabyExpo, sa cumpar caruciorul (nu stiu daca de acolo sau de la importator- oricum atunci trebuie sa iau decizia...)
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ancadragoman spune:
Neata
Cafeluta este gata!!!!!!!!!!!
Azi facem 32 de saptamani
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
slimatei spune:
neata! multumesc anca de cafelutz e buna
si va multumesc de complimente
ieri a luat carnetul tati...si aseara am facut-o lata...
si mai apoi....... a prins numa' bine... n-am mai asteptat pana la dr. dar nu cred ca are ce sa fie rau ..ca a nu a durut deloc...la cat de infierbantati eram....
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
RAMONELLA spune:
Erika si Jasmin felicitari pentru bebeii mari si grasunei!!!!
Ancut ce mari sunteti!!!!La cat mai multe saptamani,cel putin pana la 37.Aaa,tare buna cafeluta ai facut!!!!
Am vorbit cu un coleg care are o nevasta doctor homeopat.Se pare ca exista ceva care sa usureze nasterea.O sa se intereseze.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
ancadragoman spune:
Ma bucur ca va place cafeluta
Stefania nu mai vb de lucruri sfinte
Ramo multumim mult,eu zic ca macar 36 sa apuc
Sa ne spui si noua daca afli ceva de pastilute
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
RAMONELLA spune:
Da,normal ca o sa va spun si voua despre ce e vorba.A zis sa beau si ceai de frunze de zmeur ca n-are ce sa-mi faca rau,dar ea nu stie nimic de ceaiul asta.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
iuli-ana spune:
Buna dimineata,fete frumoase!
Mi-era dor de voi,dar nu prea avem timp,asa ca citim pe fuga seara...Ca pe noi nu ne prinde ora 22.30 neadormiti...
ANCUTZA,felicitari pt bebelina mare si frumoasa!
PUSSI,asteptam vesti de la eco reprogramata,imi pare rau pt restul...
Ce fac fetele azi???
JASMIN,emotionanta faza cu eco,sper ca tati al vostru a fost foarte incantat...Noi mai avem un pic...
ELLIS,stiu ca esti la sora ta si ca intri rar,dar sper sa fiti bine amandoua!
Ana, 24+